BMW Killer стана пуполярна лепенка на мечтателите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-

понеже е заключена горната тема ще драсна един ред тука, за тези които са останали с неприятно впечатление:
не искам да накарам някой от потребителите на нета да се почувства неприятно или да го нараня, носочеността на поста ми беше към тези, който държат да се изкажат, когато има различие в мненията, едиствено за да спорят безпредметно... такива спорове не раждат истина, а са си чиста проба "алабализъм"

картинката наистина е доста "силна", но мисля че е нужно да постресне

мисля, че ме разбрахте

хайде със здраве!

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Nucl3arDru1D написа::OT:
понеже е заключена горната тема ще драсна един ред тука, за тези които са останали с неприятно впечатление:
не искам да накарам някой от потребителите на нета да се почувства неприятно или да го нараня, носочеността на поста ми беше към тези, който държат да се изкажат, когато има различие в мненията, едиствено за да спорят безпредметно... такива спорове не раждат истина, а са си чиста проба "алабализъм"![]()
картинката наистина е доста "силна", но мисля че е нужно да постресне)
Ааааа колега Nucl3arDru1D ще ме извиниш, обаче не съм съгласна с подхода ти, за да докажеш това, което мислиш за неправилно в случая.
Не мисля, че си обидил някой от нас или наранил.. просто снимката не е на място изобщо. Не трябва да се свързва споренето в правото със тези спорове в интернет... Един спор винаги е предметен, независимо за какво става дума, а дали поражда истина или не- всеки може да си направи изводи от него....
Виждам, че разбираш латински

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Eliana написа:Nucl3arDru1D написа::OT:
не искам да накарам някой от потребителите на нета да се почувства неприятно или да го нараня, носочеността на поста ми беше към тези, който държат да се изкажат, когато има различие в мненията, едиствено за да спорят безпредметно... такива спорове не раждат истина, а са си чиста проба "алабализъм"![]()
картинката наистина е доста "силна", но мисля че е нужно да постресне)
Ааааа колега Nucl3arDru1D ще ме извиниш, обаче не съм съгласна с подхода ти, за да докажеш това, което мислиш за неправилно в случая.
Не мисля, че си обидил някой от нас или наранил.. просто снимката не е на място изобщо. Не трябва да се свързва споренето в правото със тези спорове в интернет... Един спор винаги е предметен, независимо за какво става дума, а дали поражда истина или не- всеки може да си направи изводи от него....
Виждам, че разбираш латинскии затова
относно горната снимка Est modus in rebus и ние трябва да се съобразяваме с това..
aaaa колежке (баси яката дума, а дори и не знам в какво се изразява колегиалността ни

ако в спора не се "породи" истината, то какво би го опредметил

май в спор се опитваш да ме въвлечеш

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Nucl3arDru1D написа:aaaa колежке (баси яката дума, а дори и не знам в какво се изразява колегиалността ни):

Nucl3arDru1D написа: за да има мярка - се налага да се сложи ограничениеколкото и относително да е то
)
Именно де и аз затова писах в горния си пост. Надписа добре, обаче снимката не е на място..
Nucl3arDru1D написа:ако в спора не се "породи" истината, то какво би го опредметил![]()
горенето на калории ли
)
Ако няма предмет на спора, то няма да има спор изобщо.. А истина в него винги има (напр. истина е, че спора, който се води е безсмислен или има смисъл).
Nucl3arDru1D написа:май в спор се опитваш да ме въвлечеш![]()
Аааааа колега Nucl3arDru1D изобщо не съм си го и помислила

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
само Левски
мисля, че ме разбра, но продължаваш да се "правиш на Дора Габе"
ако ще изпадаме в логорейни излияния да пийна едно ефедринче, че няма да ми стигне въздухът
Хайде със здраве и стига, че да поработим, нищо че петък
Хубав ден!

мисля, че ме разбра, но продължаваш да се "правиш на Дора Габе"

ако ще изпадаме в логорейни излияния да пийна едно ефедринче, че няма да ми стигне въздухът

Хайде със здраве и стига, че да поработим, нищо че петък

Хубав ден!
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
ми погледнете надписа с малки букви долу вляво и ша ви стане ясно че е правено от некви идиоти ...
"A very special message from JRR'S Shut the Fuck Up Foundation."
що за малоумници биха измислили такава гавра , даже пък няма нищо общо с споровете по интернет ...
що за малоумници биха измислили такава гавра , даже пък няма нищо общо с споровете по интернет ...
БМВ
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
fANTONa написа:ми погледнете надписа с малки букви долу вляво и ша ви стане ясно че е правено от некви идиоти ...
ма верно няма, дори малка връзка няма... пу д*ба как се заблудих

errare humanum est

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дилян Пенчев написа:... мечтата на селянина Голф 3 ГТИ
Ееее, ъпгрейднали са се значи. Преди беше Голф 2 ГТИ

It's not who You are, it's who You know...
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Turbolan написа:Знаете ли защо хората си слагат такива лепенки "BMW Killer"....за да ви стимулират да засилите бумерите .
или zа да си приzнаят 4е БМВто си е кола "убиец"

БМВ
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
....некъде из джамовете на най-бързата машина ....."тая година голф,догодина пасат"
и според мен по догодина патерици и нощно напикаване
и според мен по догодина патерици и нощно напикаване
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5