Винетката от догодина - 97 лева!*
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Винетката от догодина - 97 лева!*
@JTD, каква е тази сметка за ток 20-25лв? Само на осветление ли караш или си тунинговал електромера?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И тая тема тръгна на

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
JTD написа:...
Теб са те надъхали, а и не само теб, че не превели нищо.
....
Кой ме е надъхал, опита ми ли:
Djelebov написа:...
...Аз ше трябва да платя винетка за 2 коли - 200лв. Живея в малко гадче на 15 мин от Бургас - Каблешково. Това е един от най-гадните пътища в областта, по който минавам и си чупя колата всекидневно... същевременно е алтернативният път Бургас - Слънчев Бряг и съответно не го ползвам само аз. От табела до табела ми е 5-6 минути извънгадско каране до Бургас. За тия няколко км аз тряа да си плащам по-висока цена, а състоянието на пътя е еднакво лошо от години и ми взима от джоба за части - пари за окачване, които винетката трябва да ми гарантира, че няма да се наложи да дам. Тва че мога да си позволя да си платя винетката, не означава, че някой тряа да ме накара да дам 1000лв. за окачване и да му платя още 200 винетка за привилегията да си чупя колата по тоя път!
За снегопочистването нямам наблюдения тая година и затова не съм засегнал темата

40+ стр. си лаят кучетата и за какво? Кервана си върви. Казах го и по напред. Мрънкате не мрънкате винетки ще си купите- факт. Да, със сигурност ще има и такива дето ще `минат тънко` като типичния българин, ама това си е техен проблем. Като пенсионерите сте.Вечно мрънкащи за нещо. Пенсиите им били ниски , пари нямали а кой дава по 2-3-5000-10 че и 20 000лв гледах онази вечер на телефонните измамници 

Последна промяна ivoo на 04 Яну 2016, 19:54, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
ivoo написа:40+ стр. си лаят кучетата и за какво? Кервана си върви. Казах го и по напред. Мрънкате не мрънкате винетки ще си купите- факт. Да, със сигурност ще има и такива дето ще `минат тънко` като типичния българин, ама това си е техен проблем.
Ти наистина ли не можеш да разбереш, че масовото "мрънкане" не се дължи на увеличената цена на винетките сама по себе си, а на това при кого отидоха парите? Или типичният българин трябва кротко да си мълчи и да не мрънка срещу наглото (само)финансиране на олигархията през Народното събрание?
Или това е поредното оправдание за мрънкане, както човек по-горе беше написал...
Live forever or die trying
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
ivoo написа:40+ стр. си лаят кучетата и за какво? Кервана си върви. Казах го и по напред. Мрънкате не мрънкате винетки ще си купите- факт. Да, със сигурност ще има и такива дето ще `минат тънко` като типичния българин, ама това си е техен проблем. Като пенсионерите сте.Вечно мрънкащи за нещо. Пенсиите им били ниски , пари нямали а кой дава по 2-3-5000-10 че и 20 000лв гледах онази вечер на телефонните измамници
За разлика от теб, аз не мрънкам, както и доста от останалите, но искам да си карам дъртата кола с 18-ки и H&R, който идва утре, а не с пружини от комби и 15-ки от бус, а винетката може да е 200лв.
Сега разбрали ме или да опитам по-бавно.
Lenco написа:ivoo написа:Eто примерно за моята колко плащам http://www.parkers.co.uk/cars/advice/ro ... 996/19303/
Че кво ни интересува, къде и какво плащаш, тука коментираме БГ улици, и "магистрали". Имаш ли представа, че десните платна на прословутата АМ Тракия от Нова Загора до Пловдив и Карнобат-Бургас не стават за каране, особено за по-така окачване. В този участък вчера имаше доста изхвърчали коли и съм сигурен, че това е част от проблема.
И да, прав си, че много мрънкаме, така ще е докато не почнем да стреляме.
Държавата е капитулирала отдавна икономически, и Боко се чуди как да рекетира народа, и малкото останали, работещи фирми, не ма питай от къде знам .....
Ама нали Боко сами си го избрахте бе? Имаше тема даже , и там го възхвалявахте как е ТОЙ и как другите били крадци. Еми сърбайте си сега , кВо мрънкате.
P.S Не , нямам си представа как е Тракия Тракиеца и т.н и честно да ти кажа въобще не ме интерисува. Не живея в БГ и се радвам за което

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ти пък кога стана калайджия, кога ти почерня гъза?
Много ме кефи така някой гастарбайтер като се изкаже "вие българите".
Щом не живееш в България за какво влизаш да даваш мнение в тема, която изобщо не те касае?
Много ме кефи така някой гастарбайтер като се изкаже "вие българите".

bum_bum написа:Ти пък кога стана калайджия, кога ти почерня гъза?
Много ме кефи така някой гастарбайтер като се изкаже "вие българите".Щом не живееш в България за какво влизаш да даваш мнение в тема, която изобщо не те касае?
Къде съм казал "вие българите" ? Ти па от кога стана стана началник да казваш кой къде да влиза и от къде да излиза
Ужас толкова нагъл човек не съм срещал скоро
Дано такава измет не стъпва повече на родна територия , дори с винетка или не 

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
ivoo написа:Lenco написа:ivoo написа:Eто примерно за моята колко плащам http://www.parkers.co.uk/cars/advice/ro ... 996/19303/
Че кво ни интересува, къде и какво плащаш, тука коментираме БГ улици, и "магистрали". Имаш ли представа, че десните платна на прословутата АМ Тракия от Нова Загора до Пловдив и Карнобат-Бургас не стават за каране, особено за по-така окачване. В този участък вчера имаше доста изхвърчали коли и съм сигурен, че това е част от проблема.
И да, прав си, че много мрънкаме, така ще е докато не почнем да стреляме.
Държавата е капитулирала отдавна икономически, и Боко се чуди как да рекетира народа, и малкото останали, работещи фирми, не ма питай от къде знам .....
Ама нали Боко сами си го избрахте бе? Имаше тема даже , и там го възхвалявахте как е ТОЙ и как другите били крадци. Еми сърбайте си сега , кВо мрънкате.
P.S Не , нямам си представа как е Тракия Тракиеца и т.н и честно да ти кажа въобще не ме интерисува. Не живея в БГ и се радвам за коетоАма сте смешни за 30лв да правите 40 стр безмислени коментари. И не ми обяснявай че хленченето не е за 30-те лв . Ако не беше това увеличение тази тема нямаше да я има. От 2008 до сега никъде не казвате че ви е скъпо. Сега с тези 30 кинта става мноооого скъпо
Повтаряш едно и също, без да даваш аргументи. Мнението ти може да бъде сериозно, само ако го подкрепиш с аргумент. Но това, "че българинът мрънка" и "вие си го избрахте" не са аргументи...
Live forever or die trying
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
И защо за винетка се говори само за кола?
Днес научих - не от тази тема! че за камион винетката е отлетяла на 980лв.!
Двойно увеличение за транспорта на храни - стоки и прочие!
Днес научих - не от тази тема! че за камион винетката е отлетяла на 980лв.!
Двойно увеличение за транспорта на храни - стоки и прочие!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
ivoo написа:Къде съм казал "вие българите" ? Ти па от кога стана стана началник да казваш кой къде да влиза и от къде да излиза
Ти защо не гласува и позволи НИЕ да си изберем Бойко?!
Да,НИЕ които сме избрали да живеен в BG сме смешни, защото и 1 лев повече за тези пътища е много!
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
ivoo написа:. Не живея в БГ и се радвам за което![]()
Тогава ко са обаждаш, подиграваш са на по-бедните ли - явно или не знаеш колко процента от средния месечен доход са 100лв в България или просто не ти пука че сънародниците ти ги цакат здраво...