Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Цените на горивата 2015-2016

Мнение от Maxmadness » 25 Дек 2015, 1:55

1.65 :shock: тва даже и на сън да го видя ще ми е нереално ... Варненци завиждам ви !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 25 Дек 2015, 10:48

Вие се смеете ама днеска заредих за 1.88лв :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 25 Дек 2015, 11:45

Минавайки през Ямбол - Амоко, бензин А95 - 1.87 лв/лт.
Честита Коледа на всички!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Потребител
Аватар

Мнение от kinggod » 25 Дек 2015, 15:34

[*]Такава мафия са ,направо не ми се мисли каква е реалната цена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 26 Дек 2015, 11:42

03.03.2016,Вм петролиум отваря на мястото на Еко на България , такива неща чух ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Дек 2015, 2:43

http://novavarna.net/2015/12/24/марешки-ще-внася-гориво-от-русия/

При този вариант няма нужда от акцизен склад, но авансово трябва да се внесе целият акциз и ДДС на цялото количество внесено гориво. Ако това успее да се случи със сигурност ще наблюдаваме негови бензиностанции из цялата страна и разбиване на монопола.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 27 Дек 2015, 13:49

Съвсем е реален вносът от Русия с малки танкери тип "река-море", ако се намират все още такива.
Въпросът е каква е цената там и колко са транспортните разходи.
В началото на прехода един голям тарикат внасяше по този начин огромни количества мазут. :yes:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 27 Дек 2015, 13:52

Te не са спирали, ама айде :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Дек 2015, 20:37

В Македония от коя бензиностанция е читав дизела? И читав ли е като цяло?
1.50/л дизел. Като гледам така ми е на 30км/38 минути отклонение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 27 Дек 2015, 21:27

Колега Пилев, нали не забравяш, че за Македония ти е необходима Зелена карта с незачертани всички държави от това споразумение.
Тоест такава с цялостно покритие, а не частично.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Дек 2015, 22:30

Да ест. Зелената карта е ясна. На мен до сега винаги са ми я искали на границата. Въпроса е че никога дори не съм заглеждал бензиностанциите там.
Да не се окаже, че дизелът им е някакъв за трактори и локомотиви само :dunno:
Идеята ми е някъде от тук да мина.

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Дек 2015, 9:29

steeN написа:http://novavarna.net/2015/12/24/марешки-ще-внася-гориво-от-русия/

При този вариант няма нужда от акцизен склад, но авансово трябва да се внесе целият акциз и ДДС на цялото количество внесено гориво. Ако това успее да се случи със сигурност ще наблюдаваме негови бензиностанции из цялата страна и разбиване на монопола.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само това е начина по някакъв начин да поддържа по ниски цени от останалите - да намери евтин внос, който не се контролира от Лукойл. Но като знаем Лукойл е под закрилата на държавата, остават въпросителните как точно ще се случва това.
Иначе кухите теории за "по-добрата логистика, по добрата система на работа", която позволява поддържането на цени под конкуренция са пълни измислици или по скоро евтина реклама

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Дек 2015, 9:42

japona написа:
[COPYRIGHT SIGN] написа:Е как кой, аз нали писах по-горе. Плаща ми заплата да плюя другия велик спасител на нацията :mhihi: Всъщност те са абсолютно едни и същи, но това по-нататък ще стане ясно. За сега е спасител. Браво! :bowdown: :mhihi:

п.с. само да не види темата за винетките :mhihi:

Начина ти на писане е показателен и за начина на мислене. Тамън си попаднал в правилната компания. Но защо така завоалирано, давай, открехни ни още за истината, как и кое ще стане ясно? Характерна черта на обикновенните служители като теб, е и именно убедеността им, че са посветени в плана на ШЕФа и са наясно със схемата.

На теб ще ти отговарям специално, защото става все по интересно :mhihi: Една сутрин влиза шефа и вика: - я се захващайте за работа! Виж как сте изпуснали сте нещата, вие ще си останете дребни служители на компанията и никога няма да израснете. Влизайте в интернет, форуми - моруми и започвайте. И аз понеже ако остана без тази работа за тази свята компания няма да мога да си купя ново БМВ, влизам тук и пиша .
Трябва да ми влезете в положение, няма как. Освен, че може да ме уволнят, другият ми най-голям страх е, че ще се наложи да карам японски автомобил :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Дек 2015, 10:02

Ами той аптекаря е гъст с бацю , и май играят някаква сценка доброто и лошото ченге за да се свали напражението около тая тема с горивата .Хората им писна - скъпи горива , винетки , ток, данъци ...всичко е нагоре .А бацю има лош опит със зимни стачки и протести :mhihi: ама пък не може директно да нарежда кое колко , бие самара да се сеща магарето дет се вика .Тоя аптекаря ако нямаше дебел гръб досега да е изтървал сешоара докато е във ваната или да са му отказали спирачките :mhihi: Такива хора като него , и тия около него са меркантилни до мозъка на костите и няма да се захванат със подбиване на цени ако няма изгода , келепир демек :mhihi:
Относно лукойл , смятам че държавата пресира и там нещата да се изпълнява и преизпълнява заложен план за акцизи и такси които лукойл си плащат и в замяна получават някаква друга компенсация или облаги .Тоест има съглашателство на най големия олигарх - държавата със другия , лукойл .Затова и КЗК никога няма да вземе адекаватни мерки за разбиване на монопола картела или каквото е там щото държавата е главния лапач от тия схеми .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Дек 2015, 12:13

Не може да ходиш с един човек на лов, да ти е дал работа да охраняваш толкова обекти, да си пиеш ракията с него и да тръгнеш да го натискаш за някакви си данъци за някаква си държава

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата