Винетката от догодина - 97 лева!*
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Винетката от догодина - 97 лева!*
Николай Диянов написа:Срещу стойността на въпросните винетки се получава друго благо. .
Там е работата. Хората не са доволни, че благото е цялото в дупки, мръсно, мазно и хлъзгаво. Нещем ний такива блага.
ineedmoney написа:От всичко което чета се убеждавам в нещо, в което винаги съм се надявал да греша..да ама не. Българина не иска да плаща защото го е страх че ще се откраднат тия пари. И с право. Да се краде по онова време се е приемало за нормално щото е имало всичко за всички. После обаче едни КОЙ-човци откраднаха много и е нормално патил човек да няма вяра....
И това не е само за винетката. Жалко е но разберете че няма безплатно на тоя свят, магистралите тряя се поддържат тва е. Неска като се прибирахте бяха изчистени и посолени нали? Тия пари нали точно от тая винетка се плащат.

Я пак си помисли какво си казъл и после или си промени мнението или се извини.
Защото винетките не важат за магистрала и половина. (които също не бяха навременно изчистени и обработени)
ineedmoney написа:...
Жалко е но разберете че няма безплатно на тоя свят, магистралите тряя се поддържат тва е. Неска като се прибирахте бяха изчистени и посолени нали? Тия пари нали точно от тая винетка се плащат.
Мдааа....
Хемус
Е тука още от други части на БГ:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ishta.html
Ма тва предполагам щото още хората се движат със старите, неувеличени винетки

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И аз няма да платя винетка повече, днес ходих до Стара Загора, нищо не беше изчистено, в нета Лилянчето дава изявления главните пътища и магистталите били изчистени, изчистени ама друг път. По пътя за Стара Загора имаше 4 ударени леко кили отстрани, един човек се завъртя пред мен, нищо не беше чистено, самия град и той, две коли в града се завъртяха, имаше поне 3 който ги бутаха на главната, хората вървят по пътно платно, а на връщане такъв кошмар не съм пътувал отдавана с 30-40 до Димитровград. Баща ми се върна през моята магистрала Марица и там не било почистено, аз го предупредих, все пак знам на кой го възложиха зимното почистване там. Имаше и тежки камиони без вериги, нямам думи просто още съм афектиран. Хем си мислех да не тръгвам ама си викам айде чисто нови гуми, отделно е60-то тежък автомобил, нищо не те спасява. Димитровград същата трагедия.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Nukem написа:И аз няма да платя винетка повече....
Цитат на български инженер, завършил "пътно" в УАСГ.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
аз напуснах, почвам като QA след 2 месеца, не съм инженер вече.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Само на мен ли ми се струва,или на това 28 сек. клипче чуека кара бързичко за тия условия?zazomazo написа:Мдааа....
Хемус
Е тука още от други части на БГ:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ishta.html
Ма тва предполагам щото още хората се движат със старите, неувеличени винетки
Миналата година около Димитровден беше нещо подобно,да не кажа по-зле..
Апропо,до края на януари ли вАжат евтинетките?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
От днешния ми похот ( 11 часов ).
Марица - не почистена.
Тракия от Пловдив до Бургас - не почистена. През 5/6 км. аварирали коли, завъртяни и т.н
Обзорския проход към Варна - не почистен. Имах чувството че сам си поправям път. Там пак закъсали коли и тирове.
Кви винетки кви 5лв, като 3 дни в годината има сняг / я има я не/ и пътищата са леш. Кои пътища?
Тракия днес :
Нямаше как да снимам прохода, беше ужасно. Ориентир ми бяха само табелите и мантинелите...
Марица - не почистена.
Тракия от Пловдив до Бургас - не почистена. През 5/6 км. аварирали коли, завъртяни и т.н
Обзорския проход към Варна - не почистен. Имах чувството че сам си поправям път. Там пак закъсали коли и тирове.
Кви винетки кви 5лв, като 3 дни в годината има сняг / я има я не/ и пътищата са леш. Кои пътища?
Тракия днес :
Нямаше как да снимам прохода, беше ужасно. Ориентир ми бяха само табелите и мантинелите...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна ivailo0 на 03 Яну 2016, 23:31, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:Ма тва предполагам щото още хората се движат със старите, неувеличени винетки
E, че как иначе.

