Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- s.krystev
- Потребител
-
- Кара: E60 535d LCI
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Здравейте колеги бихте ли си дали мнението за тази Е60-ка http://www.cars.bg/c1436006 .Има ли някой наблюдения вурху нея?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
s.krystev написа:Здравейте колеги бихте ли си дали мнението за тази Е60-ка http://www.cars.bg/c1436006 .Има ли някой наблюдения вурху нея?
Не знам защо но ауспуха отзад стои много не реално!!! "Шофьорската седалка е доста намачкана и изглежда захабена... а също така и пасажерската седалка не е в добро състояние, което говори за сериозна употреба на автомобила...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Според мен колицата си заслужава прегледа
Първо в официален да се види на какви километри е влизала /въпреки, че и там се изучиха
/
Второ при твой доверен/приятел, че като гледам регистрацията от Враца всичките сервизи ще са инструктирани, че са сменени масла, филтри, дискове, накладки, масло на скоростната кутия и т.н.
Ако има как да навиеш продавача за отскок до даден близък град извън тяхната област - според мен си заслужава
Казваш му ясно и точно, че ако колата нема грешка му даваш 21 бамбини /просто колкото да се навие да отскочите до друг град за диагностика, не че да ги дадеш
/ ама то 100% ще изкочи нещо и там насетне се пазарите, ако не е нещо сериозно 

Първо в официален да се види на какви километри е влизала /въпреки, че и там се изучиха

Второ при твой доверен/приятел, че като гледам регистрацията от Враца всичките сервизи ще са инструктирани, че са сменени масла, филтри, дискове, накладки, масло на скоростната кутия и т.н.

Ако има как да навиеш продавача за отскок до даден близък град извън тяхната област - според мен си заслужава

Казваш му ясно и точно, че ако колата нема грешка му даваш 21 бамбини /просто колкото да се навие да отскочите до друг град за диагностика, не че да ги дадеш

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
някой може ли да ми помогне с кодирането на Е60. искам да премахна светеща лампа за колан. проблема е в пасажерската седалка явно е в кантар или нещо по кабелите, но така и не го намерихме. слагах мат сензор не става. та въпроса ми е кое се кодира кантари ли еърбегови ли. уж подкарах ncs expert-a и искам да кодирам и да изтрия грешката и най-накрая тая лампа да изгасне,че ми писна от нея. помагайте ще съм много благодарен.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
BorislavB написа:някой може ли да ми помогне с кодирането на Е60. искам да премахна светеща лампа за колан. проблема е в пасажерската седалка явно е в кантар или нещо по кабелите, но така и не го намерихме. слагах мат сензор не става. та въпроса ми е кое се кодира кантари ли еърбегови ли. уж подкарах ncs expert-a и искам да кодирам и да изтрия грешката и най-накрая тая лампа да изгасне,че ми писна от нея. помагайте ще съм много благодарен.
От къде си колега?
- BorislavB
- ентусиаст
-
adovet написа:BorislavB написа:някой може ли да ми помогне с кодирането на Е60. искам да премахна светеща лампа за колан. проблема е в пасажерската седалка явно е в кантар или нещо по кабелите, но така и не го намерихме. слагах мат сензор не става. та въпроса ми е кое се кодира кантари ли еърбегови ли. уж подкарах ncs expert-a и искам да кодирам и да изтрия грешката и най-накрая тая лампа да изгасне,че ми писна от нея. помагайте ще съм много благодарен.
От къде си колега?
Велико Търново.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Някой да е гледал http://m.cars.bg/c994610 ?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
piNky написа:Някой да е гледал http://m.cars.bg/c994610 ?
Колата изглежда много добре, но май малко е прекалил с цената

- BorislavB
- ентусиаст
-
BorislavB написа:adovet написа:BorislavB написа:някой може ли да ми помогне с кодирането на Е60. искам да премахна светеща лампа за колан. проблема е в пасажерската седалка явно е в кантар или нещо по кабелите, но така и не го намерихме. слагах мат сензор не става. та въпроса ми е кое се кодира кантари ли еърбегови ли. уж подкарах ncs expert-a и искам да кодирам и да изтрия грешката и най-накрая тая лампа да изгасне,че ми писна от нея. помагайте ще съм много благодарен.
От къде си колега?
Велико Търново.
никой ли не може да помогне?!

- netmurder
- старши ентусиаст
-
BorislavB написа:BorislavB написа:adovet написа:BorislavB написа:някой може ли да ми помогне с кодирането на Е60. искам да премахна светеща лампа за колан. проблема е в пасажерската седалка явно е в кантар или нещо по кабелите, но така и не го намерихме. слагах мат сензор не става. та въпроса ми е кое се кодира кантари ли еърбегови ли. уж подкарах ncs expert-a и искам да кодирам и да изтрия грешката и най-накрая тая лампа да изгасне,че ми писна от нея. помагайте ще съм много благодарен.
От къде си колега?
Велико Търново.
Може колега, ама са ти малко далече колегата Atsalov в Пловдив или колегата Ilko Ivanov в Добрич...
- BorislavB
- ентусиаст
-
netmurder написа:BorislavB написа:BorislavB написа:adovet написа:BorislavB написа:някой може ли да ми помогне с кодирането на Е60. искам да премахна светеща лампа за колан. проблема е в пасажерската седалка явно е в кантар или нещо по кабелите, но така и не го намерихме. слагах мат сензор не става. та въпроса ми е кое се кодира кантари ли еърбегови ли. уж подкарах ncs expert-a и искам да кодирам и да изтрия грешката и най-накрая тая лампа да изгасне,че ми писна от нея. помагайте ще съм много благодарен.
От къде си колега?
Велико Търново.
Може колега, ама са ти малко далече колегата Atsalov в Пловдив или колегата Ilko Ivanov в Добрич...
аз ако имах път към някой с радост бих отишъл ама нямам поне засега,а проблема вече няколко месеца седи неразрешен. едва ли е толкова сложно и май накрая ще се престраша сам да се мъча пък не знам какъв ще е резултата. интересува ме само кое трябва да се кодира еърбега или кантара или и двете?
- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 535d, F11 535d
- Мечтае да кара: e60 M5
netmurder написа:piNky написа:Някой да е гледал http://m.cars.bg/c994610 ?
Колата изглежда много добре, но май малко е прекалил с цената![]()
Колеги колата е моята. Цената може да се коментира при оглед и сериозен купувач

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
netmurder написа:piNky написа:Някой да е гледал http://m.cars.bg/c994610 ?
Колата изглежда много добре, но май малко е прекалил с цената![]()
И това най високо оборудвани седалки - нямат масаж и обдухване. С този двоен съединител колегата има ли в предвид, че е SMG

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
изглежда точно да е SMG 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle