Звук при въртене на волана - поредна подобна тема
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Звук при въртене на волана - поредна подобна тема
Здравейте колеги,
аз също имам звук(чукане) при много леко завъртане на волата от място или почти спрял автомобил и то мисля, че само на дясно от изправено положение. Чува се при много кратко завъртане на волана, сякаш точно на тази позиция на волана преминава някаква преграда. Имам чувството е звука е точно под самия волан. Възможно ли е, там да има някакво каре, лагер, или маншон или нещо, което да се е износило? Прилагам стара подобна тема, която изчетох и не само нея.
viewtopic.php?f=116&t=367438&p=3898078&hilit=%D0%97%D0%B2%D1%83%D0%BA+%D0%BE%D1%82+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B0#p3898078
Поздрави!
аз също имам звук(чукане) при много леко завъртане на волата от място или почти спрял автомобил и то мисля, че само на дясно от изправено положение. Чува се при много кратко завъртане на волана, сякаш точно на тази позиция на волана преминава някаква преграда. Имам чувството е звука е точно под самия волан. Възможно ли е, там да има някакво каре, лагер, или маншон или нещо, което да се е износило? Прилагам стара подобна тема, която изчетох и не само нея.
viewtopic.php?f=116&t=367438&p=3898078&hilit=%D0%97%D0%B2%D1%83%D0%BA+%D0%BE%D1%82+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B0#p3898078
Поздрави!
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
Re: Звук при въртене на волана - поредна подобна тема
Колега, ако това те успокоява мога да ти кажа, че и при F10/11 го има това жулене/виене/стържене, незнам как да го опиша...
Получава се абсолютно когато си поиска, но все пак съм забелязъл, че най-вече когато правя маневри (а аз правя много при гаража ми) при по-бързо въртене на волана (когато бързам да кажем). Не съм предпиел все още мерки, да кажем че търпя...

Получава се абсолютно когато си поиска, но все пак съм забелязъл, че най-вече когато правя маневри (а аз правя много при гаража ми) при по-бързо въртене на волана (когато бързам да кажем). Не съм предпиел все още мерки, да кажем че търпя...

То жуженето лесно се оправя със смяна на маслото или добавка но пукането/чукането иска по–скъпа интервенция.Там отива на рециклиране.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Randy написа:Здравейте колеги,
Поздрави!
Каква е логиката, при налична такава тема ти да пуснеш още една? Повярвай ми, това е много трудно за хората които ще се сблъскат със същия проблем да разлистват,препрочитат и сравнят мненията от няколко теми. За това се пише в една и другите ние ги заключваме.
4 мнения
• Страница 1 от 1