Обезвъздушаване is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Обезвъздушаване is
Здравейте сигурно има такава тема вече търсих но не намерих ще бъда много благодарен ако някой ми помогне. Та проблема е следния от скоро съм със 1.8 is 95та година и като взех колата беше откачено малкото радиаторче за парното имаше едно коляно на маркучите закачих ги аз на място и веднага дойде слабо парно махнах пропката за обезвъздушаване при отворен термостат докато избие антифриз след което затворих обаче парното го нямаше ядосах се сръчках я стабилно и парното дойде перфвктно на другия ден обаче паля загрява и парно пак нямам не съм обезвъздушил като хората ли? А казанчето е на радиатора и вместо пропка са сложили един болт който не може да се стегне защото резбата на пластмасата е превъртяла неколкократно
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Re: Обезвъздушаване is
Щом е превъртяла резбата си вземи един стоманен болт малко по-голям, и цялата процедура отново

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Колега пробките са по 1,70 лв мисля че бяха в ауто+ ако си прецакал резбата намери някои прецакан радиатор и му смени горе черната пластмаса . Иначе става грозна работа с тия болтове :X
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мислиш ли, че някой тук би могъл да ти каже от какво точно е? Оправи си пробката и пробвай пак. Ама не с даване на газ, щото си се ядосал, а както се прави.
5 мнения
• Страница 1 от 1