Проблем с ГИ M52B20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Xristow
- Потребител
-
- Кара: E39 530d touring 03'
- Мечтае да кара: Е36 ///М3 EVO
Проблем с ГИ M52B20
Здравейте, от скоро забелязах колата че на газ нещо не върви. Когато я настъпя си върви до 3500-4000 оборота, след това само ръмжи и не ускорява и едвам качва 5000 оборота повече не иска. На бензин всичко си е окей (върви на пушка), но на газ.. и когато застана на някой светофар ми седи в 1100 оборота. Газовата е BRC и се чудя дали не е заминал изпарителя или филтри да са запушени
Някой ако знае от какво може да е нека сподели.
Поздрави

Поздрави

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Проблем с ГИ M52B20
Предполагам че нямаш достатъчно налягане на газта и затова само бучи и не върви на високи обороти.
В случая се сменят мембраните на изпарителя,но аз те съветвам да смениш целия изпарител.
В случая се сменят мембраните на изпарителя,но аз те съветвам да смениш целия изпарител.

- Xristow
- Потребител
-
А от филтъра дали е възможно
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Xristow написа:А от филтъра дали е възможно
И на мен ми се искаше да е от филтъра,ама не беше.
Но иначе ако не си сменял филтъра,след като се задръсти с графит направо спира да върви на газ.

- Xristow
- Потребител
-
Ясно.. значи пак ще се седи под капака.. .
А да ми предложиш магазин за такива части от София?

6 мнения
• Страница 1 от 1