"Тракия" от Бургас до Чирпан е била зле почистена все едно, че си на междуселски път.
Предполагам немалко от нас са виждали как в Австрия още преди започване на снеговалежа магистралата се пръска със специален химикал за да не трупа сняг. Имаш чувството, че снегорините изскачат от бомбоубежищата на Хитлер в планината.

Говорим за много силен снеговалеж, а не "кекав", какъвто е бил нощеска у нас.
Като започнат ушевите да Ви тряскат актове за липса на винетка си спомнете за съчувствените сълзици, които ронихме за 20-те им заплатки, необосновано ранното пенсиониране и прочие неприсъщи за обикновен работещ облаги независимо от професия и възнаграждение!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:http://fakti.bg/bulgaria/167450-vseki-sobstvenik-na-kola-moje-da-se-prisaedini-kam-deloto-za-vinetkite?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
За да не се отваря нова тема нека компетентните колеги да обяснят как точно и коректно ще става присъединяването.

Не забравяйте, че винетки ще има и никой не е против това, но целта е цената да остане 67 лева.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Транспортен хаос - много сняг или непочистени пътища (обобщение)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/01/03/2678878_transporten_haos_-_mnogo_sniag_ili_nepochisteni/

Не ми се вярва , по бензиностанциите като зареждам съм видял поне 5-6 човека да си купуват от новата годишна винетка.
Сумати хора излезнаха по пътищата в знак на протест , а през туй време в Костинброд печатат ли печатат от новите по-скъпички винетки
Па и като гледам колко хора тук са примирени и вече доволни от пътищата ни

Сумати хора излезнаха по пътищата в знак на протест , а през туй време в Костинброд печатат ли печатат от новите по-скъпички винетки

Па и като гледам колко хора тук са примирени и вече доволни от пътищата ни

bum_bum написа:Николай Диянов написа:Срещу стойността на въпросните винетки се получава друго благо. .
Там е работата. Хората не са доволни, че благото е цялото в дупки, мръсно, мазно и хлъзгаво. Нещем ний такива блага.
И същите тези хора си мислят, че като платят нещо, то изведнъж всички пътища в България искат да станат еднакви с тези в западна Европа. Горе-долу за има няма месец ако може.
Същите тези хора сега ги гледам по телевизията и мрънкат, че по пътя имало сняг и било проблем. Искат по всяко време на годината да карат до изчистен до асфалт път, нищо, че по принцип валяло.
Всички тези хора не искам да ги гледам и по възможност нека се изнесат от България.
Омръзнало ми е всеки ден да гледам мрънкачи, с големите претенции, а ги мързи гъза да си преместят.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Какво значи "изведнъж всички пътища да станат като тези в Западна Европа"? Тия винетки да не ги плащаме от вчера или от оня ден?
До сега през годините са събрани колко.. 2 милиадра от винетки? Ти да виждаш някъде новопостроени пътища с качество като за 2 милиарда? Колко още милиарда са похарчени от европейските пари. Да имаме наистина хубави пътища? 22 милиарда като ще се вкарат в пътища до 2020-та мислиш ли, че ще има съществена промяна?
Мрънкача с големите претенции дава работа на 20 човека и плаща четирицифрена сума данък ежемесечно тъй че мога да си мрънкам колкото си искам.
Мен пък ми писна от винаги покорна рая, дето само като го погледнеш тича да носи вазелина че да го поеме по-дълбоко.
До сега през годините са събрани колко.. 2 милиадра от винетки? Ти да виждаш някъде новопостроени пътища с качество като за 2 милиарда? Колко още милиарда са похарчени от европейските пари. Да имаме наистина хубави пътища? 22 милиарда като ще се вкарат в пътища до 2020-та мислиш ли, че ще има съществена промяна?
JTD написа:Омръзнало ми е всеки ден да гледам мрънкачи, с големите претенции, а ги мързи гъза да си преместят.
Мрънкача с големите претенции дава работа на 20 човека и плаща четирицифрена сума данък ежемесечно тъй че мога да си мрънкам колкото си искам.

Мен пък ми писна от винаги покорна рая, дето само като го погледнеш тича да носи вазелина че да го поеме по-дълбоко.