ТЯ Е МНОГО СИНЯ И ТЯ Е ОТНОВО НА ПИСТАТА!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
madpetio написа:15.24сек за 400м. по Г-тека и 6.6сек до 60мили за сега не съм ДОВОЛЕН
Абе то толко си може ве. Какво си недоволен.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Май и трябва да поседи при ТОМ за 1 месец
П.П Страхотна кола е Пеца много красива уникално красива е
bowdown: bowdown:

П.П Страхотна кола е Пеца много красива уникално красива е

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
madpetio написа:15.24сек за 400м. по Г-тека и 6.6сек до 60мили за сега не съм ДОВОЛЕН
А времена на 20м/200м и терминална скорост?
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Тва колкото Фастра ГъСъИ, а попринцип какво време трябва да обажда 320ис на 1/4миля по Г-тек и на Божура мен ми се върти нещо от рода на ниски 15ки да речем 15.2
Иначе поздравление за мерака с който правиш кола изчетох доста неща за метаморфозата и.

Иначе поздравление за мерака с който правиш кола изчетох доста неща за метаморфозата и.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Да добавя тва с 20л бензин резервна гума + още 2 гуми в багажника
и със зимни гуми... Ще има промени да видим до какво ще доведат 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Е ебали му майката колко е терминалната? един път е 91.5 друг 95.9 ма тва кво е незнам мили ли е? или км.?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
madpetio написа:Е ебали му майката колко е терминалната? един път е 91.5 друг 95.9 ма тва кво е незнам мили ли е? или км.?
мили са това

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
madpetio написа:Е ебали му майката колко е терминалната? един път е 91.5 друг 95.9 ма тва кво е незнам мили ли е? или км.?
Това е скорост на финала, няма как да са км

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Пеца кефи, ли те как задните гуми изчезват
Чисто нови ,един събор и две седмици из Враца и теловете излезнаха.
И не давай газ на груб асфалт, че както каза Хинца "зминават на ей такива парчета"

Чисто нови ,един събор и две седмици из Враца и теловете излезнаха.
И не давай газ на груб асфалт, че както каза Хинца "зминават на ей такива парчета"

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Моля ви СПАЗВАЙТЕ ДОБРИЯ ТОН, без излишен ОФТОПИК и заяжданици!
А сега по темата:
Пеца аз съм на мнение и съм се убедил, че най-важното е настройката на управлението и на бензина...не е достатъчно само прогресивния регулатор и да се нетегне та да се обогати сместа защото и много бензин не е надобре
Все си мисля че трябва и да се оптимизира сместа, както и предварението!
А и струва ми се че проблема с присветването на лапмата за маслото е свързан с тракането на веригата...ако не се лъжа обтягането на веригата се командва от налягането на маслото в системата... ако нямаш налягане веригата ще трака! А когато веригата не е обтегната оптимално мисля че и ще мръдне леко ангренажната центровка
Останал съм с впечатлението че тези мотори са по-високо технологични от останалите вграждани в Е30 от което следва и да са по-капризни! Много се влиаят от дребни неща и всичко трябва да е в ред за да има пълен ефект!
Главата как е ?!? Според мен лично много ги мори главата! Ако не са припаснати клапаните и/или хлабината не е в ред няма да работи оптимално мотора! Ти знаеш на М20-ката колко е лесно да се "бъзнат" клапаните и как влиаят на вървенето...
При теб бая се чуват клапаните, което може би означава че топлинната им хлабина е голяма... а при голяма хлабина знаеш че във високите обороти колата се задъхва
Не знам и каква е изпускателната система но имай в предвид че тея всички неща се изчисляват, щото и многото тук също не е на хубаво
И все пак трябва да се има в предвид че тези мотори са с доста голяма литрова мощност което ще рече че са "пипнати" още с раждането си...при това положение всеки един кон който крадеш струва доста скъпо
АКо говориме за атмосферни коне
Бях се присетил и нещо друго ама сега го забравих... ще го допълня като се сетя!
А сега по темата:
Пеца аз съм на мнение и съм се убедил, че най-важното е настройката на управлението и на бензина...не е достатъчно само прогресивния регулатор и да се нетегне та да се обогати сместа защото и много бензин не е надобре

А и струва ми се че проблема с присветването на лапмата за маслото е свързан с тракането на веригата...ако не се лъжа обтягането на веригата се командва от налягането на маслото в системата... ако нямаш налягане веригата ще трака! А когато веригата не е обтегната оптимално мисля че и ще мръдне леко ангренажната центровка

Останал съм с впечатлението че тези мотори са по-високо технологични от останалите вграждани в Е30 от което следва и да са по-капризни! Много се влиаят от дребни неща и всичко трябва да е в ред за да има пълен ефект!
Главата как е ?!? Според мен лично много ги мори главата! Ако не са припаснати клапаните и/или хлабината не е в ред няма да работи оптимално мотора! Ти знаеш на М20-ката колко е лесно да се "бъзнат" клапаните и как влиаят на вървенето...

Не знам и каква е изпускателната система но имай в предвид че тея всички неща се изчисляват, щото и многото тук също не е на хубаво

И все пак трябва да се има в предвид че тези мотори са с доста голяма литрова мощност което ще рече че са "пипнати" още с раждането си...при това положение всеки един кон който крадеш струва доста скъпо

Бях се присетил и нещо друго ама сега го забравих... ще го допълня като се сетя!
Последна промяна Дилян Пенчев на 04 Дек 2006, 9:54, променена общо 1 път

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
Очакваме с нетърпение този момент в който пак ще се включиш с твойте полезни постове
Проверили ли сте дебитомера на колата, една диагностика да му направите, в мануеала
трябва да пише как му се прави диагностика.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
PROPOVEDNIKA написа:Очакваме с нетърпение този момент в който пак ще се включиш с твойте полезни постове![]()
![]()
Проверили ли сте дебитомера на колата, една диагностика да му направите, в мануеала
трябва да пише как му се прави диагностика.
Не разбирам за каква проверка на дебитомера говориш?!?
По скоро трябва да се провери как е сместа дебитомера нема какво да му се проверява! Ако сместа е добра дебитомера следва да е наред

П.С. А относно твойте постове...не знам какво целиш но винаги около теб се завъждат споровете и се почват заяжданията, така че ще те помоля най-учтиво да спазваш добрия тон, както ще помоля и другите колеги който само това чакат!
Поздрави!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5