кой е най-дърт тук
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: кой е най-дърт тук
Що бре ? Може да има някой водолаз , летец , морски тюлен или банков обирджия който се е пенсионирал след удара на века 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е то може и някой шапкар да има ама те повечето не дочакаха с тия промени. Или пък полицай ама някак си няма да му е удобно да си признае 
На жена ми баща и се пенсионирал на 40 години. Аз съм на 37 ... все едно след три години да съм пенсионер

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Пичове, хайде спрете се бе... исках да дочакам 10 страници на темата ама явно няма да дочакам....
Погледнете ми ника - хоооп темата - пак ника - пак темата - е...., аз не съм на "кон" , а карам BMW плюс това явно аз съм най-възрастният тук и BMW -та имаше както преди 89г. така и след нея и ще има докато някои се пенсионират след 20-30 год.
Някой да е чувал че в тази държава има и хора които работят в условия на труд под земя или в силикозоопасна среда ( да не уточнявам каква - трудно ще бъде за някои да повярват...)? Че се пенсионират на 52 при условия на 1 категория труд? Еми имате си във форума и такъв като мен - дори ми се наложи (но не по финансови причини) да работя 3 години след като придобих право на пенсия. От една година съм пенсионер и след няколко седмици ставам на 57
Ако някой ме е минал на години - нека той да пише че явно темата минава на off вече. На младите колеги им пожелавам да догонват
Погледнете ми ника - хоооп темата - пак ника - пак темата - е...., аз не съм на "кон" , а карам BMW плюс това явно аз съм най-възрастният тук и BMW -та имаше както преди 89г. така и след нея и ще има докато някои се пенсионират след 20-30 год.
Някой да е чувал че в тази държава има и хора които работят в условия на труд под земя или в силикозоопасна среда ( да не уточнявам каква - трудно ще бъде за някои да повярват...)? Че се пенсионират на 52 при условия на 1 категория труд? Еми имате си във форума и такъв като мен - дори ми се наложи (но не по финансови причини) да работя 3 години след като придобих право на пенсия. От една година съм пенсионер и след няколко седмици ставам на 57
Ако някой ме е минал на години - нека той да пише че явно темата минава на off вече. На младите колеги им пожелавам да догонват
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
nikola59 написа:От една година съм пенсионер и след няколко седмици ставам на 57![]()
Айде честито и да илядиш! Абе имам чувството, че сега 50 годишните не са като преди бе, преди си беха дедовци сега са модерни и младеещи. И на фитнес си джиткат, и готини коли си карат. Ей го колегата тук '59 набор, ми той набор на бате Бойко бе демек актуален
Аз ся ставам на 40 значи тамън излизам от тийнейджърска възраст, ама други викат чичак та дрънка " Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
E34 написа:Айде честито и да илядиш! Абе имам чувството, че сега 50 годишните не са като преди бе, ...
Точно така! Аз като по-млад 40-годишни лелки изобщо не поглеждах, а сега си викам: "Егати цепеняка, свежарка направо"...
Excellent! Steven is my name!
Аз като гледам, сега съм на почетната четвърта позиция. Трима Колеги в 50-така и аз веднага след тях. На деня на София се присъединявам към групата 
И за да разберете колко за нищо не ставате дтртите, ето ви едно сравнение.
Днешното две годишно хлапе може да си включи компютъра и без проблем да декодира мобилен телефон. Вие на неговите години само сте яли пясък:

И за да разберете колко за нищо не ставате дтртите, ето ви едно сравнение.
Днешното две годишно хлапе може да си включи компютъра и без проблем да декодира мобилен телефон. Вие на неговите години само сте яли пясък:

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.