Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
Re: Цените на горивата 2015-2016
Че има други успешни бизнеси е ясно, освен нещата, които изброи, аз се сещам, че сградата на централната ни Поща е негова, както и сградите на медицинските центрове в Младост и Аспарухово. Със сигурност има още много известни в общественото пространство и други не толкова и това е абсолютно нормално - всеки добър бизнесмен инвестира в различни области.
Аз смятам, че ако можеха да го сплашат/убият, без това да е пагубно за тях, вече щяха да са го направили с удоволствие. Както той, така и другите нашенски "големци" са защитници на интересите на по-големи играчи/организации, така че тези неща се решават на по-високо ниво.
Аз смятам, че ако можеха да го сплашат/убият, без това да е пагубно за тях, вече щяха да са го направили с удоволствие. Както той, така и другите нашенски "големци" са защитници на интересите на по-големи играчи/организации, така че тези неща се решават на по-високо ниво.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Самият той вече призна, че е целенасочено и е заради политиката му с ниската цена на горивата
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/01/29/vzrivyt-e-signal-ot-tezi-sreshtu-koito-se-izpraviam.291244
Бих казал, че предизборната му кампания вече започна!
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/01/29/vzrivyt-e-signal-ot-tezi-sreshtu-koito-se-izpraviam.291244
По думите му този взрив е отклоняване на вниманието от един абсолютно реален факт - "Ниските цени на горивата трябва да понижат цените на всички стоки в потребителската кошница".
Бих казал, че предизборната му кампания вече започна!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Демирев написа:Може и да не е свързано с бензиностанциите му.
Mдааа, блажени са вярващите

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Абе аз не знам кво става ... ама смятам да започна да си водя бележки ...
Според мен тва си е полуготов холивудски хит
Макар, че често го избива на сапунка
Според мен тва си е полуготов холивудски хит

Макар, че често го избива на сапунка

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Сцена 213
Разследващият журналист Демирев седеше в паркираната си 46-ца
и размишляваше над снощният опит за атентат срещу аптеките на В.М. ...
Колата беше паркирана, тъй като беше края на януари, а дори и затоплилото
се време не можеше да е предпоставка тази нестабилна кола да се движи по пътя безопасно.
Минавайки през различни версии за случилото се изведнъж в съзнанието му изникна мисълта,
че може сам да си е взривил аптеката ...
Беше толкова абсурдно, че изобщо не задържа вниманието си над тази версия.
Сцена 214
Часовник и дата - 24 часа по-рано ...
Сцена в сервизно помещение на голям СПА хотел в покрайнините на Правец ...
Мъж с прическа приличаща на перука сглобява самоделно взривно устройство.
Последни настройки и свързване на червената и синя жички ...
- Ей сега ще видиш ... мамицата ти марешка ...
Край на сцената.
Разследващият журналист Демирев седеше в паркираната си 46-ца
и размишляваше над снощният опит за атентат срещу аптеките на В.М. ...
Колата беше паркирана, тъй като беше края на януари, а дори и затоплилото
се време не можеше да е предпоставка тази нестабилна кола да се движи по пътя безопасно.
Минавайки през различни версии за случилото се изведнъж в съзнанието му изникна мисълта,
че може сам да си е взривил аптеката ...
Беше толкова абсурдно, че изобщо не задържа вниманието си над тази версия.
Сцена 214
Часовник и дата - 24 часа по-рано ...
Сцена в сервизно помещение на голям СПА хотел в покрайнините на Правец ...
Мъж с прическа приличаща на перука сглобява самоделно взривно устройство.
Последни настройки и свързване на червената и синя жички ...
- Ей сега ще видиш ... мамицата ти марешка ...
Край на сцената.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Марешки се застъпва за народа така, както никой от онея дебили не го е правил през последните 25 години.
И ако реши да влезне в политиката - всичките тези, които са в момента ще ги видим на топло със сигурност!
Не заемам ничия страна, но само първия ред от това, което написах ме мотивира да дам гласа си за него вбъдеще
И ако реши да влезне в политиката - всичките тези, които са в момента ще ги видим на топло със сигурност!
Не заемам ничия страна, но само първия ред от това, което написах ме мотивира да дам гласа си за него вбъдеще
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

doomy525 написа:Марешки се застъпва за народа така, както никой от онея дебили не го е правил през последните 25 години.
Ко, ко, ко?

https://en.wikipedia.org/wiki/Dumping_% ... _policy%29
Ако има интерес в политиката(не съм запознат), то това обяснява кампанията му с горивата

И да е така някой направи ли го до сега за толкова години? И да прави бизнес, то е в благото на народа, господине
Ако на теб ти харесваха цените от 2.50 за литър, без значение дали барела върви 30 или 110 долара - намери си бензиностанция с такива цени и си зареждай там. Както се казва - и сам войнът е войн.
и никой не говори за дъмпинг. Стига са ви промивали мозъците, че когато някой продава нещо на реалната цена с минимален % печалба било дъмпинг. Много лесно ви облъчват медиите

и никой не говори за дъмпинг. Стига са ви промивали мозъците, че когато някой продава нещо на реалната цена с минимален % печалба било дъмпинг. Много лесно ви облъчват медиите

Последна промяна doomy525 на 29 Яну 2016, 15:06, променена общо 1 път

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
doomy525 написа:И да е така някой направи ли го до сега за толкова години? И да прави бизнес, то е в благото на народа, господинеАко на теб ти харесваха цените от 2.50 за литър, без значение дали барела върви 30 или 110 долара - намери си бензиностанция с такива цени и си зареждай там. Както се казва - и сам войнът е войн.
Важно си е.. когато е евтино.. е евтино щото има схема !

Последна промяна DigitalExile на 29 Яну 2016, 15:08, променена общо 2 пъти
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Цените на горивата 2015-2016
Аз не мисля, че повечето хора ди правят сметка колко пари дори с 5 стотинки отгоре да продаваш се изкарват дневно да не говорим когато са 30-40 за литър
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
doomy525 написа:...
Много лично го приемаш

Сега разбирам точно колко струва хорското мнение - около 40 ст.(не съм сигурен точно колко е разликата) на литър

Не ме разбирай погрешно - хубаво е, че има евтин бензин и че разбутва кошера, НО няма общо със застъпване за народа!
Аптеките му също стартираха с ниски цени, но никой не каза колко е яко това - явно бензина е по-важен от лекарствата

p.S. Гарантирам ти, че не е нужно да ми разясняваш пазарните принципи

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Цените на горивата 2015-2016
Мислел за народа... няма да се оправим... това е бизнес, като те кефи услугата, пазарувай от него... всичко друго е меко казано неадекватно...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Естествено,че е бизнес, но щом устройва и него и нас е добър бизнес. 
То ако нямаше бизнес, нямаше и бензиностанции да има и аптеки негови също

То ако нямаше бизнес, нямаше и бензиностанции да има и аптеки негови също

продължавайте да си зареждате и да хрантутите монопола
с това мислене гледайте до къде я докарахте цялата държава - нека си цоцкат по 40лв на 100 литра. Ти да не си сам в държавата бе пазарен принцип? Я си направи малко сметката, че от такива като тебе затова сме в това положение

с това мислене гледайте до къде я докарахте цялата държава - нека си цоцкат по 40лв на 100 литра. Ти да не си сам в държавата бе пазарен принцип? Я си направи малко сметката, че от такива като тебе затова сме в това положение

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.