Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Я да запитам и аз нещо:
Ползвам два 4S и от известно време ми прави впечатление, че се синхронизират обажданията.
Т.е. и в двата телефона имам еднакви входящи, изходящи и пропуснати повиквания с едно и също време.
Дори и пропуснато повикване като съм бил навън, което седи на дисплея ми се появява на дисплея на другия телефон в един момент.
Не съм много сигурен, ама май синхронизацията се случва само като се прибера у нас.... демек май нещо общо трябва да има наличния домашен WiFi...
Некой да има идея къде да бъзикна из настройките, че е дразнещо тва?
Ползвам два 4S и от известно време ми прави впечатление, че се синхронизират обажданията.
Т.е. и в двата телефона имам еднакви входящи, изходящи и пропуснати повиквания с едно и също време.
Дори и пропуснато повикване като съм бил навън, което седи на дисплея ми се появява на дисплея на другия телефон в един момент.
Не съм много сигурен, ама май синхронизацията се случва само като се прибера у нас.... демек май нещо общо трябва да има наличния домашен WiFi...

Некой да има идея къде да бъзикна из настройките, че е дразнещо тва?

zazomazo написа:Некой да има идея къде да бъзикна из настройките, че е дразнещо тва?
В настройките през търсенето -> Calls on other devices
Иначе на мен тази екстра ми е много полезна в офиса, има много етажи и не ми се налага да мъкна два телефона, а само 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Seso написа:В настройките през търсенето -> Calls on other devices
Не е тва - и на двата телефона е "OFF"

- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Здравейте, имам служебна поща, която изглежда по следния начин - "малкотомииме.фамилията@иметонафирмата.bg" пример - "ivan.petrov@isdn.bg". Свалил съм си приложение за телефона за outlook, обаче не мога да добавя акаунта. Въвеждам имейла, името, паролата и има IMAP и SMTP, които не съм сигурен какво точно трябва да напиша и в края на краищата не се получава нищо и ми изписва "Unable to log in. Login failed. Please check your IMAP server settings and try again. Ако някой има представа как се конфигурира акаунта, ще бъда благодарен. 

Последна промяна hotride на 28 Ное 2015, 23:32, променена общо 1 път
Аз не съм от най-запознатите, обаче нищо не пречи да питаш в работата какви трябва да са сървърите, които да въведеш. Предполагам като за всеки уиндос компютър с outlook ако някой все още използва нещо подобно. И задължително след името ти постави @ , че така със сигурност няма да ти го приеме като поща.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
hotride написа:Здравейте, имам служебна поща, която изглежда по следния начин - "малкотомииме.фамилията@иметонафирмата.bg" пример - "ivan.petrov@isdn.bg". Свалил съм си приложение за телефона за outlook, обаче не мога да добавя акаунта. Въвеждам имейла, името, паролата и има IMAP и SMTP, които не съм сигурен какво точно трябва да напиша и в края на краищата не се получава нищо и ми изписва "Unable to log in. Login failed. Please check your IMAP server settings and try again. Ако някой има представа как се конфигурира акаунта, ще бъда благодарен.
Е дай exchange account ,нема как да стане по твоя начин..после питай за мейл сървъра някое ИТ,моята си работи перфектно и личния и служебния едновременно.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Я кажете, има ли някой с iPad mini 2/3/4? Какво мислите и всъщност полезен ли ви е? Имам оферта за нов такъв и честно казано не ми трябва, но екрана е брутално як, батерията според ревютата е издръжлива и се чудя дали да не си направя предколеден подарък.. големия пад ми е неудобен; преди съм ползвал някакви евтини андроиди и ми изпиляваха нервите общо взето.. а с едно айпадче няма да се тормозя толкова на телефона, щото се хващам все по-често дори и вкъщи да човъркам на телефона, понеже ме мързи да пускам лаптопа, щото тъпия уин зарежда 10 минути 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
DriftoMania написа:и честно казано не ми трябва
Значи ще си играеш 2 седмици и ще отиде в шкафа.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Щом не ти трябва аз съм на мнението на @TNT, но пък бих те посъветвал да си купиш едно SSD за 150лв. и Windows-a ще ти зарежда за 7-9 секунди и няма да те мързи да го пускаш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Или най-добре изобщо не го спирай. Аз не помня някога да съм си спирал който и да е от компютрите изобщо. Съвсем безплатно излиза 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Моя единия, които няма SSD не съм го изключвал вече от година и малко
само Sleep 

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
То това е най-малкия проблем.. иска ми се да пробвам огризаната ябълка, но лаптоп и читав телефон си имам, вярно хАндроид, но не мисля да го сменям докато не се предаде, а той не ще, животното
Та затова се насочих към падовете... да мога да се ебавам със Сири, докато съквартиранта го няма (ебавам се със Сирито на айпода му :Д)
Накрая май ще си купя 36ца за зимата

Накрая май ще си купя 36ца за зимата

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Идвал ли е Стив Джобс в България през 1985 г.?
http://www.dnes.bg/sofia/2015/12/05/idval-li-e-stiv-djobs-v-bylgariia-prez-1985-g.285562

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Сложи ли го някой?
Sent from my iPhone using

Sent from my iPhone using
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите