Diablo II - работещи сървъри

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Diablo II - работещи сървъри

Мнение от Хаос » 09 Ное 2015, 23:31

Велик си, няма как да споря с човек, който е играл затворени игри в хофа.

Все пак всички знаем, че от там черпеха идеи Близард и играчите от целия Europe сървър. Ладера пак играчи от хофа го държаха. Абе силна история.

Сигурно и тройката си играл на някой също така силен и оригинален сървър.

И героите ти сигурно са били също така силни за времето си, даже сигурно са го били изпреварили с разнообразие от билдове!

Най-вероятно си открил зависимостта между fcr-a и fps-a и са те направили админ в хофа. А, не, чакай, тея неща не ги пише във wikipedia...

А определенията кой какъв бил, запази ги за себе си, че да не изглеждаш като разгневен интернет потребител с пяна на устата.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 10 Ное 2015, 1:33

Хаос написа:Велик си, няма как да споря с човек, който е играл затворени игри в хофа.

Все пак всички знаем, че от там черпеха идеи Близард и играчите от целия Europe сървър. Ладера пак играчи от хофа го държаха. Абе силна история.

Сигурно и тройката си играл на някой също така силен и оригинален сървър.

И героите ти сигурно са били също така силни за времето си, даже сигурно са го били изпреварили с разнообразие от билдове!

Най-вероятно си открил зависимостта между fcr-a и fps-a и са те направили админ в хофа. А, не, чакай, тея неща не ги пише във wikipedia...

А определенията кой какъв бил, запази ги за себе си, че да не изглеждаш като разгневен интернет потребител с пяна на устата.

Тройката има само един сървър господин професоре :mhihi: :mhihi: Усещам че ти в 3-ката никога не си влизал :mhihi: :mhihi: И понеже взе да ми говориш за Europe,само ще ти кажа,че когато аз през 2004г дигнах 99лвл на HC в EUROPE,ти още си гледал покемон :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Ное 2015, 10:10

тройката я имам колекционерско издание... както и всички други игри на близард... пак говориш неподготвен

първи сезон д3 моя хардкор герой беше с най-големия дпс в света...

2004-та ти ако си бил 99 хардкор ще ти дам 100 лева поощрение, само дето съм сигурен, че не си и помирисвал тогава европа...
а аз тогава бях студентче, други неща ми бяха в главата, сещаш ли се :winky: покемоните най-вероятно си ги гледал ти, когато са ти свършвали dial-up минутите...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 11 Ное 2015, 1:33

Хаос написа:тройката я имам колекционерско издание... както и всички други игри на близард... пак говориш неподготвен

първи сезон д3 моя хардкор герой беше с най-големия дпс в света...

2004-та ти ако си бил 99 хардкор ще ти дам 100 лева поощрение, само дето съм сигурен, че не си и помирисвал тогава европа...
а аз тогава бях студентче, други неща ми бяха в главата, сещаш ли се :winky: покемоните най-вероятно си ги гледал ти, когато са ти свършвали dial-up минутите...

Излишен е спора,нямам намерение да ти доказвам,дали съм или не съм вдигал 99 на HC 2004,спора е просто безмислен,живи и здрави.Само дето ми е интересно как като имаш 3-ката не знаеш,че няма пиратски сървъри :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 22 Дек 2015, 2:07

ИМа ли някой който играе Диабло 2 в европа?
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат
Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
Детайли за колата: Много бавна

Мнение от Beat » 09 Яну 2016, 16:56

Повдигам темата с призив към тези (ако има такива), които искат да играят diablo II. През октомври месец имаше рестарт на d2bg.net. Имаше период, в който сървъра беше проблемен, но това отмина благодарение на големи усилия от страна на администраторите. Играя там и мога да кажа само хубави неща за сървъра - има поддръжка и постоянен контрол, няма проблеми с крашвания и прекъсвания - смело заявявам, че това е най-добрия български сървър за Diablo II(не че са много де :D). Всеки новодошъл, ще бъде приветстван от админите със sur rune(29). По случай празниците дропа на итеми е увеличен (все още важи). Сървъра беше опрекван, че е слабо посещаван, но се полагат усилия това да се промени и резултат има. Този пост стана малка реклама, но целта е само една - да се присъединят повече хора и да стане още по-приятна играта. По всичко личи, че това се случва. Всеки новодошъл ще получи помощ и внимание от "по-старите" играчи - превод до хел, биене на крави, бо, енчант или предмети за старт. Лично аз вчера облякох почти изцяло една сорска(магьосница). Сървъра е много добър и си заслужава. Заповядайте! http://www.d2bg.net/forums/index.php
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beat » 10 Яну 2016, 12:36

Награда за новодошли - sur rune(29) се раздава до 15ти януари. Ако някой иска да играе нека ми пише ЛС.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beat » 13 Яну 2016, 22:17

Ъп - надявам се администраторите да не възразят. :)
Изображение

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 18 Яну 2016, 12:04

Maxmadness написа:ИМа ли някой който играе Диабло 2 в европа?

Аз

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 03 Апр 2016, 1:29

Beat написа:Повдигам темата с призив към тези (ако има такива), които искат да играят diablo II. През октомври месец имаше рестарт на d2bg.net. Имаше период, в който сървъра беше проблемен, но това отмина благодарение на големи усилия от страна на администраторите. Играя там и мога да кажа само хубави неща за сървъра - има поддръжка и постоянен контрол, няма проблеми с крашвания и прекъсвания - смело заявявам, че това е най-добрия български сървър за Diablo II(не че са много де :D). Всеки новодошъл, ще бъде приветстван от админите със sur rune(29). По случай празниците дропа на итеми е увеличен (все още важи). Сървъра беше опрекван, че е слабо посещаван, но се полагат усилия това да се промени и резултат има. Този пост стана малка реклама, но целта е само една - да се присъединят повече хора и да стане още по-приятна играта. По всичко личи, че това се случва. Всеки новодошъл ще получи помощ и внимание от "по-старите" играчи - превод до хел, биене на крави, бо, енчант или предмети за старт. Лично аз вчера облякох почти изцяло една сорска(магьосница). Сървъра е много добър и си заслужава. Заповядайте! http://www.d2bg.net/forums/index.php

Това некав дъщерен сървър на оня Пишман Плеър Сървър ааа Елит Плеър Сървър (EPS) грешка на езика, където Хепфасто на 100 руна пуска cham която може да се разглобява с колби мана, и няя кой да земеш с ТППК щот ще реве на админите ли е?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 03 Апр 2016, 3:23

Conqueror написа:
Beat написа:Повдигам темата с призив към тези (ако има такива), които искат да играят diablo II. През октомври месец имаше рестарт на d2bg.net. Имаше период, в който сървъра беше проблемен, но това отмина благодарение на големи усилия от страна на администраторите. Играя там и мога да кажа само хубави неща за сървъра - има поддръжка и постоянен контрол, няма проблеми с крашвания и прекъсвания - смело заявявам, че това е най-добрия български сървър за Diablo II(не че са много де :D). Всеки новодошъл, ще бъде приветстван от админите със sur rune(29). По случай празниците дропа на итеми е увеличен (все още важи). Сървъра беше опрекван, че е слабо посещаван, но се полагат усилия това да се промени и резултат има. Този пост стана малка реклама, но целта е само една - да се присъединят повече хора и да стане още по-приятна играта. По всичко личи, че това се случва. Всеки новодошъл ще получи помощ и внимание от "по-старите" играчи - превод до хел, биене на крави, бо, енчант или предмети за старт. Лично аз вчера облякох почти изцяло една сорска(магьосница). Сървъра е много добър и си заслужава. Заповядайте! http://www.d2bg.net/forums/index.php

Това некав дъщерен сървър на оня Пишман Плеър Сървър ааа Елит Плеър Сървър (EPS) грешка на езика, където Хепфасто на 100 руна пуска cham която може да се разглобява с колби мана, и няя кой да земеш с ТППК щот ще реве на админите ли е?

Това не е дъщерен сървър на EPS,а това е EPS.Момчетата купиха сървърната машина от собственика Guardian,и пуснаха отново сървъра за което им правя евала.Второ искам да дойдеш да ми покажеш как на всеки 100 ръна си изкарвал cham rune,защото аз съм имал случаи на 1000 ръна на вечер без нито една по висока руна ;)

п.п ТППК,годмод,pickit, ползват само ония ламери дето ги ринат с правата лопата,без да се засягаш :) Истинските мъже си правеха герои на Хардкор,обличаха ги с прилични скъпи предмети и излизаха да правят дуели 1в1,с залог предметите на умрелия,ама на теб явно ТППК ти е било много забавно.
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от MakeAWish » 17 Юни 2020, 13:16

Повдигам стара тема, но споделям актуална информация. За съжаление, много Diablo сървъри се пуснаха през годините, и много от тях спряха. Почти всички, всъщност. Има и такива, които удържаха на изпитанието на времето и все още работят. От българските за съжаление се броят на пръсти. На едната ръка. Без да се използват всички при това. От споменатите в тази тема мисля останаха само два, за единия от които ще напиша няколко реда.
Стартирал през 2008г., той все още продължава да работи и да бъде едно от най-добрите места за разпускане на лоялните си играчи. 7 години след създаването на темата, пиша в нея, за да ви напомня за вечната игра и сървър, който работи 12-та година. Години през които е бил любимо място на хиляди, може би дори десетки хиляди българи, и продължава да се грижи да имат къде да разпуснат след тежкото ежедневие.

Изображение

Повечето от информацията за сървъра я коментирана хиляди пъти на хиляди места из мрежата. Все пак, ще споделя най-важното:
IP адреса за достъп до сървъра е d2.dreaming-bg.com.

Сървърът поддържа 2 Realm-а - 1.10 Classic, с който сървъра нашумя през 2008-2010, както и Oblivion Mod - собствена модификация на играта, която бе пусната преди едва няколко седмици и се радва на активна поддръжка и редовни актуализации.
Всичката необходима информация може да бъде открита на сайта. При нужда от помощ можете да се обърнете и към support@dreaming-bg.com , ако имейл е по-лесен и удобен начин.

Предишна

Назад към Извън Темата