странен проблем с задното стъкло на багажника

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

странен проблем с задното стъкло на багажника

Мнение от svetlinm5m5 » 20 Ное 2015, 0:44

здравейте от лятото карам bmw 530xd 2008 e61 и съм нявал до сега проблеми от няколко дена ми изписва при палене на колата това Vehicle battery Increased battery discharge while stationary.Electrical consumers may have been switched off in the event of recurrence havethe и от вчера след като запаля и ми се отваря задното съкло на багажника. възможно ли е да се отваря от това че може да е паднал тока на акумулатора.а при палене колата си пали без проблем.а днес след като я запалих и ми излезе грешка за датата и чеса и светна 4х4. някои ако имал следния проблем или може да помогне нека пише ще съм му много благодарен

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по въздуха
Мечтае да кара: X5 с двигател реактивен

Re: странен проблем с задното стъкло на багажника

Мнение от gaidaroff » 20 Ное 2015, 9:51

svetlinm5m5 написа:здравейте от лятото карам bmw 530xd 2008 e61 и съм нявал до сега проблеми от няколко дена ми изписва при палене на колата това Vehicle battery Increased battery discharge while stationary.Electrical consumers may have been switched off in the event of recurrence havethe и от вчера след като запаля и ми се отваря задното съкло на багажника. възможно ли е да се отваря от това че може да е паднал тока на акумулатора.а при палене колата си пали без проблем.а днес след като я запалих и ми излезе грешка за датата и чеса и светна 4х4. някои ако имал следния проблем или може да помогне нека пише ще съм му много благодарен

Така по обяснението ми мерише на слаб акумулатор. Бегай пробвай с някой друг и виж положението.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: странен проблем с задното стъкло на багажника

Мнение от meha » 20 Ное 2015, 9:59

Като за начало едно диагностика няма да е излишна , акумулатор ,IBS ,прекъснати кабели на капака.
Изображение

Назад към Е60/Е61