Предница - strut bar - въпрос
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			30 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- RORO
- младши ентусиаст
- 

- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
BRAVO-напълно си прав за опорната точка в средата на купето  ,но този равнобедрен триъгълник в много от кошовете на нашите "любими "не може да се събере
 ,но този равнобедрен триъгълник в много от кошовете на нашите "любими "не може да се събере  или требе да караме без капаци.Но се съгласи ,че тези конструкторите
  или требе да караме без капаци.Но се съгласи ,че тези конструкторите  не са предвидили проблема с бутушите и тези колици
  не са предвидили проблема с бутушите и тези колици  пак ни возят по петнайсеттина години без появата на този проблем .Така ,че ние с "нещото"просто лекоооооо подсилваме купето в тази му слабост
  пак ни возят по петнайсеттина години без появата на този проблем .Така ,че ние с "нещото"просто лекоооооо подсилваме купето в тази му слабост  .
 .

,но този равнобедрен триъгълник в много от кошовете на нашите "любими "не може да се събере
 ,но този равнобедрен триъгълник в много от кошовете на нашите "любими "не може да се събере  или требе да караме без капаци.Но се съгласи ,че тези конструкторите
  или требе да караме без капаци.Но се съгласи ,че тези конструкторите  не са предвидили проблема с бутушите и тези колици
  не са предвидили проблема с бутушите и тези колици  пак ни возят по петнайсеттина години без появата на този проблем .Така ,че ние с "нещото"просто лекоооооо подсилваме купето в тази му слабост
  пак ни возят по петнайсеттина години без появата на този проблем .Така ,че ние с "нещото"просто лекоооооо подсилваме купето в тази му слабост  .
 .- RORO
- младши ентусиаст
- 

M3CSL написа:
Da ама тоз е заден пък човека питаше за преден
колега за съжаление не можах дори да го отворя за да разбера това което казваш.Нета ми е бг.
п.п. лично /другите да не четат/събират ли се още кучки в ЛАПИОВРА?

- RORO
- младши ентусиаст
- 

Например моята който я подкара с 120км поне му я подарявам.Става като НУРС"/ха сега кой е ходил войник/.що е нурс

RORO написа:M3CSL написа:
Da ама тоз е заден пък човека питаше за преден
колега за съжаление не можах дори да го отворя за да разбера това което казваш.Нета ми е бг.
п.п. лично /другите да не четат/събират ли се още кучки в ЛАПИОВРА?

Въпросната Лапиовра отдавна я няма
 Въпросната Лапиовра отдавна я няма  Иначе кучки в Свищов има ама с всяка година идват все по-грозни и по-грозни
 Иначе кучки в Свищов има ама с всяка година идват все по-грозни и по-грозни  Скоро ще стане като зоопарк
 Скоро ще стане като зоопарк  

А по темата то в Линка си пише "BMW-E30-3-Series-1983-1991-REAR-Strut-Bar-Brace"

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- RORO
- младши ентусиаст
- 

Верно бе  ,ма кой да погледне
 ,ма кой да погледне  .А бе ще трябва да  мисля нещо да я правя щот така не се кара,по два пъти да вземам един и същ завой
 .А бе ще трябва да  мисля нещо да я правя щот така не се кара,по два пъти да вземам един и същ завой  .
.

,ма кой да погледне
 ,ма кой да погледне  .А бе ще трябва да  мисля нещо да я правя щот така не се кара,по два пъти да вземам един и същ завой
 .А бе ще трябва да  мисля нещо да я правя щот така не се кара,по два пъти да вземам един и същ завой  .
.- Glamav
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Тате като бях малък ми викаше че съм бил ЗУРС*... като станах на 16 и каза "Сине, браво, сега вече си НУРС"  (след като ме шамариха че съм свил на чичо ми Ситроена и сецам ръчната ... а тя била на предните гуми според тях)
*ЗУРС - според бащата на Гламавия - Зорлем Управляем Реактивен Снаряд

*ЗУРС - според бащата на Гламавия - Зорлем Управляем Реактивен Снаряд
- Glamav
- младши ентусиаст
- 

Такам...
Гледам темата, чеша кратуната и така или иначе бях решил да слагам стрът бар, се спрях на този.

И заради надписа, погледнах сайта на http://www.acschnitzer.com/ и там в дилъри има България, дигам телефона и се обажда готин женски глас:
- Имате ли стрът бар за е36 купе ?
- Дайте телефон и име за контакт ще проверим и ще Ви звъннем.
Та след 3-4 часа звъни жената, представи се и каза следното:
- Може да доставим, аз отивам в Германия след седмица, ще ходя и до шоурума на AC Schnitzer, колата ви преди 9.'93 година ли е ?
- Да, има ли разлика ?
- Да, цената на този преди тази дата е 600+ лева, а след тази дата е около 190 лева.
И това е момента в който оглупях...
И двата са за 6 цилиндрови Бимъри... обаче на единия цената е тройна.
Айде някой ако има идея каква е разликата да ме светне моля ви

Гледам темата, чеша кратуната и така или иначе бях решил да слагам стрът бар, се спрях на този.

