320и Е90 2007 прекъсва на ниски обороти
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- danielivanov
- Потребител
-
320и Е90 2007 прекъсва на ниски обороти
Здравейте, колеги
На скоро станах горд собственик на Е90 320и 2007 година. Месец по-късно обаче ми изкочи чек енджин лампата и на бордовият комютър изкочи знак на половин двигател, което се оказа, че е грешка СС 29. Отидох в Ауто Бавария в София, закачиха ми я на компютъра и устъновиха, че моторчето на валвтрониката е блокирало. Поръчах го и ми го смениха. Когато я взех от там се оказа, че колата трепери на ниски обороти, студена доста силно, а като се затопли малко по-малко но все пак се усеща доста. Казаха ми, че всъщност бобините ми са за смяна на 1ви и 3ти цилиндър. Смених ги и четирите бобинки и сложих нови свещи. Ефектът беше нулев.
Моля ви помагайте защото доста пари хвърлих и до момента нищо.
Благодаря ви предварително
На скоро станах горд собственик на Е90 320и 2007 година. Месец по-късно обаче ми изкочи чек енджин лампата и на бордовият комютър изкочи знак на половин двигател, което се оказа, че е грешка СС 29. Отидох в Ауто Бавария в София, закачиха ми я на компютъра и устъновиха, че моторчето на валвтрониката е блокирало. Поръчах го и ми го смениха. Когато я взех от там се оказа, че колата трепери на ниски обороти, студена доста силно, а като се затопли малко по-малко но все пак се усеща доста. Казаха ми, че всъщност бобините ми са за смяна на 1ви и 3ти цилиндър. Смених ги и четирите бобинки и сложих нови свещи. Ефектът беше нулев.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: 320и Е90 2007 прекъсва на ниски обороти
дай на специалистите в ауто бавария една хилядарка да се почерпят,че не ти откриват проблема на колата.има достатъчно компетентни момчета в софия,къде ще ти помогнат с колата.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- danielivanov
- Потребител
-
ами аз вече я дадох
може ли да препоръчате някой в софия?

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
danielivanov написа:Здравейте, колеги
Провери клапана за картерна вентилация и дали не дърпа паразитен въздух от някъде
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако е с директно впръскване - дюзи 

Never mistake motion for action...
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Пробвай да отвъртиш капачката за маслото, извади уплътнението, почисти със спрей за спирачки(обезмаслител) и го постави на обратно. С времето се образува 1 жлеб от отвора и не уплътнява добре, дърпа въздух и колата тресе, освен това олива масло около капачката при каране
6 мнения
• Страница 1 от 1