Винетката от догодина - 97 лева!*
Модератор: Общи модератори
Re: Винетката от догодина - 97 лева!*
KPETEH написа:zazomazo написа:KPETEH написа:...
Ами това искам да кажа, става дума за хиляди кубици обратно насипана пръст, но не тая дето трябва ами тая дето са изкопали и която не може да се уплътни никога както е била преди да я изкопаят. Нма никой луд да кара толко пръст от п**** си и да фърля пари за нея, както и пари за изкопаната да я депонира. А отгоре на всичко като няма и време, щото всичко се прави от днес за утре няма как да се изпълни всичко по книга. Е тука е роялта на държавата която не контролира процеса, щото ги има тия гаранции!!! Това е. Факторите са много при правилно изпълнение, и безброй при непоравилно. Исках да споделя, че няма как да се търсят отговорни за подобни неща. Просто се ремонтират, влизат в гаранция и така нататък. За кво треа са да обеснявам 100 неща дето немат нищо общо с темата?!!?
Е сега кво написа?
Оказа се, че не че няма как да се направи грамотно ами просто никой не се е погрижил за това....
А от къде тръгнахме? Че някой си е свършил работата некачествено май...?
За кво ти треаше да разтягаш локуми в няколко поста като накрая пак дойде на тезата, че работата е свършена некачествено??
Ясно е, че четеш квото ти се иска да прочетеш. Радвай се ако си научил нещо. Ако си се толко запалил, фани назначи експертизи и ходи съди там некой си за нещо си дето хипотетично е можело да стане. Ти си тоя дето разтяга локуми по неща независещи от него и то за неща от преди време. Фани се успокой и кажи нещо по темата, ама да не е мрън, мрън, асфалта, дупките, в европата, у нас, тоя ония, бате Бойко и тнт. Ако ти се шари, драскай в спама, нали е за тфа. Ше ви се невиди у конспираторите.
Не бе, сладур... въпроса от който тръгнахме беше качествено ли е изпълнено или не

Та ти първоначално сподели, че нямало как да се изпълни качествено, щото ала-бала..... и т.н.
На финала пишеш, че имало как да се направи както трябва, ама никой не се занимавал... са КРЕТЕН ли си или само се правиш?
Ясно е, че няма да тръгна да съдя никой в случая щото в БГ тва няма как да се случи.... в бяла държава би станало, ама там рядко някой ше допусне да се бачка през пръсти като знае какво го чака ако стане гаф

А по темата- винетката ще си я плащам колкото и да я направят.
Но не щото очаквам реално да има нещо на среща, а щото не ми се занимава да хабя нерви с кретени като тръгна да пътувам извън Сф.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Ти го закова, че е некачествено и треа некой да ходи в затвора, щото явно, че са го ремонтирали не ти стига. Аз си трая, до момента в който некой не напише големата тъпотия, дето като я подфанат другите подобни и се почва с фантасмагориите и безобразно глупавите и безмислени теми в тоя форум. Тоя път героя си ти 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
zazomazo написа:Колега КРЕТЕН, зарежи тия алабализми за пред широките маси...
Що има слягане само под новопостроени пътни участъци, а няма такова под огромни сгради дето натоварването на кв.м. площ е огромно?
Или смяташ подпочвените води се движат само под пътната мрежа?
Викаш тоя трап не се е образувал в зоната на копането за метрото?
Алеле, е са виждам кво си постнал. Момче фани си ушите и земи се образовай. Там е копан тунел, ама кво ли ти обеснявам. Аз даже вътре съм бил... Остай преби ме с тъпотията си. Как па се попадам баш в 10-ката.

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-

http://www.dnes.bg/world/2015/12/30/na- ... rad.288170
KPETEH написа:
Алеле, е са виждам кво си постнал. Момче фани си ушите и земи се образовай. Там е копан тунел, ама кво ли ти обеснявам. Аз даже вътре съм бил... Остай преби ме с тъпотията си. Как па се попадам баш в 10-ката.
И като е копан тунел кво?
Нормално е да се отварят кратери отгоре ли?
Фанах си ушите, поразрових се из нета..... метро са строили хората по цял свят...тунели бол.... не попаднах на информация обаче да са се издънили улиците отгоре... ше ми помогнеш ли с линкове да видя кратерите над тунелите за метро из световните столици, ам?
п.с. Чуден линк си дал..... как властите са вдигнали рамене за нарушението...
Властите е Украйна, брат... Украйна.... провери и за нивата на корупция там...

Вдигането на рамене работи и в БГ.
На същия принцип...

zazomazo написа:И като е копан тунел кво?
Нормално е да се отварят кратери отгоре ли?
Фанах си ушите, поразрових се из нета..... метро са строили хората по цял свят...тунели бол.... не попаднах на информация обаче да са се издънили улиците отгоре... ше ми помогнеш ли с линкове да видя кратерите над тунелите за метро из световните столици, ам?
п.с. Чуден линк си дал..... как властите са вдигнали рамене за нарушението...
Властите е Украйна, брат... Украйна.... провери и за нивата на корупция там...![]()
Вдигането на рамене работи и в БГ.
На същия принцип...
Германия:

Китай:

Не от метро, ама все още не сме виждали такива проблеми:

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Що нема велоалея 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
До добре,че има осева линия 
Sent from my SM-G388F using Tapatalk

Sent from my SM-G388F using Tapatalk
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
K_Ilkov написа:Що нема велоалея
Защото тези с "велотата" карат на аванта (без винетка) и екстри не им се полагат .

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Абе филма е голям.
Ще си купя винетка искам, не искам... Както каза бум, яд ме е, че давам пари за нищо..
Пример са Плевенските вело алеи :О ! Цялата държава е една баджанащина, за това сме на това дередже.
Толкова е качествен пътя, че асфалта на 2 година макс се цепи, а зеления асфалт на Пловдивската от 80 та година е здрав, а винетки не е имало? :О
Sent from my 6037Y using Tapatalk
Ще си купя винетка искам, не искам... Както каза бум, яд ме е, че давам пари за нищо..
Пример са Плевенските вело алеи :О ! Цялата държава е една баджанащина, за това сме на това дередже.
Толкова е качествен пътя, че асфалта на 2 година макс се цепи, а зеления асфалт на Пловдивската от 80 та година е здрав, а винетки не е имало? :О
Sent from my 6037Y using Tapatalk

35 стр. мрън мрън, и накрая пак ще си купите от Скъпите винетки
]

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
ivoo написа:35 стр. мрън мрън, и накрая пак ще си купите от Скъпите винетки]
Защо си толкова убеден ?

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
ivoo написа:35 стр. мрън мрън, и накрая пак ще си купите от Скъпите винетки]
А да видим дали ще си купим. Тази година няма да вземат моите 100лв за винетка, ще пътувам с градския транспорт.