И заради надписа, погледнах сайта на http://www.acschnitzer.com/ и там в дилъри има България, дигам телефона и се обажда готин женски глас:
- Имате ли стрът бар за е36 купе ?
- Дайте телефон и име за контакт ще проверим и ще Ви звъннем.
Та след 3-4 часа звъни жената, представи се и каза следното:
- Може да доставим, аз отивам в Германия след седмица, ще ходя и до шоурума на AC Schnitzer, колата ви преди 9.'93 година ли е ?
- Да, има ли разлика ?
- Да, цената на този преди тази дата е 600+ лева, а след тази дата е около 190 лева.
И това е момента в който оглупях...
И двата са за 6 цилиндрови Бимъри... обаче на единия цената е тройна.
Айде някой ако има идея каква е разликата да ме светне моля ви

http://cgi.ebay.de/BMW-AC-Schnitzer-Dom ... dZViewItem
погледни тоя линк ..... раzлика няма 

нека пак по компетентните да кажат но според мен няма разлика в зависимост от годината....
Да ти кажа по добре да се насочиш към най обикновенно ако не е важен лука а функцията за теб. Ще върши работа и нормално алуминиево дом стребе....
търси за тези марки... matter , wiechers ...
ebay.de e36 domstrebe
  e36 domstrebe
			погледни тоя линк ..... раzлика няма

нека пак по компетентните да кажат но според мен няма разлика в зависимост от годината....
Да ти кажа по добре да се насочиш към най обикновенно ако не е важен лука а функцията за теб. Ще върши работа и нормално алуминиево дом стребе....
търси за тези марки... matter , wiechers ...
ebay.de
 e36 domstrebe
  e36 domstrebeНай-мразя да съм прав!!!
		- Glamav
- младши ентусиаст
- 

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а аз се спрях на тез колани,ама не ги признават в КАТ  

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Re: Предница - strut bar - въпрос
Това да си го направиш е най -добрия начин,а е и най-евтиния  .Аз сьм правил,но за бавареца още не сьм.Сега покрай празниците ще си ходя на Велингград и сьм решил да си направя един щото на мойта се е разцепил коша при бушоните та чак до пода при педалите
 .Аз сьм правил,но за бавареца още не сьм.Сега покрай празниците ще си ходя на Велингград и сьм решил да си направя един щото на мойта се е разцепил коша при бушоните та чак до пода при педалите  .Аз ги правя така-2бр. фланци,2бр. рамена,една трьба,на която в единия край има лява или дясна резба,а другия се захваща за едното рамо.На другото рамо се захваща пак едно парче трьба с обратна резба на дьлгата трьба.Та между тях се прави винт(пак с л-д резба) от шестограм за да се вьрти с гаечен ключ и 2бр. контра гайки с шайби.Е ми това което мога да препорьчам и дано да сьм бил полезен.Като го направя ще го снимам.
 .Аз ги правя така-2бр. фланци,2бр. рамена,една трьба,на която в единия край има лява или дясна резба,а другия се захваща за едното рамо.На другото рамо се захваща пак едно парче трьба с обратна резба на дьлгата трьба.Та между тях се прави винт(пак с л-д резба) от шестограм за да се вьрти с гаечен ключ и 2бр. контра гайки с шайби.Е ми това което мога да препорьчам и дано да сьм бил полезен.Като го направя ще го снимам.

.Аз сьм правил,но за бавареца още не сьм.Сега покрай празниците ще си ходя на Велингград и сьм решил да си направя един щото на мойта се е разцепил коша при бушоните та чак до пода при педалите
 .Аз сьм правил,но за бавареца още не сьм.Сега покрай празниците ще си ходя на Велингград и сьм решил да си направя един щото на мойта се е разцепил коша при бушоните та чак до пода при педалите  .Аз ги правя така-2бр. фланци,2бр. рамена,една трьба,на която в единия край има лява или дясна резба,а другия се захваща за едното рамо.На другото рамо се захваща пак едно парче трьба с обратна резба на дьлгата трьба.Та между тях се прави винт(пак с л-д резба) от шестограм за да се вьрти с гаечен ключ и 2бр. контра гайки с шайби.Е ми това което мога да препорьчам и дано да сьм бил полезен.Като го направя ще го снимам.
 .Аз ги правя така-2бр. фланци,2бр. рамена,една трьба,на която в единия край има лява или дясна резба,а другия се захваща за едното рамо.На другото рамо се захваща пак едно парче трьба с обратна резба на дьлгата трьба.Та между тях се прави винт(пак с л-д резба) от шестограм за да се вьрти с гаечен ключ и 2бр. контра гайки с шайби.Е ми това което мога да препорьчам и дано да сьм бил полезен.Като го направя ще го снимам.- RORO
- младши ентусиаст
- 

А какво би казал да направим едно и за М40,разбирасе срещу заплащане.Добре че се намират такива като теб да пишат по темите та да се знае що е този форум а не само:  

- RORO
- младши ентусиаст
- 

30 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2