Показване на парктроника на екрана.
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Показване на парктроника на екрана.
Мога ли да изкарам парктроника на екрана на навигацията и да ми показва оставащото разстояние ? В момента мисля, че при 20 см. пищи постоянно, паркирам в подземен гараж и ми се налага да правя маневри на 5-10 см. Другия вариант е, ако мога да го настроя да пищи постоянно на 10 см. Колата е Х3 07 г.
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Показване на парктроника на екрана.
Колега мисля че не могат да се пипат тия см. Скалата мисля че има някакво кодиране в какъв диапазон да показва и по подразбиране мисля е на 65см, като най-малко може да се зададе 35см .. това обаче трябва да се пробва.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Ако не стане с парктроника , това мисля да правя. Там до колкото разбрах ще трябва и тв тунер да купя и ще се оскъпи много.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Giovanni написа:Колега мисля че не могат да се пипат тия см. Скалата мисля че има някакво кодиране в какъв диапазон да показва и по подразбиране мисля е на 65см, като най-малко може да се зададе 35см .. това обаче трябва да се пробва.
Аз имам спомен, че със Скенер 1.4 може да си настроиш дистанциите на парктроника - от колко см. да започне да бипка и отколко да пищи непрекъснато. Нека колегите да кажат, защото не съм съвсем сигурен, но си спомням нещо такова...
Excellent! Steven is my name!
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Със Скенера може да си играеш със дистанциите.
Включително и на дистанцията за самоизключване.
Включително и на дистанцията за самоизключване.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Днес проверихме настройките на парктроника и беше на 40 см. Намалиха го на 15 см. и сега ще видя дали ми върши работа. Ако не, ще мисля вариант за камера. Някой слагал ли е камера на Е83, ще стане ли без тв тунер ?
И аз исках да сложа, даже съм си купил камерата, но също нямам тв тунер. Купих и един кабел за връзка между МК4 и тв тунера, но май не е точния кабел и за момента съм стопирал нещата, нямам и време.
Има и вариант без тв тунер, но тогава се слага едно устройство, което не е евтино.
http://www.tv-in-motion.co.uk/bmw_video_input.html
Има и вариант без тв тунер, но тогава се слага едно устройство, което не е евтино.
http://www.tv-in-motion.co.uk/bmw_video_input.html
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Кое от тези трябва да се вземе,камерата от къде я взе ? Дали не може да се намери комплект с всичко? На предното Х3 слагах ТВ, и като се започна: тунер около 400 лв, кабел 80 лв, труд 80 лв и излезе златна тая телевизия. Ако и с камерата ще е така,изобщо няма да започвам.
Камерата от ebay - около 15$. В момента тунерите са паднали до към 100-120лв, защото не стават за цифрова телевизия. За кабела незнам - аз не можах да намеря правилния.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Кабела, до колкото си спомням го купувах от Камор и беше за Е46 , само ,че нещо се преправяше. 600 лв. за камера не ми се дават.
Ако един ден намеря време и го направя ще ти кажа колко ми е струвало, но няма да толкова.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
бабъл написа:Днес проверихме настройките на парктроника и беше на 40 см. Намалиха го на 15 см. и сега ще видя дали ми върши работа. Ако не, ще мисля вариант за камера. Някой слагал ли е камера на Е83, ще стане ли без тв тунер ?
С коя програма?
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Тук ме затрудни , ходих при един приятел и не обърнах внимание с коя програма работи , но ще го питам и ще пиша.
14 мнения
• Страница 1 от 1