Проблем с AUTO на чистачките

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Проблем с AUTO на чистачките

Мнение от adovet » 05 Фев 2016, 14:59

От няколко дни забелязвам, че като е включено на АУТО чистачките работят известно време както трябва( нормално според това дали е мокро стъклото или не) и след това спират. Трябва да натисна или копчето за АУТО и пак да го включа или да дам лоста за чистачките на долу. Веднага почват да работят както трябва и след 10на секунди пак същото. Интересно е че като завъртя копчето на по висока чувствителност, не се пускат, ако е минало известно време. Някакви идеи :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535D

Re: Проблем с AUTO на чистачките

Мнение от Alexander44 » 05 Фев 2016, 15:52

adovet написа:От няколко дни забелязвам, че като е включено на АУТО чистачките работят известно време както трябва( нормално според това дали е мокро стъклото или не) и след това спират. Трябва да натисна или копчето за АУТО и пак да го включа или да дам лоста за чистачките на долу. Веднага почват да работят както трябва и след 10на секунди пак същото. Интересно е че като завъртя копчето на по висока чувствителност, не се пускат, ако е минало известно време. Някакви идеи :dunno:

И при мен е същото, наскоро го забелязах. Но не съм се ровил за информация по въпроса.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D

Re: Проблем с AUTO на чистачките

Мнение от fitter » 05 Фев 2016, 16:05

Направи инициализация на датчика . При мен се оправи по този начин.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

Назад към Е60/Е61