Измама с покупка на кола
Модератор: Общи модератори
Измама с покупка на кола
Колеги, купих си бмв е46. Подписахме договор при нотариус и всичко беше нормално, НО като отидох в кат греда, колата има запор от ЧСИ. Какво да правя? Не мога да я прехварля, моля ако някои е имал същия проблем да помогне. Благодаря
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Измама с покупка на кола
Оправих малко вида на темата. Успех.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
VALCATA82 написа:Колеги, купих си бмв е46. Подписахме договор при нотариус и всичко беше нормално, НО като отидох в кат греда, колата има запор от ЧСИ. Какво да правя? Не мога да я прехварля, моля ако някои е имал същия проблем да помогне. Благодаря
От кой град си ?
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
skipper написа:VALCATA82 написа:Колеги, купих си бмв е46. Подписахме договор при нотариус и всичко беше нормално, НО като отидох в кат греда, колата има запор от ЧСИ. Какво да правя? Не мога да я прехварля, моля ако някои е имал същия проблем да помогне. Благодаря
От кой град си ?
плевен
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
pe6kata_ написа:Продавача какво казва? Дано не сте я писали на 100/300 лв.
немога да го откриа,на 1000лв я писа
мен ме интересува на тоя нотариус за къф х*й му се плащат тея пари, като не проверява дали е запорирана или има задължения 

..Bayerische Motoren Werke..

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Е те тва се чудя и аз!? Какво е правил нотариуса? Досега съм прехвърлял няколко коли и винаги нотариусите са ми казвали да пием по едно кафе,докато направи проверката! Този е бил явно от гладните нотариуси!
M-coupe написа:мен ме интересува на тоя нотариус за къф х*й му се плащат тея пари, като не проверява дали е запорирана или има задължения
нотариуса каза че това няма как да го провери,само в кат по регистрация на мпс
Stoqnov_1979 написа:Е те тва се чудя и аз!? Какво е правил нотариуса? Досега съм прехвърлял няколко коли и винаги нотариусите са ми казвали да пием по едно кафе,докато направи проверката! Този е бил явно от гладните нотариуси!
каза че нямат вразка с кат а само там се проверява за запор.
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
План Б колега - разглобявай и на части....Има го и тоя момент
Да добавя и план В - провери каква е тежестта на запора и ако ти е по джоба (500 -1500 лв.) я плати. Ще пиеш една студена вода за тия пари, но ще имаш кола на момента.
Да добавя и план В - провери каква е тежестта на запора и ако ти е по джоба (500 -1500 лв.) я плати. Ще пиеш една студена вода за тия пари, но ще имаш кола на момента.
larry_boy написа:План Б колега - разглобявай и на части....Има го и тоя момент
около 3000лв далжи кам обштината
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
около 3000лв далжи кам обштината
Много са! Ако ти се занимава намери предишния собственик, кажи му да ги плати.Той е почти сигурено, че няма да иска от там следва сплашване, бой, и

Много пъти сме писали във форума, че нотариуса не може да провери кола за тежести. Това се проверява в КАТ преди покупка, но пак си трябват връзки...