Имам проблем с 320Д: 41ed cyclic authentication
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Имам проблем с 320Д: 41ed cyclic authentication
Здравейте колеги!
Имам проблем с колата ми. С инпа шурето ми закачи колата и каза, че това излиза като грешка: error 41ED cyclic authentication
Някой може ли да ми каже какво значи или къде да търся проблема. Благодарен съм на всеки отзовал се!
Имам проблем с колата ми. С инпа шурето ми закачи колата и каза, че това излиза като грешка: error 41ED cyclic authentication
Някой може ли да ми каже какво значи или къде да търся проблема. Благодарен съм на всеки отзовал се!

Re: Имам проблем с 320Д: 41ed cyclic authentication
Откачи акумулатора за 1-2 часа и го качи пак ако излиза я качете на DIS
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де , не рабрахте ли че при тия коли няма никакъв ефект от откачането на акумолатора?
Сериозно, това не е е36, в което има два модула и те нямат памет, че да се ресетва при откачане на акумолатора
Просто направете диагностига с ИСТА или ДИС че да се прочете по подробно за какво става дума.
На мен лино не ми стана ясно в кой модул е грешката?
В кас, или в дде/дме ? или фрм?
Сериозно, това не е е36, в което има два модула и те нямат памет, че да се ресетва при откачане на акумолатора

Просто направете диагностига с ИСТА или ДИС че да се прочете по подробно за какво става дума.
На мен лино не ми стана ясно в кой модул е грешката?
В кас, или в дде/дме ? или фрм?

2707E91 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=112&t=383779
Преди да пусна темата, потърсих и прочетох тази тема в която не видях нищо като отговор.
Какво е решението или какво да търся или с колко пари да се подготвя за ремонт и то ремонт ама на кое?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Spaidy написа:2707E91 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=112&t=383779
Преди да пусна темата, потърсих и прочетох тази тема в която не видях нищо като отговор.
Какво е решението или какво да търся или с колко пари да се подготвя за ремонт и то ремонт ама на кое?
След като не си видял отговор,започваш да пишеш в нея а не да пускаш нова. Така се трупат няколко еднакви теми, каква е ползата за човек с подобен на твоя проблем да чете на няколко места.
Ще го имам на предвид.
Все пак чакам някой да се включи от патилите или знаещите.

Все пак чакам някой да се включи от патилите или знаещите.
Ровнах малко и в чуждите форуми и пак всяка тема свършва без отговор,иди да я прочетете с друга програма,друго не се сещам
Успех!

Успех!
Дайте съвет с коя друга освен с ИНПА да я прочетеме.
офф: Това ми е първото БМВ и го имам от сравнително скоро, за това не съм запознат много с болежките му и с ремонтите му. Точно до блока ми е сервиза на колегата ludiagsm ама колкото и пъти да ми се е налагало да го питам нещо или не ми обръща внимание или ми иска ебати парите за това и не го притеснявам...
офф: Това ми е първото БМВ и го имам от сравнително скоро, за това не съм запознат много с болежките му и с ремонтите му. Точно до блока ми е сервиза на колегата ludiagsm ама колкото и пъти да ми се е налагало да го питам нещо или не ми обръща внимание или ми иска ебати парите за това и не го притеснявам...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Добре де нали ти казахме да четеш с ISTA (Rheingold) няма как да ти се помогне по друг начин за подобен абстрактен проблем. В Rheingold-a ще има подобрно описание на грешката и възможни решения.
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Привет на всички!
И аз като я купих мойта, рових из всякакви форуми за тая грешка, но нищо конкретно не намерих и спрях да търся повече инфо по въпроса. Карам така вече 2 години и нямам никакви проблеми. Надявам се така да продължи и за напред.
Ако някой е решавал вече този проблем, моля да сподели мнение.
Весели празници!
И аз като я купих мойта, рових из всякакви форуми за тая грешка, но нищо конкретно не намерих и спрях да търся повече инфо по въпроса. Карам така вече 2 години и нямам никакви проблеми. Надявам се така да продължи и за напред.
Ако някой е решавал вече този проблем, моля да сподели мнение.
Весели празници!
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Да изтупам от прахта, ако някой, някога търси(като мен).Изглежда, че грешката се появява при ремапнати коли и не оказва никакво влияние на работата.
Тъй като всички теми по върпоса свършват без отговор, извод си направих от пост, който твърдеше, че грешката изчезва при рефлаш с оригиналния софт и се появява обратно при тунинг софта.
Тъй като всички теми по върпоса свършват без отговор, извод си направих от пост, който твърдеше, че грешката изчезва при рефлаш с оригиналния софт и се появява обратно при тунинг софта.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
От няколко дена и моята е със ремап ще е прочета да видим дали и аз имам тази грешка.
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
awful написа:От няколко дена и моята е със ремап ще е прочета да видим дали и аз имам тази грешка.
Това го виждам само в ИНПА, като кликнеш на InfoSpeicher Lesen...в ИСТА не се вижда.
Както каза колегата Satanism, при ремапната кола излиза тази грешка.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2