Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- didZ
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Еrisin-7046 е.
Протектор търся доста отдавна и няма. За колегата дето ме учи как се търси в гугъл -->В смисъл има протектор за навигация, но за 7 инчова. Той е доста по-голям понеже има площ и извън екрана. Но може би аз нещо не съм в ред и всичко си ок щом само мен ме дразни..
Протектор търся доста отдавна и няма. За колегата дето ме учи как се търси в гугъл -->В смисъл има протектор за навигация, но за 7 инчова. Той е доста по-голям понеже има площ и извън екрана. Но може би аз нещо не съм в ред и всичко си ок щом само мен ме дразни..
Последна промяна didZ на 20 Яну 2016, 14:41, променена общо 1 път
-Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. -Не знам-каза Плашилото-но тези,които нямат мозък,много обичат да говорят.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
И какво пречи да го изрежеш този протектор?! 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Протектор със сигурност ще се намери, ти оригиналния махна ли го? Щото аз не съм и мисля,че не отразява чак толкова .. 

И моята е такава. Не блести, аз също съм с фабричния й протектор, който дори не е матов, и съм доволен. Няма пълно щастие, търсиш ли негативи - ще намериш във всичко.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не казвам, че са те преебали, но го казвам
http://www.erisin.com/erisin-es7046b-7- ... _p506.html
моята е същата
доставка по DHL e $30 , идва от UK (там има представителство) - 4-5 работни дни
както и да е, ако искаш да я продадеш, ще намерим на кой, ама по-тънко
http://www.erisin.com/erisin-es7046b-7- ... _p506.html
моята е същата

доставка по DHL e $30 , идва от UK (там има представителство) - 4-5 работни дни
както и да е, ако искаш да я продадеш, ще намерим на кой, ама по-тънко

You said: "Time will change!" What if it changes you?
287USD излиза при Checkout с доставката от Англия.
Това са 516лв., което си е зверски различна сума от 800лв.
От тези 516лв. поне 100лв. са доставки, така че колегата беше напълно прав като каза, че за 400лв.е откачено да имаме очаквания, че купуваме технология от бъдещето.
Но пък и недоволният колега не я е купил за 800, както се опита да го изкара, а най-вероятно за около 650-670, верно с гаранция, но все пак е друго.
От тези 516лв. поне 100лв. са доставки, така че колегата беше напълно прав като каза, че за 400лв.е откачено да имаме очаквания, че купуваме технология от бъдещето.
Но пък и недоволният колега не я е купил за 800, както се опита да го изкара, а най-вероятно за около 650-670, верно с гаранция, но все пак е друго.
- vicho
- старши ентусиаст
-
PeReZ написа:287USD излиза при Checkout с доставката от Англия.
Но и той колегата не я е купил за 800, а най-вероятно за около 650-670, верно с гаранция, но все пак е друго.
то и моята има гаранция... освен това я поръчвам по скайпа на Christine, а не през сайта

