Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

Мнение от axel.folu » 13 Ное 2015, 23:29

Благодаря колега

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 22 Дек 2015, 22:17

Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платя :) благодаря ви и весели празници! :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 22 Дек 2015, 22:17

Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платя :) благодаря ви и весели празници! :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от doktorabg » 23 Дек 2015, 16:59

mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платя :) благодаря ви и весели празници! :bchug:

Само това ти трябва(модул, дисплей и бленда за модула) и после малко кодиране.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Profession

Мнение от Atsalov » 23 Дек 2015, 19:48

mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платя :) благодаря ви и весели празници! :bchug:

По-добре ще е да напишеш от кой град си, така ще знаем при кой колега да те насочим. Иначе има теми свързани с навигациите и техния монтаж.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 24 Дек 2015, 13:41

doktorabg написа:

Само това ти трябва(модул, дисплей и бленда за модула) и после малко кодиране.

Благодаря за отговора колега :) а има ли разлика в окабеляването ако навигацията е ccc или cic ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 24 Дек 2015, 13:44

Atsalov написа:

По-добре ще е да напишеш от кой град си, така ще знаем при кой колега да те насочим. Иначе има теми свързани с навигациите и техния монтаж.

Живея в Англия колега, но си идвам 2-3 пъти годишно, та ми се струва че там ще намеря всичко необходимо за монтажа, просто незнам някой да се занимава с кодирането там, за това ми се иска тази работа да стане тука. Попринцип съм от Трявна :) така или иначе и тук нямам голям избор :) ясно ми е че ще се пътува до някъде... :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от doktorabg » 27 Дек 2015, 11:14

mitev85 написа:
Atsalov написа:

Живея в Англия колега, но си идвам 2-3 пъти годишно, та ми се струва че там ще намеря всичко необходимо за монтажа, просто незнам някой да се занимава с кодирането там, за това ми се иска тази работа да стане тука. Попринцип съм от Трявна :) така или иначе и тук нямам голям избор :) ясно ми е че ще се пътува до някъде... :)

Мини през Виена да ти я кодирам :bchug:

Потребител
Аватар
Кара: E90 330XD

Мнение от martos1981 » 05 Яну 2016, 16:02

За много години, колеги!

Искам да попитам защо на моето E90 с CCC навигация не излизат спийд камерите. Използвам Pro_2016_DVD3, но в опциите Information -> On Location -> Car-> не ми излизат SpeedCams. Възможно ли е версията на самата навигация да е стара или аз трябва да направя още нещо?

Потребител
Аватар
Кара: BMW 3.20d 150 H.P TOURING 2001

Re:

Мнение от yamaha_bs » 09 Яну 2016, 16:32

Братле има ли някакви особености след като го изтегля как точно да го кача на диска ?

Потребител
Аватар
Кара: BMW 3.20d 150 H.P TOURING 2001

Видео клипове

Мнение от yamaha_bs » 09 Яну 2016, 17:03

Пичове, искам да си сваля на диск видео клипове на песни. Под какъв формат трябва да бъдат начени и има ли някакви специфични особености при записване на диска ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Re: Видео клипове

Мнение от vassil_bk » 09 Яну 2016, 19:37

yamaha_bs написа:Пичове, искам да си сваля на диск видео клипове на песни. Под какъв формат трябва да бъдат начени и има ли някакви специфични особености при записване на диска ?
CCC навигацията не поддържа видео.
CIC поддържа, но трябва да се запишат в DVD-Video формат. :yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d E91

Мнение от dr.petrov » 10 Яну 2016, 19:53

Здравейте ! Искам да ви питам защо моето Е91 ,всеки път след като запаля ми съобщава да извадя диска с навигацията! Колата е с Business Navigation ,все още не знам какво е CCC и CIC :) .До колкото разбирам това бизнес не работи в България ,така ли е ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 10 Яну 2016, 22:28

dr.petrov написа:Здравейте ! Искам да ви питам защо моето Е91 ,всеки път след като запаля ми съобщава да извадя диска с навигацията! Колата е с Business Navigation ,все още не знам какво е CCC и CIC :) .До колкото разбирам това бизнес не работи в България ,така ли е ?

CIC- е със хард диск CCC- е с дисковете както е твоя явно не е правилен диска

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от doktorabg » 11 Яну 2016, 7:52

Бизнес навигация - MASK - няма България.

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93