Сменяне на лампа за номера
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д
Сменяне на лампа за номера
Днес ми изгоря лампичката която осветлява номера отзад, лявата. Въпроса ми е как се сменя от къде се сваля, сега гледах пулих се но неможах да разбера от къде е, кората на капака на багажника ли се сваля?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Сменяне на лампа за номера
Не, сменя се от външната страна, но в много от случаите номера така е монтиран че пречи да се свалят самите лампи

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
От външната страна има черна пластмаска около стъклото тя ли се вади, защото пробвах леко с ножче, но ме е страх да не го счупя
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Здравей колега, като погледнеш плафона с лампичката, има една цепнатина. вкарай тънка пластина/отвертка (плоска) и с леко завъртане или притискане, трябва да се свободи плафона.
И да, колегата е прав. Доста често, табелата на номера е така монтирана, че може да се наложи да го демонтираш (ако си с пломба да я скъсаш) за да свалиш плафончето
И да, колегата е прав. Доста често, табелата на номера е така монтирана, че може да се наложи да го демонтираш (ако си с пломба да я скъсаш) за да свалиш плафончето

https://www.youtube.com/watch?v=OLJaUXMX54M
Лесно се вадят, но наистина пречат тези две зъбчета, които са в горната част на черната пластмаса под номера. Аз лично малко ги поизпилих с един нож за да мога да извадя плафоните
Лесно се вадят, но наистина пречат тези две зъбчета, които са в горната част на черната пластмаса под номера. Аз лично малко ги поизпилих с един нож за да мога да извадя плафоните

- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за отговорите утре ще я сменя
6 мнения
• Страница 1 от 1