Може ли да се регулира механизма на вратата
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- gtdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 318i 143кс
Може ли да се регулира механизма на вратата
Здравейте,
Шофьорската ми врата се затваря доста по-трудно от останалите 3, та дали някой знае ли дали може да се регулира заключващия механизъм?
Шофьорската ми врата се затваря доста по-трудно от останалите 3, та дали някой знае ли дали може да се регулира заключващия механизъм?
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Може ли да се регулира механизма на вратата
може. Може да разхлабиш металата кука към купето и да я разместиш в 4-те посоки. Огледай дали седи навътре спрямо задната врата и ако е така премести куката навън.
- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
Колега може ли една снимка на това което трябва да подръпна тъй като при мен е и на 4-рите врати.И ако пръсна малко вд40 ще стане ли по лошо или няма да има ефект.Понякога трябва да ги блъскам за да ги затворя.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Първо виж ключалките и ги натисни с 1 отвертка, за да провечиш като затварят дали заяждат. Ако заяждат с ВД40 може и да стане. 
Ако не заяждат имаш друг проблем. Виж куките, от 2-та болта се местят в 4-те посоки. Като бутнеш леко вратата, ако не опират горе и долу в ключалката, ги мести само хоризонтално. Преди да отвиваш сложи тиксо, за да си маркираш началното положение.

Ако не заяждат имаш друг проблем. Виж куките, от 2-та болта се местят в 4-те посоки. Като бутнеш леко вратата, ако не опират горе и долу в ключалката, ги мести само хоризонтално. Преди да отвиваш сложи тиксо, за да си маркираш началното положение.

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Според мен след дълга експлоатация самата кука при затваряне се е поместила на вътре и така не успява винаги да натисне механизъма добре за да хлопне, пробваи леко напред да е поместиш след като направиш каквото ти казва колегата за механизъма на вратата.
5 мнения
• Страница 1 от 1