Проблем с AUTO на чистачките
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Проблем с AUTO на чистачките
От няколко дни забелязвам, че като е включено на АУТО чистачките работят известно време както трябва( нормално според това дали е мокро стъклото или не) и след това спират. Трябва да натисна или копчето за АУТО и пак да го включа или да дам лоста за чистачките на долу. Веднага почват да работят както трябва и след 10на секунди пак същото. Интересно е че като завъртя копчето на по висока чувствителност, не се пускат, ако е минало известно време. Някакви идеи 

- Alexander44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535D
Re: Проблем с AUTO на чистачките
adovet написа:От няколко дни забелязвам, че като е включено на АУТО чистачките работят известно време както трябва( нормално според това дали е мокро стъклото или не) и след това спират. Трябва да натисна или копчето за АУТО и пак да го включа или да дам лоста за чистачките на долу. Веднага почват да работят както трябва и след 10на секунди пак същото. Интересно е че като завъртя копчето на по висока чувствителност, не се пускат, ако е минало известно време. Някакви идеи
И при мен е същото, наскоро го забелязах. Но не съм се ровил за информация по въпроса.
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Re: Проблем с AUTO на чистачките
Направи инициализация на датчика . При мен се оправи по този начин.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 мнения
• Страница 1 от 1