Монтаж на задни подглавници на е36 купе

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Re: Монтаж на задни подглавници на е36 купе

Мнение от rowz » 11 Фев 2016, 1:14

обаче при мен има дупки и на кората и отдолу, но пустите подглавници не искат да влязат и това е.. не мога да разбера какво се случва. (че и с триста зора ги изкарах от донора)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Фев 2016, 1:18

rowz написа:обаче при мен има дупки и на кората и отдолу, но пустите подглавници не искат да влязат и това е.. не мога да разбера какво се случва. (че и с триста зора ги изкарах от донора)

Ако си извадил фибите не виждам какъв е проблема да не влезнат, просто трябва да уцелиш дупката. Ако не си вече, е разбираемо.
http://i236.photobucket.com/albums/ff11 ... e/0261.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Мнение от rowz » 14 Фев 2016, 1:08

втулките бяха по къси с около 3-4 см. явно в различните коли, различните салони има разлика в дължината на пръчките на подглавниците и дължината на втулките

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 20 Фев 2016, 9:56

rowz написа:втулките бяха по къси с около 3-4 см. явно в различните коли, различните салони има разлика в дължината на пръчките на подглавниците и дължината на втулките

По принцип няма. Само при кабрио вероятно пръчките да са по дълги, защото отзад подглавниците са големи като предните.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от evo_9 » 01 Мар 2016, 2:20

Аз съм монтирал подглавници на кола която нямаше ! Купих и кора с фабрична щора,тя също нямаше дупки,но като махнах старата кора отдолу на ламарината си имаше заготовки (отвори) за подглавници и просто пробих кората сложих и пластмасовите фтулки и подглавниците заспаха ! Предполагам че е същото както при подлакътниците.Колата може и да не е оборудвана с подлакътник но на тунела са оставени дупки с резба ! Тази може и да няма,не твърдя,само давам жокер !

Предишна

Назад към E36