Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Work hard in silence,let success make the noise.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
krispd написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11443800285620217&slink=bbuao1
Колеги,мнение?
На пръв поглед колата изглежда много добре, заслужава си да се види на живо...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Километрите със сигурност не са толкова, като гледам изтъркания волан и смачканата седалка... А и все пак пише "FUL FUL" в обявата 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
Cinder написа:Километрите със сигурност не са толкова, като гледам изтъркания волан и смачканата седалка... А и все пак пише "FUL FUL" в обявата
Това FUL FUL сигурно е някаква екстра която ние не я знаем или може би продавача е имал в предвид FULL FULL, въпреки че е доста далеч от това...
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
Малко е прекалил с конете то още малко и фейс ще стене
- g.kostadinov
- Потребител
-
Здравейте колеги,
От известно време съм решил да закупя Е60.
Далеч не гледам тези които са на цените на първоначалните им вноски, вниманието ми се задържа върху по-скъпите екземпляри.
Първоначално се бях насочил към бензин, 530i 272hp, но за съжаление в бюджета ми (25,000) влизаше само една на пръв поглед хубава, но тя се оказа със сменяна дирекция - линк
Преглътнах, че бензин няма да успея да намеря какъвто искам и се насочих към дизелите, където предлагането е по-голямо, около десет пъти по-голямо.
Тогава харесах тази 535d със SAT (Sport Automatic Transmission) и всичко останало - линк
На първо място направи впечатление лошото отношение на хората в автокъщата.
Успях да се сдобия с номера на рамата и директно отидох в ДаруКар Дружба, където учтив и любезен колектив направи напълно безплатна справка за километрите на колата. Оказа се, че през 2010г. колата е била в сервиз извън страна на 170 000км., а през 2011 влиза в сервиз в България на 70хил. км. В момента колата по километраж е на 180хил. км. - лошо и неприемливо, но нови - в магазина.
Тавана има следи от градушка, като леко пострадал е и предния капак. Неопитно око навярно не би хванало капака, но с втренчване се забелязва.
Коментар на цената - 666лв., или крайна 26 000лв. (доста смешен коментар, като за градушкова кола с въртян километраж)
След това набелязах тази 535d преди фейса отново с високо ниво на оборудване - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445280984999887&slink=bc11fl
Първо впечатление - собственика. Изключителен джентълмен. Коректност, интелект, честност.
Колата е закупена чисто нова от М-Кар Пловдив, като гаранционно е сменена малката турбина в следствие на задръстени маркучи, диференциала на колата, и е пребоядисвана в следствие на козметични забележки. Колата върви прекрасно, стегнато и всичко по нея работи. Километрите и отговарят до последния - отново направих справка в ДаруКар - 164хил. км.
Искам да попитам за съвет - струва ли си леката разлика в цената, за да се вземе LCI + SAT, макар и с въртян километраж и неясна история? Какви рискове крие това?
Поздрави,
Костадинов
Далеч не гледам тези които са на цените на първоначалните им вноски, вниманието ми се задържа върху по-скъпите екземпляри.
Първоначално се бях насочил към бензин, 530i 272hp, но за съжаление в бюджета ми (25,000) влизаше само една на пръв поглед хубава, но тя се оказа със сменяна дирекция - линк
Преглътнах, че бензин няма да успея да намеря какъвто искам и се насочих към дизелите, където предлагането е по-голямо, около десет пъти по-голямо.
Тогава харесах тази 535d със SAT (Sport Automatic Transmission) и всичко останало - линк
Успях да се сдобия с номера на рамата и директно отидох в ДаруКар Дружба, където учтив и любезен колектив направи напълно безплатна справка за километрите на колата. Оказа се, че през 2010г. колата е била в сервиз извън страна на 170 000км., а през 2011 влиза в сервиз в България на 70хил. км. В момента колата по километраж е на 180хил. км. - лошо и неприемливо, но нови - в магазина.
Тавана има следи от градушка, като леко пострадал е и предния капак. Неопитно око навярно не би хванало капака, но с втренчване се забелязва.
Коментар на цената - 666лв., или крайна 26 000лв. (доста смешен коментар, като за градушкова кола с въртян километраж)
След това набелязах тази 535d преди фейса отново с високо ниво на оборудване - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445280984999887&slink=bc11fl
Първо впечатление - собственика. Изключителен джентълмен. Коректност, интелект, честност.
Колата е закупена чисто нова от М-Кар Пловдив, като гаранционно е сменена малката турбина в следствие на задръстени маркучи, диференциала на колата, и е пребоядисвана в следствие на козметични забележки. Колата върви прекрасно, стегнато и всичко по нея работи. Километрите и отговарят до последния - отново направих справка в ДаруКар - 164хил. км.
Искам да попитам за съвет - струва ли си леката разлика в цената, за да се вземе LCI + SAT, макар и с въртян километраж и неясна история? Какви рискове крие това?
Поздрави,
Костадинов
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
g.kostadinov написа:Здравейте колеги,
Поздрави,
Костадинов
Без да се замисля бих взел колата от първи собственик!
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
И аз бих заложил на бензинката. Изглежда доста добре. 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
Последното 535 е на човек от форума и е коментирана наскоро. Изглежда много добре но са си пари за модел преди фейслифт. Тази от КарАутлет също е коментирана (Негативно) наскоро. Аз още като ходих докато бяха на околовръстното ми направиха същото впечатление на изключително нелюбезни хора, сигурно затова и бизнеса им запада. Не бих се занимавал с тях. Между другото за твоя бюджет 12-13 Евро има доста добри оферти на бензинови в Германия, някои дори от дилъри на БМВ. Успех!
krispd написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11443800285620217&slink=bbuao1
Колеги,мнение?

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Колеги,някой от вас трил ли е адаптациите на скоростната кутия и имало ли е ефект.Аз ги изтрих то колата почна да включва по-твърдо и се усеща.Някой хора ми казаха че са правили по 3 4 пъти докато стане кутията както трябва.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
djvisage написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11442775650056321&slink=bc9e75
Колеги може ли мнение за тази?
Колега колата изглежда много добре, трябва да се види и на място и ако ти харесва я вземай...
Колеги, тази форумна ли е ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11447795423093837&slink=bcnt10
Вижда ми се малко евтина за параметрите си, плюс това е регистрирана съвсем скоро(проверка на ГО показа, че е сключена преди месец). Не е ли твърде вероятно да има някакъв по-голям проблем, заради който се продава толкова скоро?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11447795423093837&slink=bcnt10
Вижда ми се малко евтина за параметрите си, плюс това е регистрирана съвсем скоро(проверка на ГО показа, че е сключена преди месец). Не е ли твърде вероятно да има някакъв по-голям проблем, заради който се продава толкова скоро?

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
netmurder написа:djvisage написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11442775650056321&slink=bc9e75
Колеги може ли мнение за тази?
Колега колата изглежда много добре, трябва да се види и на място и ако ти харесва я вземай...
Проверих я в представител на BMW. Километрите излизат, но има някой малко смущаващи неща незнам вече аз ли си внушавам

THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!