доставката е едно към гьотере, за моята беше $30, за на един приятел $60, но както и да е
дали 450 или 520лв, все тая
ама 700-750-800 е друго вече
реално касетофона струва $100, защото 2-ен DIN със същите функции струва $130 хахахаха
http://www.erisin.com/erisin-es7050g-7- ... _p478.html
- didZ
- Потребител
-
Да ти снимам ли фактурката?PeReZ написа:287USD излиза при Checkout с доставката от Англия.
-Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. -Не знам-каза Плашилото-но тези,които нямат мозък,много обичат да говорят.
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
...колеги да разбирам, че никой не може да ме посъветва дали ако сложа по-нова версия на dynavin (само устройството), ще мога да го управлявам от волана, т.е. няма да сменям някаква кутийка към устроиството за управление от волана ,а ще си е старата. Старото устройство е линк 1, новото линк 2
ЛИНК 1
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... EWUnkRM%3A
ЛИНК 2
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... KOGhtQM%3A
ЛИНК 1
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... EWUnkRM%3A
ЛИНК 2
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... KOGhtQM%3A
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- didZ
- Потребител
-
Днес се опитах да използвам БЛУТУТ-а за разговор с телефон.. Е.. Качеството е.. Ужасно е.. Отсрещната страна така и не разбира какво казвам.. Разрових се назад из темата, и видях че се разглобява навито, пробиват се дупки и тем подобни.. Но.. Не мисля че си струва.. После може пък да не тръгне.. Поне както казахте е красиво. Сега ще умувам да слагам фолио на задното и страничните стъкла за отразяването. Пробвах да изрежа протектори (защото никъде не намерих такъв размер) но не се получава.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
При мен са ок разговорите навито е 7046. Не съм пробивал нищо?
Единственто което ме нерви е,че звука когато някой ми звънне е горе долу х2 и трябва всеки път да намалявам.
С протектора кое не стана с изрязването? Шаблон направи ли си?
Единственто което ме нерви е,че звука когато някой ми звънне е горе долу х2 и трябва всеки път да намалявам.
С протектора кое не стана с изрязването? Шаблон направи ли си?
Nedko Anev написа:... Единственто което ме нерви е,че звука когато някой ми звънне е горе долу х2 и трябва всеки път да намалявам...
Има настройка в секретното меню колко да е увеличено нивото при разговор.
Секретното меню се намира в Setup -> About и горе има Factory Settings.
Паролата е 3711. Оттам влизаш във Vol gain и ще видиш настройката за ниво на отделните звукови източници. След всяко натискане на Save трябва да изключиш и включиш навигацията, за да усетиш новата настройка. При всеки Save се изтриват запаметените радиа и други настройки.
А за микрофона, колега didz, защо с пробиване, какви са тези идеи?
Ако можеше с вграден микрофон да се изкара кой хубав звук, фабричните bluetooth системи нямаше да са с отделен, та в повечето случаи и с 2 отделни микрофона. Вграденият микрофон е бошлав работа, става, ама не е като хората.
Аз си сложих допълнителен микрофон и след поставянето му звука, който чуват отсреща, е много добър, да не кажа кристален. Микрофона съм го монтирал на предна лява странична колонка, горе към сенника. Микрофонът, който аз ползвам не е някой скъп, дори не е специален за кола, а най-обикновен микрофон за компютър с 3.5мм жак.
- vicho
- старши ентусиаст
-
PeReZ написа:Има настройка в секретното меню колко да е увеличено нивото при разговор.
Паролата е 3711. Оттам влизаш във Vol gain и ще видиш настройката за ниво на отделните звукови източници. След всяко натискане на Save трябва да изключиш и включиш навигацията, за да усетиш новата настройка. При всеки Save се изтриват запаметените радиа и други настройки.
ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА!!!

п.с. моето годиняса и всеки път, като ми звънне телефона в колата се стряскам, подскачам и полудявам (слушам музиката на макс през повечето време)
- DigitalExile
- ентусиаст
-
PeReZ написа:Nedko Anev написа:... Единственто което ме нерви е,че звука когато някой ми звънне е горе долу х2 и трябва всеки път да намалявам...
Има настройка в секретното меню колко да е увеличено нивото при разговор.
А за микрофона, колега didz, защо с пробиване, какви са тези идеи?
Ако можеше с вграден микрофон да се изкара кой хубав звук, фабричните bluetooth системи нямаше да са с отделен, та в повечето случаи и с 2 отделни микрофона. Вграденият микрофон е бошлав работа, става, ама не е като хората.
Аз си сложих допълнителен микрофон и след поставянето му звука, който чуват отсреща, е много добър, да не кажа кристален. Микрофона съм го монтирал на предна лява странична колонка, горе към сенника. Микрофонът, който аз ползвам не е някой скъп, дори не е специален за кола, а най-обикновен микрофон за компютър с 3.5мм жак.
Много ти благодаря за това колега.

Ако знаеш други хитринки няма да ти се разсърдим да ги споделиш с нас простосмъртните

- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
оххх....мерак ми беше и я сложих, стои и се вижда много добре, 1.3мп. на Сони. Не знам дали за тук е хвалбата ама така прецених 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.