!!!!КОПЕЛЕТА!!!!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
madeinbg написа:Господари на ефира търсят нещо много по-голямо от една кражба
Тук става дума за ГОЛЕМИЯ парадокс,че при кражба пред блока не ПЛАЩАТ системно!Ми аз от де да знам ,че не са тяхни хора

Като събереш всички коли на които им се свалят халогените и става една ГОЛЯМА работа повярвай ми

А застрахователя си връзва гащите,че можело и сам да си си ги свалил и не ти дават една с'тинка.
А какво е виновен в случая човечеца,че трябва да се набута 300++(в най добрия случай с части втора употреба)
тва за материалните щети.Ами разправията в кат?
А това,че ще е поне една седмица без кола?

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Братле - наистина кофти тръпка!
Гледай да се оправиш с номерата - пък бронята ще се купи. Какво да се прави.
п.с. Наистина няма да е лошо, ако ти се занимава, да поразпиташ кой може да е и ако ги откриеш жална им майка. Всеки път си говорим за отряди за наказание и нищо не правим, няма да е лошо, да понатрошим кокалите на тия копеленца, не, че съм голяма битка, ама със злоба бих ги ритал мамка им.
Чувствам се отвратително като гледам колата, а пък на теб не знам какво ти е

Гледай да се оправиш с номерата - пък бронята ще се купи. Какво да се прави.
п.с. Наистина няма да е лошо, ако ти се занимава, да поразпиташ кой може да е и ако ги откриеш жална им майка. Всеки път си говорим за отряди за наказание и нищо не правим, няма да е лошо, да понатрошим кокалите на тия копеленца, не, че съм голяма битка, ама със злоба бих ги ритал мамка им.

Чувствам се отвратително като гледам колата, а пък на теб не знам какво ти е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
направих протокол от кат...минах при застрахователя(БулИнс
) и казаха след 20 дни на джеймс баучер да си взема парите...нова броня,халогени и подкалници...за рег.номера почвам обиколки из Младост-2..по логичното обяснение на куките,бронята няма да излезе от кв. с номер защото не върви да мъкнеш броня с чужд номер...та така да се надяваме че ще се размина с нови номера,а относно отряда и занимаването с крадците...вече съм задействал "силите" тук и до ден-два ще има резултат...но това не решава проблема
да си видиш сутринта колата "родила" е уникално гадно....

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Супер гадна работа колега.На мен преди 2 седмици ми откраднаха на Е36-цата стъклата на страничните огледала
Качвам си се аз сутринта на количката и кво да видя -няма огледала
Ама как ги бяха измъкнали майсторски все едно с пинсета.Добре че не са взели цялата кола.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
много гадно наистина тук повечето то нас малко или много са се сблъсквали с копеленцата я с лаистна,я с огледала,халогени ама бронята с номерата вече е малко нагло
на един познат а А6ца беше с перфектен кожен салон му я гепиха пред блока и куките я намериха след 2-3дена пича като отива да си я зима
с някъв плюшен салон абе пълен блокаж в случая нищо не можеше да направи ни пред полицаите ни пред застрахователите

на един познат а А6ца беше с перфектен кожен салон му я гепиха пред блока и куките я намериха след 2-3дена пича като отива да си я зима

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Това вече е безобразие цялата броня да ти смъкнат, аман от мизерници, сякаш ще забогатее от една броня с халогени
добре поне, че ще ти платят всичко 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
///MapTo написа:направих протокол от кат...минах при застрахователя(БулИнс) и казаха след 20 дни на джеймс баучер да си взема парите...нова броня,халогени и подкалници...за рег.номера почвам обиколки из Младост-2..по логичното обяснение на куките,бронята няма да излезе от кв. с номер защото не върви да мъкнеш броня с чужд номер...та така да се надяваме че ще се размина с нови номера,а относно отряда и занимаването с крадците...вече съм задействал "силите" тук и до ден-два ще има резултат...но това не решава проблема
да си видиш сутринта колата "родила" е уникално гадно....
колега да се пуснеме неколко човечета по 1.90 100 кила да поопрайме малко наркомани та може и да изкочи номера?

ТДС - Турбо Див Селянин
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
мм 'пуснал бригадата' ми звучи добре
на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона

на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Bavarishe написа:...
да знаехме къде да се пуснем...веднага уреждам и аз ударната група

та така...ако бяхме в свястна държава куките щяха да пуснат проверка в последните 10 дни колко ударени е36-ци има в София и района после щяха да предадат информацията на застрахователите и кръга от хора щеше да се стесни до 5-10 човека...но не...това е нашата мила родина...

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28

П.С. : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39680&highlight=
не си само ти....
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4