Компетентен съвет за избор на Е38?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- tintoretto
- Потребител
-
- Кара: BMW 735i e38
- Мечтае да кара: не мечтае , кара!
Re: Компетентен съвет за избор на Е38?
Тази кола беше нов внос в автокъща преди миналата година.Мисля че цената и беше около 5500, скоро я е купил по рисунката на капака я познах, друго незнам какво да ти кажа
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-

- galetano84
- Потребител
-
Колеги нагледах се на какви ли не ментета аз колите си ги вкарвам от Холандия или Германия та в този род на мисли досега не съм се занимавал с БМВ бих искал да получа мнение за това http://www.autoscout24.com/offers/bmw-7 ... -279051287
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
До скоро карах моята Е38-ца тук в Германия с Бг номера и за да не будя съмнения и да правя впечатление си я върнах във Бг и затърсих упорито тук. Да , и аз бях се спрял и на тази но,като видях тоя син салон..
дори не съм ходил да я видя от близо .Иначе така по снимки бива като махнем това ,че разтоянието от предна гума до калник е много голямо а трябва да са еднакви със задните , забелязах допълнително монтираният телефон и си помислих , един господ знае колко неща трябва да разглобя ако аз я купя за да се оттърва от "Пернишката екстра" .Трябва да се запали и да се види на място V-образните мотори (не е тайна за никой) страдат от обтегачи , успокоители и вериги , а тук не са любители на навременната смяна на масло така ,че трябва на място да се тества , дали поскърцва , потропва не си мислете ,че немците са света вода ненапита
и те ВЕЧЕ връщата километражи и те ВЕЧЕ запояват проблемните лампи за ербега и чека за лампите на динамото или маслото (лично аз съм го правил тук в Де на Форд есмакс )така ,че внимавайте пускайте теста на таблото ,пускайте диагностика ........Успех в търсенето !

и те ВЕЧЕ връщата километражи и те ВЕЧЕ запояват проблемните лампи за ербега и чека за лампите на динамото или маслото (лично аз съм го правил тук в Де на Форд есмакс )така ,че внимавайте пускайте теста на таблото ,пускайте диагностика ........Успех в търсенето !
- nickeyar
- Потребител
-
- Кара: E38 740 iL
Относно синият салон - на живо изглежда много по-приятно и е много хубав.
Но това е личното ми мнение.
Но това е личното ми мнение.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
KostovG написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11453434892354531&slink=c84r6y
Мнения за този автомобил? Възможно ли е да има такъв салон или е събирана от други
Всъщост нищо странно. Оригиналният салон сигурно е бил черен и е сменен с този кремавият. Средната конзола отзад е черна и само горните кори отзад на предните седалки са сменени с черни да е разчупено.
Средните кори между вратите и те са от кремавият салон. Хубавото е че са оригинални ,,, може би не е най-добрата комбинация но ... всеки си преценя ....
ето малко варианти ...

- kostadine21@mail.bg
- кандидат ентусиаст
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cazloy тази някой ходил ли е да я гледа гледа колеги мнения за нея малко скъпа ми се вижда не знам дали си заслужава ходенето до София, че доста коли ходих да гледам и обиколих България много пъти
- kostadine21@mail.bg
- кандидат ентусиаст
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cazloy ако може и мнение за тази доста добре изглежда.Благодаря предварително
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Да ти дам една читава кола и да мирясаш най-накрая 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Peev_92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35 97'
- Мечтае да кара: BMW E38 Аlpina B12 6.0
Парите, които иска чичо Митко за колата си са нищо, сравнени с тези бангии, по които ще хвърлите над 10 бона за норматив и пак ще си блъскате главата. На всичкото отгоре, на Митко колата е "L" версия, абе няма какво да коментираме. Вижда се с просто око.
Не страст, а диагноза 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Почти на прага съм да спра обявата и да си остана последен собственик, както бях решил при закупуването и. Вече имам кола за жена ми, та зор за продажба нямам. Ако някой има сериозен интерес, ще му обясня всичко за колата от-до, със сигурност не е перфектна, защото все пак гони 20-години, но определено в ценовия диапазон на предлаганите по родните търговски сайтове автомобили няма еквивалент.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Хммм.... Няма ли някой да каже нещо за Бургаската "ALPINA", че ми е интересно...
На външен вид мен лично много ме радва, но.... Няма как тази машина да не я е гледал някой. 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Krasio844 написа:Хммм.... Няма ли някой да каже нещо за Бургаската "ALPINA", че ми е интересно...На външен вид мен лично много ме радва, но.... Няма как тази машина да не я е гледал някой.
Единствените неща ,които са от Alpina, по тази кола са волана,стелките и капака на двигателя. Дори таблото някой се е ОПИТАЛ да го направи като на Alpina,но неуспешно.
Да ясно ми е, че не е ALPINA, затова и в кавички съм го написал
Все пак е готина на външен вид и ще се радвам, ако някой я е погледнал да сподели за какво става дума... 

- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Ilko Ivanov написа:Krasio844 написа:Хммм.... Няма ли някой да каже нещо за Бургаската "ALPINA", че ми е интересно...На външен вид мен лично много ме радва, но.... Няма как тази машина да не я е гледал някой.
Единствените неща ,които са от Alpina, по тази кола са волана,стелките и капака на двигателя. Дори таблото някой се е ОПИТАЛ да го направи като на Alpina,но неуспешно.
Според мен дори и волана не е Алпина,липсват бутоните за предавките.Може и да се бъркам.