[Android] Carly for BMW 22.80 - Кодиране и чистене на грешки
Модератор: Общи модератори
Re: Кодиране, четене и чистене на грешки Carly for BMW 19.41
По горе колегата е писал че има спец версия за не рутнати
Да да аз съм с нея,явно не съм с еизразил добре,просто искам като излезе нова версия моята да си продължи да бачка,а не като сега да иска да я ъпвам.
Ами колега ,
ще излезне нова версия не зависи от нас или колегата 

- maildaemon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 535D
- Мечтае да кара: 650i Convertible
- Детайли за колата: Logic 7, Комфортен салон, remap (диното показа - 245 на колелата), keyless go, поддържано до вманиачаване!
Ще кача новата версия по-късно днес и ще си в играта пак колега 

- maildaemon
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Logic 7, Комфортен салон, remap (диното показа - 245 на колелата), keyless go, поддържано до вманиачаване!
Re: Кодиране, четене и чистене на грешки Carly for BMW 19.50
Нова версия и всичко е на 6. Чистете грешките зимата, че като почнаха да падат температурите и всичко взе да се чупи 

Благодаря колега,много съм ти задължен!
- intense
- Потребител
-
- Кара: E60 LCI 530xD
Как успявате да подкарате iDrive кодирането? Изписва ми, че не е съвместимо с колата: E60 LCI. Връзвам телефончето и колата с кабел.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- maildaemon
- кандидат ентусиаст
-
Работи с много специфични модели. При мен е тръгвало само на LCI Е93-ка... на нашите Е60/Е61 не съм го видял работещо.
- intense
- Потребител
-
- Кара: E60 LCI 530xD
То си пишело на сайта им, че кодира само CIC, но няма кой да прочете 

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Кодиране, четене и чистене на грешки Carly for BMW 19.52
Нещо спряха да работят новите версии. Иска активация непрекъснато и само чете и трие гршки. Кодирането не го отваря, а то е най-интересното.
ПС Като изтрих данните на приложението се оправи,явно някакъв бъг от ъпдейтването върху предната кракната версия.
ПС Като изтрих данните на приложението се оправи,явно някакъв бъг от ъпдейтването върху предната кракната версия.
Deep OBD for BMW е нов безплатен софтуер на който попаднах вчера. Изглежда обещаващо. https://play.google.com/store/apps/deta ... _obd&hl=en
Някой тествал ли го е вече?
Да споделя че на андроид 6, Карлито си тръгва с Патчера и се отключват платените менюта без телефона да е руутнат. 

- venci_nikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90
- Мечтае да кара: M
kochev написа:Deep OBD for BMW е нов безплатен софтуер на който попаднах вчера. Изглежда обещаващо. https://play.google.com/store/apps/deta ... _obd&hl=en
Аз също го пробвах,но нещо неможах да го "закача".Изтеглих patch-a за ECU-тата,но от там незнам на къде...Съвет?
- misho27
- Потребител
-
- Кара: BMW E60LCI 525D
- Мечтае да кара: F10
Deep OBD го пробвах и аз.
След пускане си стартирате Configuration generator без да сте закачени, т.е. свети горе disconnected.
Прочитате колата с Read - излизат всички модули(след избор на device и т.н. за което пита).
След това маркирате, който ви е интересен и влиза в подменюто, където има job-ове и job result-и.
Маркирате, което ви харесва - тук всички са с кодираните им имена от Inpa и за мен е тегаво малко да разбера кое какво е.
След back продължавате по списъка или Save за да запише дотук избраното.
След това всички избрани ще излезнат на първата страница като табове, закачате се и с малко лаг почва да показва данните след като чукнете на дадения таб.
За мен е голяма играчка да се конфигурира и най-полезното ми е да видя набързо грешките, понеже тях са ги вкарали по default.
След пускане си стартирате Configuration generator без да сте закачени, т.е. свети горе disconnected.
Прочитате колата с Read - излизат всички модули(след избор на device и т.н. за което пита).
След това маркирате, който ви е интересен и влиза в подменюто, където има job-ове и job result-и.
Маркирате, което ви харесва - тук всички са с кодираните им имена от Inpa и за мен е тегаво малко да разбера кое какво е.
След back продължавате по списъка или Save за да запише дотук избраното.
След това всички избрани ще излезнат на първата страница като табове, закачате се и с малко лаг почва да показва данните след като чукнете на дадения таб.
За мен е голяма играчка да се конфигурира и най-полезното ми е да видя набързо грешките, понеже тях са ги вкарали по default.