Надува маркучите???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Hellrot
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw e36 coupe
- Мечтае да кара: m3 e36
- Детайли за колата: бмв е36 купе 320и. 150к.с. 1996г. кармазЪ червено...
Надува маркучите???
ЗДРАВЕЙТЕ колеги. Та.... какво ми се случи днес? Отивам сутринта на работа, всичко точно... Към обяд ми си наложи да отида до бензиностонцията тъй като бензина беше почти на 0. Реших да запаля колата принудително на газ (колата е с газов инжекцион) отидох, свърших си работата оставих колата и след 3 часа какво да видя... Гьол с антифриз под колата. Погледнах под капака и видях че е текло от маркучите на изпарителя, барам маркучите на охл. сист. те пък като камък!!! (Колата вече беше изстинала) отворих капачката на радиатора , излезе налягането. Одеве я паля... изчаках я да обърне на газ, прибирам се(3км. Максимум) барам маркучите и пак същото... направо ще се пръснат... Мен ме съмнява че мембраната на изпарителя е заминаля и вкарва газ в охл.сист.... Паля колата пред нас (на газ) отварям капачката на разширителния съд драскам с запалка и вътре веднага почва да гори... ДАЙТЕ НЯКАКВО МНЕНИЕ???
Re: Надува маркучите???
Колега, не че нещо, ама с тая запалка си достоен кандидат за наградите Даврин
Не Мы такие, Жизнь такая
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
ти си си отговорил: явно изпаритела е спихнал мембраните и вкарва газ в антифриза. щом гори, едва ли е от гарнитура на глава, което е по лошия вариант, така че си за испарител на първо четене
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Hellrot
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw e36 coupe
- Мечтае да кара: m3 e36
- Детайли за колата: бмв е36 купе 320и. 150к.с. 1996г. кармазЪ червено...
И аз така си помислих но все пак питам защото инжекциона е на няма и 12000км. и ми се видя малко странно толкова бързо да се скапе...
Нищо той е в гаранция, тази седмица съм при газаджиите и ще видим какво ще стане...
А това със запалката е стар метод и не виждам нищо лошо в него...

А това със запалката е стар метод и не виждам нищо лошо в него...

4 мнения
• Страница 1 от 1