Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от ATopalov » 18 Яну 2016, 15:07

Tinomantino написа:
nistel_87 написа:

Утре мисля да ходя и да погледна тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=c4rzap

Някой с мнение за този модел или за конкретната обява...?

Мерси предварително!

Колега тази изглежда доста добре,мисля че и цената е добра дано да няма нещо гнило.. Успех!![/quote]

Ами...отидох,видях и съм леко недоволен от това което получих като инфо и като чувство след беглия оглед Да не казвам че от 16999 изведнъж докато стигна до колата, цената беше 17500.... Падна и сняг така че нямаше как да я подкарам, но запали. На ниски обороти малко прехлопваше и не работеше стабилно. Търговеца каза че не била палена и много студено навън, като е нафтова това било нормално...Вътре кожата е все едно е на 700К км...Супер захабена, и даже леко провиснала на страничните врати..

Идва едно момченце на 27-28 год., и ми казва следното нещо при въпрос защо не е с оригиналния волан - " Ами аз шото си карам една Е60-ца ама моя волан беше ноо зле и аз, нали чесно ти каам, зех си го от таа и си го сложих на мойта..." Викам ами ти само волана ли си хареса....? - Тука оставям на колегите да коментират. Дойде после още един мъж, каза вий са, аз за таа се заклевам просто, верно нема сержизна книжка ама ако ти кайа от ква лелка съм я зел... Казвам е трябва бая да е едра жената, гледай кожата на какво прилича - този най-спокойно ми заяви,че този дето я докарал до тук, бил много едър...

Аз мисля в тази продавачница повече да не ходя...[/quote]

хахахахахахахахахахахахахаха ,умрях, по принцип на снимките си личи, че колата е пътник, но все пак инфото е полезно, но това с волана ме уби. От другите предложени, първата изглежда свежичка, ама на живо може да е друга историята

Потребител
Аватар

Мнение от b0bi » 18 Яну 2016, 17:31

Tinomantino написа:Тази седмица ще се опитам да видя и тези:

http://www.cars.bg/c1483286

http://www.cars.bg/c1453637

И 2те са на горубляне и маи пак ще си загубя времето,но все пак, някой ако има какво да каже за тях - толкова по-добре.

Благодаря

Първата изглежда по- обещаващо :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 18 Яну 2016, 17:34

Какво очаквате фейсова кола под 19-20к ?!!?!?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 18 Яну 2016, 19:28

гледам, че колегите оценяват обслужените префейс коли на 12 13к, защо не фейсови с мпак да не са + 5к :mhihi: еуементарно Уотсън :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 18 Яну 2016, 22:03

Само един колега, а бе пея си аз моята песен толкова наблюдения имам вече в долния ценови диапазон, че само гледам как нови колеги питат за някоя евтинийка и после до макс месец се почва с темите "проблем с е60"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 19 Яну 2016, 0:39

Taruno написа:Само един колега, а бе пея си аз моята песен толкова наблюдения имам вече в долния ценови диапазон, че само гледам как нови колеги питат за някоя евтинийка и после до макс месец се почва с темите "проблем с е60"

За моята не се обадиха дори веднъж! По колата съм сменял части, които, повечето хора сменят само, ако се счупят! Цената й беше 16к, което е смешно на фона на всичко правено по нея! Ама, нали има 535д за 12-13к, та защо да се дават 16к!? И накрая реших да си остане при мен, вместо да я подаря на някой!
Последна промяна Brat mu на 19 Яну 2016, 17:27, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d

Мнение от nuHokuo » 19 Яну 2016, 9:22

Здравейте момчета, в събота като паркирах "малко" строших предната М броня и кората под мотора, дали корите имат разлика при захвата на бронята или си е една и съща?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Tinomantino » 19 Яну 2016, 10:00

Taruno написа:Само един колега, а бе пея си аз моята песен толкова наблюдения имам вече в долния ценови диапазон, че само гледам как нови колеги питат за някоя евтинийка и после до макс месец се почва с темите "проблем с е60"

Колега гледаме 18К евтинийка и е много важно да се уточни, че е Е61... А мисля че целта на тази секция от форума е точно за такива дискусий...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 19 Яну 2016, 11:49

Еми бъди си в тази заблуда, че е такава цената мога да ти кажа, че колега си продаде Е61 преди фейса за 20к точно преди два месеца и колата беше над 200к, но беше изрядна аре моля ви се. За 18к или трябва да си лудия късметлия или да си приготвил едни 4-5к за ремонтите, които ще последват. Българина все е един такъв пишман тарикат дето после само знае да мрънка, рядко са такива като някои колеги тук, които купуват евтино и наистина си я стягат и я правят кола, разбира се няма особена гаранция, че ако купиш скъпо няма да се набиеш на някое дърво, но рискът се намалява особено ако се купува от частник. F10ткуте в Италия и Германия са масово над 250к км пък представяш ли си тая Е61ца за 18к дето е най-долния ценови диапазон за БГ пазара и почти несъществуващ ценови диапазон за чуждите държави в какво състояние е.

