Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от zazomazo » 22 Ное 2015, 23:19

Я да запитам и аз нещо:
Ползвам два 4S и от известно време ми прави впечатление, че се синхронизират обажданията.
Т.е. и в двата телефона имам еднакви входящи, изходящи и пропуснати повиквания с едно и също време.
Дори и пропуснато повикване като съм бил навън, което седи на дисплея ми се появява на дисплея на другия телефон в един момент.
Не съм много сигурен, ама май синхронизацията се случва само като се прибера у нас.... демек май нещо общо трябва да има наличния домашен WiFi... :dunno:

Некой да има идея къде да бъзикна из настройките, че е дразнещо тва?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ix

Мнение от Seso » 22 Ное 2015, 23:31

zazomazo написа:Некой да има идея къде да бъзикна из настройките, че е дразнещо тва?

В настройките през търсенето -> Calls on other devices

Иначе на мен тази екстра ми е много полезна в офиса, има много етажи и не ми се налага да мъкна два телефона, а само 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Ное 2015, 23:37

Seso написа:В настройките през търсенето -> Calls on other devices

Не е тва - и на двата телефона е "OFF"
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ix

Мнение от Seso » 22 Ное 2015, 23:46

Ами освен да смениш Apple ID-то на единия

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 27 Ное 2015, 14:25

Здравейте, имам служебна поща, която изглежда по следния начин - "малкотомииме.фамилията@иметонафирмата.bg" пример - "ivan.petrov@isdn.bg". Свалил съм си приложение за телефона за outlook, обаче не мога да добавя акаунта. Въвеждам имейла, името, паролата и има IMAP и SMTP, които не съм сигурен какво точно трябва да напиша и в края на краищата не се получава нищо и ми изписва "Unable to log in. Login failed. Please check your IMAP server settings and try again. Ако някой има представа как се конфигурира акаунта, ще бъда благодарен. :bchug:
Последна промяна hotride на 28 Ное 2015, 23:32, променена общо 1 път

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Ное 2015, 15:56

Аз не съм от най-запознатите, обаче нищо не пречи да питаш в работата какви трябва да са сървърите, които да въведеш. Предполагам като за всеки уиндос компютър с outlook ако някой все още използва нещо подобно. И задължително след името ти постави @ , че така със сигурност няма да ти го приеме като поща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 30 Ное 2015, 22:06

hotride написа:Здравейте, имам служебна поща, която изглежда по следния начин - "малкотомииме.фамилията@иметонафирмата.bg" пример - "ivan.petrov@isdn.bg". Свалил съм си приложение за телефона за outlook, обаче не мога да добавя акаунта. Въвеждам имейла, името, паролата и има IMAP и SMTP, които не съм сигурен какво точно трябва да напиша и в края на краищата не се получава нищо и ми изписва "Unable to log in. Login failed. Please check your IMAP server settings and try again. Ако някой има представа как се конфигурира акаунта, ще бъда благодарен. :bchug:

Е дай exchange account ,нема как да стане по твоя начин..после питай за мейл сървъра някое ИТ,моята си работи перфектно и личния и служебния едновременно.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 02 Дек 2015, 14:08

Я кажете, има ли някой с iPad mini 2/3/4? Какво мислите и всъщност полезен ли ви е? Имам оферта за нов такъв и честно казано не ми трябва, но екрана е брутално як, батерията според ревютата е издръжлива и се чудя дали да не си направя предколеден подарък.. големия пад ми е неудобен; преди съм ползвал някакви евтини андроиди и ми изпиляваха нервите общо взето.. а с едно айпадче няма да се тормозя толкова на телефона, щото се хващам все по-често дори и вкъщи да човъркам на телефона, понеже ме мързи да пускам лаптопа, щото тъпия уин зарежда 10 минути :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Дек 2015, 15:17

DriftoMania написа:и честно казано не ми трябва

Значи ще си играеш 2 седмици и ще отиде в шкафа.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 02 Дек 2015, 15:20

Щом не ти трябва аз съм на мнението на @TNT, но пък бих те посъветвал да си купиш едно SSD за 150лв. и Windows-a ще ти зарежда за 7-9 секунди и няма да те мързи да го пускаш :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Дек 2015, 18:08

Или най-добре изобщо не го спирай. Аз не помня някога да съм си спирал който и да е от компютрите изобщо. Съвсем безплатно излиза :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 02 Дек 2015, 18:09

Моя единия, които няма SSD не съм го изключвал вече от година и малко :mhihi: само Sleep :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 02 Дек 2015, 18:56

То това е най-малкия проблем.. иска ми се да пробвам огризаната ябълка, но лаптоп и читав телефон си имам, вярно хАндроид, но не мисля да го сменям докато не се предаде, а той не ще, животното :mhihi: Та затова се насочих към падовете... да мога да се ебавам със Сири, докато съквартиранта го няма (ебавам се със Сирито на айпода му :Д)
Накрая май ще си купя 36ца за зимата :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 05 Дек 2015, 10:40

Идвал ли е Стив Джобс в България през 1985 г.?

http://www.dnes.bg/sofia/2015/12/05/idval-li-e-stiv-djobs-v-bylgariia-prez-1985-g.285562

:mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Дек 2015, 16:41

Сложи ли го някой?Изображение

Sent from my iPhone using
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата