Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Киномания

Мнение от barty » 04 Яну 2016, 9:25

Гледах "Моста на шпионите", както винаги Стивън Спилбърг-Том Ханкс е добра комбинация :yes:
Не е най-добрият им филм но Том Ханкс блести!
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 04 Яну 2016, 22:44

филма наистина не е лош, но очаквах повечко напрежение и неизвестни...
Последна промяна [FF]GODFLESH на 07 Яну 2016, 22:07, променена общо 1 път
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Яну 2016, 18:46

Creed - Сценария вече е малко поизтъркан все пак това е 7ма част ,но пък се е получил добре филма. Харесаха ми бойните сцени и тренировките които за разлика от другите части са доста реални. Голяма част от актьорите са професионални боксьори и си личи :yes:

Legend - Б@аси провала :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Яну 2016, 20:51

acho.rs написа:Гледах някакъв постапокалиптичен с някакъв влак който обикаля замръзнал свят - филма има много висока оценка, явно от високо дрогирани хора - толкова тъп и подтискащ филм, че дори ме мързи да му сложа постера :no: Малко след на кино отивам гледам да филм специален един :ok: :ok: :ok:

"Снежен снаряд".... мисля, че ослепях!
Нема толкова прост и тъп филм!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Яну 2016, 20:58

В търсене на нов сериал, реших да си сваля Gotham. Бях скептично настроен. Споменаван е в темата, но от хора, които харесват много Arrow :mhihi: Gotham е съвсем друго ниво просто. Има и достатъчно епизоди за гледане.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 09 Яну 2016, 8:41

TNT написа:В търсене на нов сериал, реших да си сваля Gotham. Бях скептично настроен. Споменаван е в темата, но от хора, които харесват много Arrow :mhihi: Gotham е съвсем друго ниво просто. Има и достатъчно епизоди за гледане.

Не се смей на тези хора! И аз съм един то тях :mhihi: :mhihi: ма аз заради Фелисити го гледам. :ok:
Аз ви препоръчвам The Walk http://www.imdb.com/title/tt3488710/?ref_=nv_sr_2 Помислих си, че ще е поредната боза, но сгреших. Оказа се много добре направен филм, особено последната част те държи под напрежение бая време. Краката ми плувнаха във вода направо :mhihi: , е то 'щото ме е бъзек от високото, може би за екстремистите няма да е кой знае какво. Препоръчвам ви го , ще останете доволни , че сте били част от "разходката" м/у двете кули! :bowdown:

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 09 Яну 2016, 20:59

The Hateful Eight гледах току що.

Тарантино какъв ненормален филм е направил пак не е истина направо. Аз че съм му огромен фен е ясно, обачееее за пореден път умрях от кеф! Актьори, музика, атмосфера, лафове ... ЛУДНИЦА :bowdown:
Only dead fish follow the stream...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Яну 2016, 22:07

MadChicken написа:The Hateful Eight гледах току що.

Тарантино какъв ненормален филм е направил пак не е истина направо. Аз че съм му огромен фен е ясно, обачееее за пореден път умрях от кеф! Актьори, музика, атмосфера, лафове ... ЛУДНИЦА :bowdown:

Филма е 3 часа ,цялото действие се развива в една стая и въпреки това се гледа с лекота и ми беше интересен докрая с една дума Тарантино :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 12 Яну 2016, 0:03

Преди малко гледах Сестри на макс/Sisters - бях много скептично настроен предвид глупавия трейлър обаче жестоко съм грешал. Филма е страшен майтап, през голяма част от него съм ревал от смях. Горещо го препоръчвам за разпускане :mhihi:

Иначе всички топ заглавия налични из тракерите ги изгледах и сега ги чакам на голям екран за да ги гледам пак. Лео вече заслужава Оскар (единственото ми съмнение е да не го дадат на тоя дето играе травестит), голяма игра, голяма драма, голям филм (ако не го гледаш колкото да се отчетеш, разбира се). Тарантино отново убива коня с прашка - два декора, три часа и ебаси филма е направил. Крийд също ми хареса, макар вече малко да се прекалява с героя на Роки.
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 24 Яну 2016, 18:54

Леонардо ди Каприо каква роля изигра в The Revenant :bowdown:
Келешите от академията наистина е крайно време да му отдадат заслуженото признание...
Като гледам Том Харди е тръгнал и той в тая посока - много силна 2015г.
Only dead fish follow the stream...

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 24 Яну 2016, 19:36

TNT написа:В търсене на нов сериал, реших да си сваля Gotham. Бях скептично настроен. Споменаван е в темата, но от хора, които харесват много Arrow :mhihi: Gotham е съвсем друго ниво просто. Има и достатъчно епизоди за гледане.

Много си прав относно Gotham. Само чаках някой нещо да каже добро за него и да го почвам , и аз като теб бях скептично настроен в началото. Тоя сериал наистина е с класи над Arrow и The Flash. Няма ги фалшивите и смешни боеве, както и преиграването на места, даже напротив - доста е оригинален. Който го е пропуснал и е фен на DC , да го започва, ще останете доволни!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Яну 2016, 20:56

Е не ти ли писна? Разбрахме, че не харесваш Arrow, напиши го още 20 пъти...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Яну 2016, 21:22

Не се засягай де :ok: Приятели по вкус и цвят няма :bchug:

Започнаха третите сезони на The 100 и Black Sails. Тази седмица мисля започва отново и Suits 8)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Яну 2016, 21:32

Moстът е доста ОК наистина,коментиран е назад.Сканди версията гледам
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 25 Яну 2016, 1:15

Мостът ми беше интересен,добър филм е,другия който ми хареса наскоро беше Тhe Legend... определено хубав и не натрапчив филм.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата