Е36 М50B25 проблеми и въпроси
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Е36 М50B25 проблеми
Благодаря за бързия отговор, колега! При първа възможност ще ги сваля и ще видя какво мога да направя по въпроса! 

Здравейте! Имам едно питане - след като на моето виско му се случи случка ,ми се налага да купя ново. Въпроса ми е следния - старото беше постоянно зацепено и се чуваше виещ звук - все едно карам тролей..(сещате се предполагам как вие виското). Понеже супер много ме изнервяше да слушам този звук,а не този на мотора, та сега какво следва? Всяко виско ли вие така,каква им е разликата? Благодаря предварително! 

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Сменяш и няма проблем, ако те дразни всикото минаваш на ел. перка и дразнежите свършват.

Здравейте , отново ! ПАК ПАК И ПАК ПРОБЛЕМ .. пореден ............
След като незнайно как преди 2 седмици виско перката се срещна с радиатора и направи всичко на мармалад,подмених всичко - радиатор,нова перка,нов дифузьор. За 1вата среща предполагах,че идва от държача на радиатора,изпечена/стара перка. ТОЧНО ЕДНА СЕДМИЦА карах без проблем и ето ,че днес спирам пред нас и пак : перката ударила радиатора ,липсва едно парче от нея,радиатора с лека цепка , от дифузьора липсват парчета в долната част?!?!?!?!?! От какво може да е ?!?!?! Перката е нова , радиатора е здраво закрепен и не мърда абсолютно на никъде?! Има ли вариант самото виско да е сдало багажа и като му дойде много натоварването и да засуква и да прави тая мизерия.Meжду другото откакто имам колата виското е постоянно зацепено и вие като тролей във всякакви обороти,освен на празен ход?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
n1kyy написа: Има ли вариант самото виско да е сдало багажа и като му дойде много натоварването и да засуква и да прави тая мизерия.
n1kyy написа:Meжду другото откакто имам колата виското е постоянно зацепено и вие като тролей във всякакви обороти,освен на празен ход?
Ти как мислиш, има ли вариант?

Ами не знам..чета ,че на много колеги виското им било постоянно зацепено и било нормално? Пък из София рядко чувам е36 да вие като моето ахахаха.. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми не е нормално. Смени виското, перката пак и водната помпа и ще си дойдат нещата на мястото.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не, не съм чел назад ако си писал че е сменена. Значи ти остава виското и гледай да не е от съвсем китайските.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Помпата е сменена , но има луфт?!?! Ще сменя! Тампоните на мотора са чисто нови , лапите на мотора са хванати с нови болтове ,всичко е направено както трябва! В понеделник отивам за нова водна помпа , термостат,термостатно тяло,виско и перка. Като ще се прави да се прави както трябва! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тяло за термостата си вземи 2 ръка метално, че тия бакелитовите като ги натегне някой по-пишман майстор и те оставя някъде на пътя в най-неподходящия момент.
Здравейте! Вече всичко е на мястото си ,освен виското ,то бе заменено с ел.перка. Сега в главата ми се въртят разни мисли за лек маховик от М20.(Знам абсолютно всички плюсове и минуси,така че моля без излишни коментари!!) Имам оферта за маховик,притискател и феродо(което ще се смени),но ги няма болтовете за монтаж? Доколкото знам е хубаво и тях да ги има към комплекта?! Трудно ли се намират такива болтове , има ли откъде да се закупят и тн? Също и стартер ще се търси,но това по-натам! Благодаря предварително!
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
И ще сложиш 2-ра ръка комплект съединител
? Болтовете трябва да се продавам някъде нови, ако намериш мостра, отиваш в ервоболт и ще намериш
.

Haddess написа:И ще сложиш 2-ра ръка комплект съединител? Болтовете трябва да се продавам някъде нови, ако намериш мостра, отиваш в ервоболт и ще намериш
.
Не ми се иска да спамя,но колега написал съм,че ще се смени това което трябва. Болтовете идея си нямам каквк трябва да са. Също и стартера от значение ли е дали ще е от е34 м20б20 или м20б25? Мерси!

67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5