ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ns_bob
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320i
- Мечтае да кара: BMW E36 S62B50
- Детайли за колата: BMW E36 320i M50B20
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
HowDouWantit написа:Всички предни брони на Е36 са еднакви като захват и са взаимозаменяеми между различните купета ,така ,че няма проблем - пасва!
Благодаря много за отговора.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
k.milanov написа:
въпрос1: MTech колко е този волан?
въпрос2: Има ли ейрбег или няма?
въпрос3: Ще се сработи ли с кола 10.1996?
въпрос4: Като диаметър по - голям или по - малък е от обикновения трилъчев?
1. Mtech II
2. Не
3. Не
4. По-малък.
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Ще сработи ако се смени палчето което контактува с пистата. 
Само, бег-а ще ти свети ама това може да се излъже... Ако разбира се не е проблем за теб.

Само, бег-а ще ти свети ама това може да се излъже... Ако разбира се не е проблем за теб.

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
всички бензинови помпи на Е36 еднакъв ли дебит на гориво дават ?!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Angelov91 написа:всички бензинови помпи на Е36 еднакъв ли дебит на гориво дават ?!
Да на 6бара,само на М3 е 6,5бара.Бензиновия регулатор ти коригира вече на 3 или 3,5 бара.Това съм чел във форума

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
vladi_a_i написа:Angelov91 написа:всички бензинови помпи на Е36 еднакъв ли дебит на гориво дават ?!
Да на 6бара,само на М3 е 6,5бара.Бензиновия регулатор ти коригира вече на 3 или 3,5 бара.Това съм чел във форума

Смятам да вземам турбина от 325tds, тъй като моята си издава звуците вече... Интересува ме, освен турбината ще трябва ли да вземам и някакви други части, кулерите? Ще трябва ли някакво презацепване на турбината нещо...?
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Бърз въпрос, нормално ли е м52б20 да не може да отвори термостата на място?Има ГИ паралелно на парното, обезвъздушена до последното балонче, парно има виското работи.Дори и да запъна перката колата пак не може да отвори термостата, държал съм я над двайсет минути на празен ход стрелката е на средата , но долната част на радиатора си е напълно ледена.След 5 -10 км движение, не знам с точност, проверявам и вече е врял целия радиатор.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Mpower94 написа:Бърз въпрос, нормално ли е м52б20 да не може да отвори термостата на място?Има ГИ паралелно на парното, обезвъздушена до последното балонче, парно има виското работи.Дори и да запъна перката колата пак не може да отвори термостата, държал съм я над двайсет минути на празен ход стрелката е на средата , но долната част на радиатора си е напълно ледена.След 5 -10 км движение, не знам с точност, проверявам и вече е врял целия радиатор.
Карай спокойно,все пак навън е около 0 ,а и на място е на малки обороти...После отваря на високи обороти,но пък и грее повече

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ца
- Мечтае да кара: 320ка
wan0s написа:Смятам да вземам турбина от 325tds, тъй като моята си издава звуците вече... Интересува ме, освен турбината ще трябва ли да вземам и някакви други части, кулерите? Ще трябва ли някакво презацепване на турбината нещо...?
Само турбо вземаш и го поставяш на колектора и маслените маркучи за него барабар с пътищата. Няма зацепване и т.н. само може да я почистиш
ЦецоДоктора написа:wan0s написа:Смятам да вземам турбина от 325tds, тъй като моята си издава звуците вече... Интересува ме, освен турбината ще трябва ли да вземам и някакви други части, кулерите? Ще трябва ли някакво презацепване на турбината нещо...?
Само турбо вземаш и го поставяш на колектора и маслените маркучи за него барабар с пътищата. Няма зацепване и т.н. само може да я почистиш
А друго да попитам - за какво време рециклират една турбина?
- stekata
- Потребител
-
- Кара: E36
Колеги климатроника ми е зареден ( по думите на стария собственик ) въпроса ми е колко време ще ме изкара ? дали ще ме избута тая зима , колата я карам по 1-2 пъти на ден не и навъртам повече от 20-тина километра на ден
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
stekata написа:Колеги климатроника ми е зареден ( по думите на стария собственик ) въпроса ми е колко време ще ме изкара ? дали ще ме избута тая зима , колата я карам по 1-2 пъти на ден не и навъртам повече от 20-тина километра на ден
Ако системата ти е изправна едно 3 4 години би трябвало да си държи фреона и да духа стабилно студено. Иначе защо ти е климатик в тия студове ?
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
stekata написа:Колеги климатроника ми е зареден ( по думите на стария собственик ) въпроса ми е колко време ще ме изкара ? дали ще ме избута тая зима , колата я карам по 1-2 пъти на ден не и навъртам повече от 20-тина километра на ден
Като дойде пролетта отиваш някъде, където зареждат климатици и молиш да ти направят профилактика - източване на системата и проверка за херметичност, вкарване обратно на фреона до достигане на нужното количество и добавяне на масло. Караш така цяла година и следващата пролет се връщаш на същото място за същата процедура. Нормално е да е изгубил до 100-120гр. фреон за тази една година. Ако са повече значи имаш изпускане от някъде. Също така дори и зимата климатика се пуска поне веднъж в седмицата за няколко минути, за да превърти системата.

- injectionSport
- Потребител
-
- Кара: м44
- Мечтае да кара: М
- Детайли за колата: Стъпва
Мога ли да сменя борд компютъра от малък с голям на е36 купе 318is 12.1997г.