Монтаж на задни подглавници на е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
Re: Монтаж на задни подглавници на е36 купе
обаче при мен има дупки и на кората и отдолу, но пустите подглавници не искат да влязат и това е.. не мога да разбера какво се случва. (че и с триста зора ги изкарах от донора)
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
rowz написа:обаче при мен има дупки и на кората и отдолу, но пустите подглавници не искат да влязат и това е.. не мога да разбера какво се случва. (че и с триста зора ги изкарах от донора)
Ако си извадил фибите не виждам какъв е проблема да не влезнат, просто трябва да уцелиш дупката. Ако не си вече, е разбираемо.
http://i236.photobucket.com/albums/ff11 ... e/0261.jpg
- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
втулките бяха по къси с около 3-4 см. явно в различните коли, различните салони има разлика в дължината на пръчките на подглавниците и дължината на втулките
rowz написа:втулките бяха по къси с около 3-4 см. явно в различните коли, различните салони има разлика в дължината на пръчките на подглавниците и дължината на втулките
По принцип няма. Само при кабрио вероятно пръчките да са по дълги, защото отзад подглавниците са големи като предните.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
Аз съм монтирал подглавници на кола която нямаше ! Купих и кора с фабрична щора,тя също нямаше дупки,но като махнах старата кора отдолу на ламарината си имаше заготовки (отвори) за подглавници и просто пробих кората сложих и пластмасовите фтулки и подглавниците заспаха ! Предполагам че е същото както при подлакътниците.Колата може и да не е оборудвана с подлакътник но на тунела са оставени дупки с резба ! Тази може и да няма,не твърдя,само давам жокер !
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2