Ксенон на халогените?????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Ксенон на халогените?????
Нищо не пречи да опитам, сигурен съм, че ще се справя, просто исках да получа информация за тези обувки, къде отиват. 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Брат ... сложи си Nightbraker-и на всичките светлини + още 4 крушки резерва + по минимум 2 крушки за стоповете, габарити и мигачи в багажника и не се занимавай с тия тъпотии. Освен това си разглоби и почисти/възтанови рефлекторите на фаровете. И край, няма драми, няма синьо светене, няма изгорели баласти, стопени жици и кви ли не тъпотии. Пробвано, доказано ... РАБОТИ, ВИЖДА СЕ ПРЕД ТЕБ и никой не ти свети.
успех
ако ще слагаш ксенон - моето лично мнение е 55в, 4300к
Дано останеш доволен каквото и да решиш и след като монтираш каквото и да е мини реглаж на фарове

ако ще слагаш ксенон - моето лично мнение е 55в, 4300к
Дано останеш доволен каквото и да решиш и след като монтираш каквото и да е мини реглаж на фарове

- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
От личен опит споделям че 55в ксенони на късите и на халогените не запалват явно инсталацията не позволява може би е по-слаба не мога да кажа на 100% но съм с 35в 5000к на къси и халогени и 55в 6000к на дълги свети доста приятно относно монтажа против кражба на тези които са на халогените аз лично монтирах баластите в гредата на бронята нямат сваляне и както писа колега по назад в мненията дебелите баласти (Fat Cambus) са в пъти по надеждни. 

Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
Аз сега съм с 6000к на късите, но се чуда на халогените какви да сложа... А за дългите съм решил да сложа на филипс крушките.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3