Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 F25 35i LCI M sport

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от dobry46 » 25 Яну 2016, 18:35

vladi_totev написа:Здравейте, колеги как ви се струва тази кола. http://www.cars.bg/c1500774

Салон :no: Волан :no: ако незачитаме навито- нищо съществено.
По добре тази - http://olx.bg/ad/bmw-320d-150k-s-full-m ... 2;promoted
П.С. единствено не ми допада двойните гърнета , но вкус друга няма :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 25 Яну 2016, 19:39

Тя пък тая много съществена... пакет и джанти :clap: Аааа.. и H/K, дето пък е голямата екстра, все едно е нещо, заради което да си купиш цяла кола :banghead:

Да няма някакво правило да се гледат само коли с пакети, рекарота и трилъчеви волани, пък другите да са за шматки дето не разбират? Не всеки го интересуват тези неща, някои хора просто искат да си купят читава кола.

Мен първата ме кефи повече и съм сигурен, че ще по-добре от тая рейсърската. Първо е от последните Е46-ци, второ е в стоков вид, без цигании и изгъзици, трето има свежи екстри като навигация, мултифункция, 4 ел. стъкла, шибедах, прибиране на огледалата, 6 скорости...

Абе кви глупости говоря, м-пакет и джанти да има, хармана да блъска, пък другото е*и му мамата! :mhihi:
Последна промяна icak на 25 Яну 2016, 19:52, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 25 Яну 2016, 19:48

[quote="icak"]Тя пък тая много съществена... пакет и джанти :clap: Аааа.. и H/K, дето пък е голямата екстра, все едно е нещо, заради което да си купиш цяла кола :banghead:

Да няма някакво правило да се гледат само коли с пакети, рекарота и трилъчеви волани, пък другите да са за шматки дето не разбират? Не всеки го интересуват тези неща, някои хора просто искат да си купят читава кола.

Мен първата ме кефи повече и съм сигурен, че ще по-добре от тая рейсърската. Първо е от последните Е46-ци, второ е в стоков вид, без цигании и изгъзици, трето има свежи екстри като нави, мултифункция, 4 ел. стъкла, шибедах, прибиране на огледалата, 6 скорости...
:yes:
С много любов към децата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dobry46 » 25 Яну 2016, 20:07

Вкус другар няма !

Някои не искат кожа, други искат. Някои искат ръчка , други автомат.
Лично за мен едно БМВ е много по естетически красиво с пакет- ако съм на 60 год, няма да ми прави впечатление, НО ............. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 25 Яну 2016, 20:34

Преди малко исках да напиша нещо, ама ти така или иначе сам го потвърди. Поне за мен е смешно да си на принципа "от студ умри, гъзар бъди", ако можеш да си го интерпретираш в случая, за да не повтарям пак последното изречение от предния ми пост. Ама хора всякакви де, прав си, то неслучайно е измислен тоя лаф.

И между другото и аз не съм на 60 години и също ме кефи колата да има м-пакет и т.н., просто мисля трезво и не робувам на пластмаси, като има по-важни неща за гледане. Пакети, волани и джанти са най-елементарните неща за смяна по колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 25 Яну 2016, 21:11

Общо взето трудно тук рядко някой може да помогне с инфо за състояние на дадения автомобил за който се пита и коментарите са на база това което се вижда на снимките а имено оборудване,година на производство,модификация,репутаця на модела и т.н.,както и съотношението между цена,състояние и ниво на оборудване. За еднин потребителл току що опознаващ модела към който се е ориентирал си е полезно да знае какво може да очаква и търси.Иначе е ясно,че всеки сам ще си вземе решение на база своите приоритети а имено дали ще е високо оборудване,но съмнително състояние или добро състояние ,но "оскубана" от към оборудване.Мнения тук трябва да се дават всякакви,защото вкусовете са всякакви, а ако нуждаещия се от тези мнения не може сам да си реши какво иска на база бюджет,разбирания и т.н. ,вината си е негова а не на разнородните мнения.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Яну 2016, 22:01

dobry46 написа:Вкус другар няма !

Някои не искат кожа, други искат. Някои искат ръчка , други автомат.
Лично за мен едно БМВ е много по естетически красиво с пакет- ако съм на 60 год, няма да ми прави впечатление, НО ............. :mhihi:

То и аз кат стана на 60 мисля, че може и да не ми пука и може и да си взема 320д :winky: ...
ама ако взема верно да се замисля едва ли :mhihi:

Да ти влезна още малко в тона ...
за мен едно БМВ е много по-естетически красиво с голям бензинов мотор с 6 (или повече :lol: ) цилиндъра :mhihi:
Досега пазех тази тайна за себе си, но щом темата е за споделяне на лични предпочитания да се включа ;)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 25 Яну 2016, 22:04

Ilko Ivanov написа:До няколко дни ще се появи в мобилето едно истинско 330ci SMG ,оригинален М пакет с всички екстри за продаване ;)

Като гледам как търсят перфектно и евтино (под вола теле дет се вика), явно няма да се появи скоро обявата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dobry46 » 25 Яну 2016, 22:19

По темата:

Dream_BMW - никой не говори да се избира М пакет и екстри пред състоянието на автомобила. Ако има два идентични автомобила в еднакво състояние -тази с по-добрата визия натежава, но пак всичко зависи до човек.

K_Ilkov - всеки път се започва с малка крачка- при едни е 316, при други 320 при трети 330 :mhihi: .

Всяка кола си има определена целева възрастова група.
Всеки иска ......... ,но на не всеки му стиска :mhihi:

TPAKTOP написа:В момента среден разход според компютъра е 19,8л на 100км с предимно градско каране но в един момент беше 32л! Колата принципно е здрава ама се подготви за стабилни разходи. Като начало можеш спокойно да си броиш по един резервоар на ден докато не се усетиш че си мазохист :mhihi: Но най-фрапантно е когато напълниш колата до дупка и ти изпише 260км до следващото зареждане! Всичко си има цена ама накрая писва.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Яну 2016, 22:41

Така е ... всеки се простира според чергата си и нуждите си що се отнася до мотори :yes:
То и аз ако въртях некви сериозни км сигурно друга песен щях да пея :dunno:

А на Мпакета тва му е хубавото, че като го купиш повече няма разходи,
а като спреш пред кафето и си го погледнеш ти е кеф всеки път :mhihi:

dobry46 написа:Всяка кола си има определена целева възрастова група.

:dunno:

Незнам кво да ти кажа ...
Ако съдя по себе си откак се помня за мен има само една целева автомобилна група - колкото по-лека и по-мощна толкова по-добре ...
И става все по-зле положението :mhihi:

Ама ако искаш ги разпиши тука отколко до колко години кой кво да кара за да се знае :mhihi:

На ТРАКТОРА романите не ме вълнуват ... (нали знаеш, че е измислен герой? ;) )
Ако знаеш кво искаш, кво ти трябва и какво можеш да си позволиш няма как да стигнеш до момент, в който ти писва :dunno:
И да, знам реални случаи, в които на човек му писва да зарежда не заради парите, но това значи, че е направил необмислен избор, а не друго ...

Аре стига :OT: :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колело Drag
Мечтае да кара: Е36 M3 turbo

Мнение от bajo85 » 26 Яну 2016, 13:11

Здравейте,

тази обява е от доста време, но какво мислите?

http://www.cars.bg/c1306922

Поздрави

VIN: РВ 62577

Потребител
Аватар

Мнение от Bavareca90 » 26 Яну 2016, 16:13

Защо купета - та са по скъпи от седаните? И тва тука си е далавера нали? www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1 ... ink=cairo9

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Яну 2016, 21:44

А ти що искаш купе :mhihi: По-търсени са :dunno: По-готЕни, спортни, вървежни ...

Като видя кола от Враца и аз се сещам за далавера ама не в посоката дето ти си мислиш :mhihi:

пп. Да ме прощават колегите от Враца - нищо лично ...
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feldo » 26 Яну 2016, 21:47

Който не е от Враца, само той би се навил да иде да гледа кола в този край. Аз лично като видя такива обяви бягам като дявол от тамян. Нищо лично против никой нямам, ама съм си израснал в тоя край и си знам стоката

Потребител
Аватар

Мнение от m_markov84 » 26 Яну 2016, 21:56

Мисля да си купя E46 комби 136 коня!Моля за съвет !Благодаря предварително!

ПредишнаСледваща

Назад към E46