Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
nvkbul написа:един тъп въпрос...С гуми 16-ки съм и смятам да минавам на 17-ки...
Понеже ще купувам резервна гума патерица чудех се дали ще пречи ако взема 15-ка патерица...ако не дай Боже се наложи има ли някакъв проблем да се кара с по-малък цолаж патерица временно?
Каква е колата?

AlonsoBest написа:nvkbul написа:един тъп въпрос...С гуми 16-ки съм и смятам да минавам на 17-ки...
Понеже ще купувам резервна гума патерица чудех се дали ще пречи ако взема 15-ка патерица...ако не дай Боже се наложи има ли някакъв проблем да се кара с по-малък цолаж патерица временно?
Каква е колата?
E46 325i
чудя се дали да взема 15-ка патерица, за да заема по-малко място в багажника....
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Monky написа:snaiperist0 написа:Monky написа:Ето един много интересен екземпляр:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=c83lx9
Seems legit.
Кое му е интерестното колега ? не че е лоша , но това с спрейовете бъбреци и " М Пакет " не е 2 брони
Това ясно, но в днешно време е изключително трудно да се намери кадърна 46ца за нормани пари (имай предвид под 9-10к). Ходих, гледах поне 10-на и всичките са за скрап, а изглеждат като на "реални километри".
Тази не е перфектна, но поне да разботи като хората. И аз съм си пръскал бъбреците със спрей, колата ми изглежда зле, но двигателя винаги е бил с mann филтри, скъпо и качествено масло, сменяно на 8к км. Дарака пали на -20, докато далеч по-нови се зореха или въобще не успяваха.
Добре де, защо не успявам да намеря такива екземпляри на бензин да му се не види, толкова ли са редки???
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
nvkbul написа:AlonsoBest написа:nvkbul написа:един тъп въпрос...С гуми 16-ки съм и смятам да минавам на 17-ки...
Каква е колата?
E46 325i
чудя се дали да взема 15-ка патерица, за да заема по-малко място в багажника....
Мисля че 15-ка няма да ти свърши работа.

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
AlonsoBest написа:nvkbul написа:AlonsoBest написа:nvkbul написа:един тъп въпрос...С гуми 16-ки съм и смятам да минавам на 17-ки...
Каква е колата?
E46 325i
Мисля че 15-ка няма да ти свърши работа.
Тя 15-ка влиза на тая кола, заради дискове, апарати и тн?...
- Bavareca90
- Потребител
-
www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1 ... ink=c92r2t кво мислите забележки?
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Bavareca90 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452864536925987&slink=c92r2t кво мислите забележки?
Забележката е, че е била десняк

Ако не те притеснява, оглед и газ.

- Bavareca90
- Потребител
-
r19 написа:Bavareca90 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452864536925987&slink=c92r2t кво мислите забележки?
Забележката е, че е била десняк![]()
Как разбра, че е била десняк освен вин кода, и тва не е проблем нали?
Bavareca90 написа:r19 написа:Bavareca90 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452864536925987&slink=c92r2t кво мислите забележки?
На пръв поглед, мястото на DSC-то, снимките също са направени леко да прикриват, че е била десняк, и лепенката за аербег е на грешната страна

по-назад в темата обсъждахме една 325i с газ, черна с варненска регистрация...Взех я
Проверихме я в мирафиори, казаха, че по колата всичко е ок и на 99% километражът показва истинските километри...
После се оказа, че продавачът е колега на мой мн. близък приятел...потвърди се историята, колата е закупена от германец преди 18 месеца, показа ми направо кореспонденцията и снимките в Германия, където немецът му ги е пращал на фейсбук, колата преди 2 години е била на 200 хил. км....сервизната история също потвърди километрите...нямала е серизони удари, освен едно блъскане на язовец на магистралата...

Проверихме я в мирафиори, казаха, че по колата всичко е ок и на 99% километражът показва истинските километри...
После се оказа, че продавачът е колега на мой мн. близък приятел...потвърди се историята, колата е закупена от германец преди 18 месеца, показа ми направо кореспонденцията и снимките в Германия, където немецът му ги е пращал на фейсбук, колата преди 2 години е била на 200 хил. км....сервизната история също потвърди километрите...нямала е серизони удари, освен едно блъскане на язовец на магистралата...
bmw20009 написа:Bavareca90 написа:r19 написа:Bavareca90 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452864536925987&slink=c92r2t кво мислите забележки?
На пръв поглед, мястото на DSC-то, снимките също са направени леко да прикриват, че е била десняк, и лепенката за аербег е на грешната страна
И меморите на шофьорската седалка липсва

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
nvkbul написа:по-назад в темата обсъждахме една 325i с газ, черна с варненска регистрация...Взех я...
честито, радвам се, че все пак някой от темата купува, а не пишем чак толкова на халос

но обикновено е така, някой гледат и цъкат с език, а други подават газ

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- monkeytopski
- Потребител
-
Здравейте, имам нужда от съвет относно избор на кола в Германия. Оглеждам се от няколко дни за някаква 3-ка 2001-2002 година за около 1500 евро се намират що годе прилични. По принцип живея в Германия но се прибирам поне 2 пъти в годината до България и идеята ми е да докарам на ход нещо за да мога да имам автомобил и там. Грубо смятам че разходите по транспорта (гориво, винетки, номера, застраховки) възлизат на около 500 евро. Та за 2000 евро струва ли си да се докара нещо до България? Живея в оклността Кьолн - Дюселдорф и главно търся в mobile.de. Ако някой има идея къде другаде да търся или да ме насочи с някакви препоръки, ще съм му много благодарен.
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
monkeytopski написа:Здравейте, имам нужда от съвет относно избор на кола в Германия. Оглеждам се от няколко дни за някаква 3-ка 2001-2002 година за около 1500 евро се намират що годе прилични. По принцип живея в Германия но се прибирам поне 2 пъти в годината до България и идеята ми е да докарам на ход нещо за да мога да имам автомобил и там. Грубо смятам че разходите по транспорта (гориво, винетки, номера, застраховки) възлизат на около 500 евро. Та за 2000 евро струва ли си да се докара нещо до България? Живея в оклността Кьолн - Дюселдорф и главно търся в mobile.de. Ако някой има идея къде другаде да търся или да ме насочи с някакви препоръки, ще съм му много благодарен.
Ако не го купиш од Мохамед, Ахмед, Юнуз, Абдудла и тем подобни, струва си. То барем в Германия полесно се дознава през колко собственика е минала самата кола и ако намиришеш врътнати километри може свободно да го приявиш в полицията (счита се за криминална измама).
Погледни и на http://www.ebay-kleinanzeigen.de, вкарай пощенския код където живееш и търси. Много често излизат доста добри локални оферти.
едит.
Карай с червените номера (или на регуларни си я докарай) за да не играеш хоро при Маджарите. Застраховката найтънко излиза от тук https://www.nondos.de/ (ако искаш жълти/червени номера).
- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Здравейте, колеги как ви се струва тази кола. http://www.cars.bg/c1500774