Отделно пак нашия любим манталитет, който гласи: "Мале тоя ремонт е 4к лв. дай да я стегна за 100-200 и да я продавам, следващия да си троши главата"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 19 Яну 2016, 11:58

Taruno написа:Еми бъди си в тази заблуда, че е такава цената мога да ти кажа, че колега си продаде Е61 преди фейса за 20к точно преди два месеца и колата беше над 200к, но беше изрядна аре моля ви се. За 18к или трябва да си лудия късметлия или да си приготвил едни 4-5к за ремонтите, които ще последват. Българина все е един такъв пишман тарикат дето после само знае да мрънка, рядко са такива като някои колеги тук, които купуват евтино и наистина си я стягат и я правят кола, разбира се няма особена гаранция, че ако купиш скъпо няма да се набиеш на някое дърво, но рискът се намалява особено ако се купува от частник. F10ткуте в Италия и Германия са масово над 250к км пък представяш ли си тая Е61ца за 18к дето е най-долния ценови диапазон за БГ пазара и почти несъществуващ ценови диапазон за чуждите държави в какво състояние е.

Отделно пак нашия любим манталитет, който гласи: "Мале тоя ремонт е 4к лв. дай да я стегна за 100-200 и да я продавам, следващия да си троши главата"

Да де ама тая Е61 дето говориш беше с мнооого екстри, включително и CIC ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 19 Яну 2016, 12:15

Така е, но все пак е преди фейса и твоята бих я взел за повече пари отколкото някоя гробница в най-ниския възможен ценови диапазон за фейсови коли ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 19 Яну 2016, 14:05

Taruno написа:Еми бъди си в тази заблуда, че е такава цената мога да ти кажа, че колега си продаде Е61 преди фейса за 20к точно преди два месеца и колата беше над 200к, но беше изрядна аре моля ви се. За 18к или трябва да си лудия късметлия или да си приготвил едни 4-5к за ремонтите, които ще последват. Българина все е един такъв пишман тарикат дето после само знае да мрънка, рядко са такива като някои колеги тук, които купуват евтино и наистина си я стягат и я правят кола, разбира се няма особена гаранция, че ако купиш скъпо няма да се набиеш на някое дърво, но рискът се намалява особено ако се купува от частник. F10ткуте в Италия и Германия са масово над 250к км пък представяш ли си тая Е61ца за 18к дето е най-долния ценови диапазон за БГ пазара и почти несъществуващ ценови диапазон за чуждите държави в какво състояние е.

Хубаво мнение! Ама си е друго да вземеш Е60/1 за 13-15к и да преровиш моргите за части, защото се чупи на всеки 1000км.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 19 Яну 2016, 14:14

Остана ми да сменя лагерите на скоростната кутия и предни амортисиори, сменям ги и да идва някой с 21 и да му я давам :mhihi:
П.С: никой не дава такива пари за преди феиса, това са фантазий.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Taruno » 19 Яну 2016, 15:42

Е фантази ама и купувача познавам и продавача и Адо също познава продавача

Потребител
Аватар

Мнение от Tinomantino » 19 Яну 2016, 15:44

Brat mu написа:

Хубаво мнение! Ама си е друго да вземеш Е60/1 за 13-15к и да преровиш моргите за части, защото се чупи на всеки 1000км.

А бе момчета аз и без това се мъча като грешен дявол да си намеря кола, вие ще ме откажете преди да съм стигнал до където и да било...
Тия Е61 с joystick-a ми ги прокламираха като доста надежни коли.... Сега ако във форума повечето хора коментират колата като не надежна, да гледам други коли вече такъв ли е нюанса? Повече от 20К за кола не мога да си позволя,така че ако мислите че това не си заслужава, за тези пари бих могул да си взема доста по-нова, не БМВ разбирасе...

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61