BMW 525 IX
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
BMW 525 IX
Мом4ета помагаите кои с какво може .На пат сам да си купя 4по4 бмв /Даите отзиви /струва ли си /
vvvvv
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Koлега,ползвай търсачката,по-горе централно под синята линия
Има писани стари теми по този повод
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Колега от прегледаните по горе теми не ми стана много ясно относно предимствата и недостатаците на тази кола /Поради тази при4ина отварям тук нова тема да се разясни вси4ко/.Аз 3 години сам карал бмв 525 192 коня/' и мога да кажа 4е 4 железна /Но ако може ми даите ИНФО пове4е за 525 4по 4 IX
vvvvv
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Bavarishe Благодаря ти все пак и за този отговор.Някои ако има такава моля да ми пише.Ако ли пак не няма много да му мисля и до 3 дена сте я купя .и после сте обменям опит тук с вас.Само искам да кажа предварително преди да си купя моито 525 и/толкова много ме плашиха 4е е скапа за подрашка а се оказа 4е освен савсем елементарни консумативи нисто не сам барал по нея/Има само един голям минус и това е ЗИМАТА затова сега сам се спрял на 4 по 4.Блогодаря все пак за мнението.о4аквам други
vvvvv
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Въпреки че на външен вид изглежда еднакво всущност има много разлики. Аотдолу по окачването е съвсем различно. И наистина е много скъпа за потдръжка. Това е което знам. Не от личен опит а имам познат с такава.BMW M5 super написа:Bavarishe Благодаря ти все пак и за този отговор.Някои ако има такава моля да ми пише.Ако ли пак не няма много да му мисля и до 3 дена сте я купя .и после сте обменям опит тук с вас.Само искам да кажа предварително преди да си купя моито 525 и/толкова много ме плашиха 4е е скапа за подрашка а се оказа 4е освен савсем елементарни консумативи нисто не сам барал по нея/Има само един голям минус и това е ЗИМАТА затова сега сам се спрял на 4 по 4.Блогодаря все пак за мнението.о4аквам други
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Колега ползвай услугите на оторизиран сервиз за пълен оглед на автомобила че иначе ако изпуснеш нещо счупено може да извиеш лошо!!!
Има доста егзотични части по тази кола иначе разликата е огромна особено зимата!!!
Има доста егзотични части по тази кола иначе разликата е огромна особено зимата!!!
BMW Service Team
.
спомням си 4е гледах някъде 4е тя е по бавна на набиране от 525И...
но както ти каза много удобна за зимата.....
отностно подръжката основния проблем е там 4е просто втора ръка такива модели по4ти няма и неможе6 да си купи6 4астите едтинко както при 525-цата...
ето един прост пример... цената на перката за климата опред върви горе доло 100лв на старо, а нова в дару кар е "817.46 BGL "
така4е разбира6 колко е важно това дали по моргите има такива коли за да си пести6 парите... тук нестава дума за перката то4но за6тото ни6то 4удно да е съ6тата като на нормалната 525-ца, но отдоло и по двигателя няма ни6то об6то... тоест стане ли не6то(недаи си боже) 6т трябва или да има6 голям късмет да намери6 такава в някоя морга или голям джоб с пари за да отиде6 в дару кар...
моито мнение е такова... ако я взима6 много добре я прегледаи ... ако си е добре и е поддържана добре и тогава само бих се замислил дали да я взема, но със сигурност няма да я оставя да се застои при мен
но както ти каза много удобна за зимата.....
отностно подръжката основния проблем е там 4е просто втора ръка такива модели по4ти няма и неможе6 да си купи6 4астите едтинко както при 525-цата...
ето един прост пример... цената на перката за климата опред върви горе доло 100лв на старо, а нова в дару кар е "817.46 BGL "

така4е разбира6 колко е важно това дали по моргите има такива коли за да си пести6 парите... тук нестава дума за перката то4но за6тото ни6то 4удно да е съ6тата като на нормалната 525-ца, но отдоло и по двигателя няма ни6то об6то... тоест стане ли не6то(недаи си боже) 6т трябва или да има6 голям късмет да намери6 такава в някоя морга или голям джоб с пари за да отиде6 в дару кар...
моито мнение е такова... ако я взима6 много добре я прегледаи ... ако си е добре и е поддържана добре и тогава само бих се замислил дали да я взема, но със сигурност няма да я оставя да се застои при мен

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
DEO .Благодаря ти за отговора.Днес званях на 4овека и каза 4е сутринта я е продал вапреки 4е аз бях парвия които му се обади и се уговорихме да я прегледам в сервиз.Малко не сериозно от негова страна но има и такива.Явно не ми е била садба тази кола .НА вси4ки които поеха инициативата да си изкажат мнението БЛАГОДАРЯ.
vvvvv
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Вапреки 4е е скапа за подражка се оказа 4е много хора от това ваобсте не се интересуват.Навсякаде е пално с обяви за продажби за е34 а се оказа 4е 4по 4 се купужат за пет минути
vvvvv
11 мнения
• Страница 1 от 1