Е28 н145 от събора
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
bmwfena написа:ей не мога да го забрява това БМВ какъф дрифт какво нещо всеки ден гледам клиповете с тоя дзвер и не мога да се нагледам
сложи го тва клипче някаде в нета да го видиме че ми е интересно. Само не в дата.бг плс, най-добре на хоста на форума

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
TOM написа:Аве тоз не е собственика, а е някакъв самозванец. И тез снимки ми ги е откраднал снощи от сервиза ....e 28 performance написа:здравеите ето малко снимки на колатаhttp://free.bol.bg/blowup/
![]()
![]()
E пък много малко хора от нас са си помолсили че пич с 1 мнение о въпроса е сглобил тва аз доколкото знам тая кола е твое дело без да се познаваме.

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
тва не е кола тва е направо брутално животно само кво излъчване има ега ти и дзвера чисто и просто всички думи са излишни чакам следващия събор там да я мерна щото къде е тая кола ега ти никой не знае

noty boy написа:TOM написа:Аве тоз не е собственика, а е някакъв самозванец. И тез снимки ми ги е откраднал снощи от сервиза ....e 28 performance написа:здравеите ето малко снимки на колатаhttp://free.bol.bg/blowup/
![]()
![]()
E пък много малко хора от нас са си помолсили че пич с 1 мнение о въпроса е сглобил тва аз доколкото знам тая кола е твое дело без да се познаваме.

е21 345 0-402м 12.18

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- e 28 performance
- кандидат ентусиаст
-
здравеите отново
главния ''виновник'' за това положение на колата е том който помага не само с савети както тои се изрази а и с много други работи за което сам му много благодарен.в момента колата е с 3.5двиг. с турбо,още 6 доп дюзи,мегаскуирт-който бе инсталиран и настроен от том
има и о6те други работи които като имам време ще споделя.колата има и азот,но за момента просто няма смисал защото на 1бар саединитела не издаржа а е нов 240мм.за момента тарсим правилната турбина 4е не6то не бива работата.за една седмица сам пробвал три турбини,некви камионски к27.Ето и едно малко клип4е от преди една година бе6е с 3.2.ако колегата има желание може да ка4и клип4ето от сабора http://www.vbox7.com/play:7c05a146

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
пича продава ли комбинизонаTOM написа:По-точно в Бургас

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmwfena
- БМВманиачения
-
TOM написа:noty boy написа:TOM написа:Аве тоз не е собственика, а е някакъв самозванец. И тез снимки ми ги е откраднал снощи от сервиза ....e 28 performance написа:здравеите ето малко снимки на колатаhttp://free.bol.bg/blowup/
![]()
![]()
E пък много малко хора от нас са си помолсили че пич с 1 мнение о въпроса е сглобил тва аз доколкото знам тая кола е твое дело без да се познаваме.noty boy, шегувах се
колата си е негова и той си я прави. Аз само давам съвети от време на време
Изложил съм се като кифла донякаде.ИЗВИНЯВАМ се на пича ако съм го засегнал. Но све пак съм доловил твоя "подчерк"
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3