Въпрос за чистачки
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за чистачки
Колеги как мога да пусна чистачките и да си измия стъклото без да ми се измият фаровете ? Като дръпна лоста към мен пръска на стъклото и на фаровете,като натисна копчето на лоста пак и двете се мият ? Има ли начин само на стъклото да пръска ? За Х5 Е53 става въпрос.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Въпрос за чистачки
raychev написа:Колеги как мога да пусна чистачките и да си измия стъклото без да ми се измият фаровете ? Като дръпна лоста към мен пръска на стъклото и на фаровете,като натисна копчето на лоста пак и двете се мият ? Има ли начин само на стъклото да пръска ? За Х5 Е53 става въпрос.
Системата пръска всеки първи път от 5 пръскания (освен ако не е програмиран друг интервал). А защо не искаш да ти мие фаровете?
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Мен тая система за измиването на фаровете ме дразни и съм изключил буксата на помпичката.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
И аз съм го изключил , много течност изчезва като си с включени фарове.
MMG написа:raychev написа:Колеги как мога да пусна чистачките и да си измия стъклото без да ми се измият фаровете ? Като дръпна лоста към мен пръска на стъклото и на фаровете,като натисна копчето на лоста пак и двете се мият ? Има ли начин само на стъклото да пръска ? За Х5 Е53 става въпрос.
Системата пръска всеки първи път от 5 пръскания (освен ако не е програмиран друг интервал). А защо не искаш да ти мие фаровете?
Не искам, защото като е мокро и карам зад някой трябва през 30 секунди да си мия стъклото и като пръска и на фаровете много течност отива..
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
raychev написа:MMG написа:raychev написа:Колеги как мога да пусна чистачките и да си измия стъклото без да ми се измият фаровете ? Като дръпна лоста към мен пръска на стъклото и на фаровете,като натисна копчето на лоста пак и двете се мият ? Има ли начин само на стъклото да пръска ? За Х5 Е53 става въпрос.
Не искам, защото като е мокро и карам зад някой трябва през 30 секунди да си мия стъклото и като пръска и на фаровете много течност отива..
Просто го програмирай да пръска на всеки 7 измивания на стъклото с продължителност от 0.5 секунди и няма да ползва много течност.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
dextuar написа:raychev написа:MMG написа:raychev написа:Колеги как мога да пусна чистачките и да си измия стъклото без да ми се измият фаровете ? Като дръпна лоста към мен пръска на стъклото и на фаровете,като натисна копчето на лоста пак и двете се мият ? Има ли начин само на стъклото да пръска ? За Х5 Е53 става въпрос.
Просто го програмирай да пръска на всеки 7 измивания на стъклото с продължителност от 0.5 секунди и няма да ползва много течност.
в кой модул и с кой софтуер става това ?
I'm slowly drifting

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
DirtySouth написа:dextuar написа:raychev написа:MMG написа:raychev написа:Колеги как мога да пусна чистачките и да си измия стъклото без да ми се измият фаровете ? Като дръпна лоста към мен пръска на стъклото и на фаровете,като натисна копчето на лоста пак и двете се мият ? Има ли начин само на стъклото да пръска ? За Х5 Е53 става въпрос.
в кой модул и с кой софтуер става това ?
Не помня точно как се казваше, прави си през NCS Expert, може и с Carly.
11 мнения
• Страница 1 от 1