Защо лъжем себе си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Защо лъжем себе си?

Мнение от deyan-enchev » 15 Яну 2016, 23:56

Има термин, нарича се шизофрения да. Форумни герои със заплати 5к лева и накладки втора ръка бол.
Има им много пичаги с Е60 дето търсят гуми подарък, шанс.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Яну 2016, 0:01

Това със снимката на нож от някакъв форум изби рибата по простотия и безсмислица. Добре, че го има image.google.com че могат да се хванат много филмари. Каква му е далаверата да лъже че си е купил този нож и то тук, където не се знае колко малко хора се инересуваме от ножове. Да отиде да се похвали в някой ножарски форум да го осурвакат :mhihi:
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 16 Яну 2016, 0:04

В този ред на мисли, на мен освен гореспоменатите, са ми много интересни и тези, които изпъкват с нереално ниски разходи на гориво из техническите подфоруми.
Обяснението ми за това е, че даденият човек си е купил БМВ, но не си е направил добре сметката преди това и за да не излезе, че се е "набутал", казва, че е39 523и му гори 12/100 газ при скорост 180км/ч, с 5 човека и пълен багажник.
А моето обяснение по темата е завист и комплексарщина, а това са си е типични черти не само за българите :)
Колкото до това дали 1-2к лева са смешна пара, да, смешна са. И не защото се изкарват лесно, а защото с тях трудно можеш да си купиш нужното. Все пак всеки иска да ти ги вземе, но никой не те пита как си ги изкарал, нали?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 16 Яну 2016, 0:08

Абе дайте я тая тема със снимката, че рядко влизам напоследък
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 16 Яну 2016, 0:14

larbi написа:Това със снимката на нож от някакъв форум изби рибата по простотия и безсмислица. Добре, че го има image.google.com че могат да се хванат много филмари. Каква му е далаверата да лъже че си е купил този нож и то тук, където не се знае колко малко хора се инересуваме от ножове. Да отиде да се похвали в някой ножарски форум да го осурвакат :mhihi:

Това ме наведе на една идея - да си направим специална тема за хвалби! Обаче без снимки от мрежата... Всеки да снима каквото иска да покаже, пред компа - да се вижда на екрана темата от форума. Иначе всеки може да намери снимка на нещо скъпо и... вижте Пичове, какво си купих!
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Яну 2016, 0:19

deyan-enchev написа:Абе дайте я тая тема със снимката, че рядко влизам напоследък

В последните мнения на тая тема кой какво си купил.
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 16 Яну 2016, 0:20

Трябва да има условие за минимална сума поне 500лв :mhihi:
Ето линк към въпросната тема за ножа. Всичко започна след като в духа на темата, споделих, че съм си купил ножове, от които съм много доволен. Казах колко струват, когато ме попитаха, изобщо не съм се опитвал да изпъкна..
viewtopic.php?f=4&t=277569&start=3255#p4149933

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Яну 2016, 0:21

Borymeckata написа:
larbi написа:Това със снимката на нож от някакъв форум изби рибата по простотия и безсмислица. Добре, че го има image.google.com че могат да се хванат много филмари. Каква му е далаверата да лъже че си е купил този нож и то тук, където не се знае колко малко хора се инересуваме от ножове. Да отиде да се похвали в някой ножарски форум да го осурвакат :mhihi:

Това ме наведе на една идея - да си направим специална тема за хвалби! Обаче без снимки от мрежата... Всеки да снима каквото иска да покаже, пред компа - да се вижда на екрана темата от форума. Иначе всеки може да намери снимка на нещо скъпо и... вижте Пичове, какво си купих!

Тя темата "Какво си купих и съм много доволен" си е точно тема за хвалби и нищо друго. Това със снимките пред компа с отворена темата на екрана да се вижда е много добра идея. Само по-едрите неща няма да могат да се снимат пред компа - примерно някой ако си е купил банциг или 5 декара имот на Френската Ривиера :mhihi:

Така че задължително ако някой се хвали че си е купил имот или кола, трябва чинно да си снима личната карта с трите имена и договорът за покупко-продажба :bchug:
Последна промяна Larbi на 16 Яну 2016, 0:25, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 16 Яну 2016, 0:25

Абе какви са тия смешни чекии, дето показвате... Ето нещо истинско:

Изображение

Изображение

Изображение

Солингенски тесак, правен за аржетинската армия, 1909-та година. Номерата на ножа и на канията съвпадат.

P.S. Сега си давам сметка, че самоиронията трудно се усеща във форума. Това за хвалбите беше майтап, разбира се... Пука му на някой, ако съм си купил касетофон от 1983-та година или офицерски кръст за храброст от Първата световна война... Колко хора в БМВ-форума се изнтересуват от такива вехтории?
Последна промяна Borymeckata на 16 Яну 2016, 0:30, променена общо 2 пъти
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 16 Яну 2016, 0:27

bum_bum написа:
deyan-enchev написа:Абе дайте я тая тема със снимката, че рядко влизам напоследък

В последните мнения на тая тема кой какво си купил.

Да да да видях го, ама вие сте го разстреляли направо с тоя blog :lol: паднах от дивана.
То бива бива ама ....

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 16 Яну 2016, 0:28

Колеги, купих си 20 тона злато и съм много доволен. Ето снимка от мазата ми. Завиждайтеееее :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Яну 2016, 0:30

Andronoff написа:Трябва да има условие за минимална сума поне 500лв :mhihi:
Ето линк към въпросната тема за ножа. Всичко започна след като в духа на темата, споделих, че съм си купил ножове, от които съм много доволен. Казах колко струват, когато ме попитаха, изобщо не съм се опитвал да изпъкна..

Тя в крайна сметка за това е темата. И няма нищо лошо да се похвалиш с нещо. Дори да е много скъпо то това е част от кефа :mhihi: Ама е така да връхлиташ в темата и да твърдиш, че притежаваш нещо което нямаш това не ми е ясно с каква цел.

Той сега ще вземе да оптимизира разхода и да поръча срочно тоя нож от амазона да ни натрие носовете :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 16 Яну 2016, 0:31

Ей що нямам смартфон да снимам масата, пълна с колички Hot Wheels и пластелин Play Doh, празна чаша от уиски и малко вода :lol:

Последното нещо, което си купих - филтър за кана Brita, щото Фантата ми е много скъпа.

Форума, както и всяко друго безлично средство за комуникация, дават сила на хората да споделят нереални неща.
Някои са доказуеми, други не и така се изгражда образ .. често имагинерен, ама вдига малко егото така или инъче. Редица теми като тая на Трактора, и на Енигмата с Ламботата .. посочиха точно тоя порок на подобни медии. Ама това е и интересното, като лъсне истината падаш от стола от смях.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Яну 2016, 0:34

btw такава стомана мога да ви вкарам да си направите какъвто нож искате хехе Преди време един човек ги изработваше точно срещу мола на Сердика в един гараж.
Дамакска стомана се казва и много интересно се изработва...

Иначе... преди време се въртеше из фейса една картинка с цитат ... "В интернет можеш да бъдеш всеки.. странното, е че много хора избират да са тъпи"
Последна промяна Sharo на 16 Яну 2016, 0:36, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 16 Яну 2016, 0:46

bum_bum написа:
Andronoff написа:Трябва да има условие за минимална сума поне 500лв :mhihi:

Тя в крайна сметка за това е темата. И няма нищо лошо да се похвалиш с нещо. Дори да е много скъпо то това е част от кефа :mhihi: Ама е така да връхлиташ в темата и да твърдиш, че притежаваш нещо което нямаш това не ми е ясно с каква цел.

Той сега ще вземе да оптимизира разхода и да поръча срочно тоя нож от амазона да ни натрие носовете :mhihi:

По нашенски казано "аз да не съм гърбав, че да нямам?".
Във въпросната тема пиша за 1-ви път и се похвалих с нещо, с което си позволих да се "поглезя". Аз наскоро и други неща съм си купувал и също съм оставал много доволен, но те са били по-скоро необходимост, докато ножовете са прищявка и да се похваля с тях ми достави по-голямо удоволствие :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата