!!!!КОПЕЛЕТА!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Ное 2006, 14:33

madeinbg написа:Господари на ефира търсят нещо много по-голямо от една кражба :confused:

Тук става дума за ГОЛЕМИЯ парадокс,че при кражба пред блока не ПЛАЩАТ системно!Ми аз от де да знам ,че не са тяхни хора :?:
Като събереш всички коли на които им се свалят халогените и става една ГОЛЯМА работа повярвай ми ;)
А застрахователя си връзва гащите,че можело и сам да си си ги свалил и не ти дават една с'тинка.
А какво е виновен в случая човечеца,че трябва да се набута 300++(в най добрия случай с части втора употреба)
тва за материалните щети.Ами разправията в кат?
А това,че ще е поне една седмица без кола?
Изображение

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 28 Ное 2006, 14:42

Шибано......в кой квартал си колега?
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 28 Ное 2006, 14:50

Кофти тръпка :confused:
плачат за :dummy: :censored: :dummy: Изображение Изображение Изображение
Последна промяна Ludmil на 28 Ное 2006, 21:28, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Ное 2006, 15:00

Братле - наистина кофти тръпка!

Гледай да се оправиш с номерата - пък бронята ще се купи. Какво да се прави.

п.с. Наистина няма да е лошо, ако ти се занимава, да поразпиташ кой може да е и ако ги откриеш жална им майка. Всеки път си говорим за отряди за наказание и нищо не правим, няма да е лошо, да понатрошим кокалите на тия копеленца, не, че съм голяма битка, ама със злоба бих ги ритал мамка им. :evil: :evil: :evil:

Чувствам се отвратително като гледам колата, а пък на теб не знам какво ти е :( :( :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2006, 15:18

направих протокол от кат...минах при застрахователя(БулИнс :bowdown: ) и казаха след 20 дни на джеймс баучер да си взема парите...нова броня,халогени и подкалници...за рег.номера почвам обиколки из Младост-2..по логичното обяснение на куките,бронята няма да излезе от кв. с номер защото не върви да мъкнеш броня с чужд номер...та така да се надяваме че ще се размина с нови номера,а относно отряда и занимаването с крадците...вече съм задействал "силите" тук и до ден-два ще има резултат...но това не решава проблема :( да си видиш сутринта колата "родила" е уникално гадно....
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 28 Ное 2006, 15:50

Супер гадна работа колега.На мен преди 2 седмици ми откраднаха на Е36-цата стъклата на страничните огледала :( Качвам си се аз сутринта на количката и кво да видя -няма огледала :shock: Ама как ги бяха измъкнали майсторски все едно с пинсета.Добре че не са взели цялата кола.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Ное 2006, 20:22

много гадно наистина тук повечето то нас малко или много са се сблъсквали с копеленцата я с лаистна,я с огледала,халогени ама бронята с номерата вече е малко нагло :evil:
на един познат а А6ца беше с перфектен кожен салон му я гепиха пред блока и куките я намериха след 2-3дена пича като отива да си я зима :shock: с някъв плюшен салон абе пълен блокаж в случая нищо не можеше да направи ни пред полицаите ни пред застрахователите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 28 Ное 2006, 21:15

Мисля че съм го писал, но пак ще повторя - бормашинка, два болта с обли глави и гайки, през номера и бронята за маската или за където може се стяга гайката. Така свалянето на бронята, а и на номерата, които също са цел на кражба понякога, става доста трудно.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 28 Ное 2006, 21:17

Това вече е безобразие цялата броня да ти смъкнат, аман от мизерници, сякаш ще забогатее от една броня с халогени :evil: :evil: :evil: добре поне, че ще ти платят всичко :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 28 Ное 2006, 21:46

terorero, това е новата мода на наркоманчетата. Добре поне, че не чупят докато ги свалят, нищо, че едно ново стъкло е 200кинта :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 28 Ное 2006, 23:56

///MapTo написа:направих протокол от кат...минах при застрахователя(БулИнс :bowdown: ) и казаха след 20 дни на джеймс баучер да си взема парите...нова броня,халогени и подкалници...за рег.номера почвам обиколки из Младост-2..по логичното обяснение на куките,бронята няма да излезе от кв. с номер защото не върви да мъкнеш броня с чужд номер...та така да се надяваме че ще се размина с нови номера,а относно отряда и занимаването с крадците...вече съм задействал "силите" тук и до ден-два ще има резултат...но това не решава проблема :( да си видиш сутринта колата "родила" е уникално гадно....

колега да се пуснеме неколко човечета по 1.90 100 кила да поопрайме малко наркомани та може и да изкочи номера? ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 29 Ное 2006, 0:02

най лошото е че някой може да чете тези работи и да се чеше по т*****те дано му изсъхнат дано
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Ное 2006, 0:28

мм 'пуснал бригадата' ми звучи добре ;)

на мен ако ми направят такова нещо, със сигурност ще се ръсна яко за да ги намеря кои са, ако ще хилядарка да излети, деба и келешите.
те като им се разминава и стават все по-нагли. А и няма да правиме глупости са, то им е предостатъчно 1 цяла нощ да ги подържат в полицията на 'трамвая' висящи буквално, с често запознаване на бъбреци с палки - и следващия път ще си помислят леко така броейки (пред нечия броня или халогени) вероятно докъм 15 квинтилиона

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Ное 2006, 0:28

Bavarishe написа:...

да знаехме къде да се пуснем...веднага уреждам и аз ударната група :( въпроса е,че дори тези от бул инс казаха днес "някои се е ударил челно и му е трябвала нова броня..."
та така...ако бяхме в свястна държава куките щяха да пуснат проверка в последните 10 дни колко ударени е36-ци има в София и района после щяха да предадат информацията на застрахователите и кръга от хора щеше да се стесни до 5-10 човека...но не...това е нашата мила родина... :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 29 Ное 2006, 0:40

:bcry: МНОГО НЕПРИЯТНО наистина....но съм се убедил, че рано или късно това се случва. :OT: Преди карах Фиеста 89год и единствената екстра по нея беше едно CD Pioneer възможно най-евтиния клас. От начало колата ми седеше пред блока. При първия опит да ми отнемат скромното цд заварих аквариум в колата след проливния дъжд от вечерта. Понеже утрепките не са си направили труда да вземат скобите за вадене които се намират в първия магазин за 5лв се бяха задоволили само с лицевата пластмаса от плеъра и класиор с дискове :ranting: . Вторя път ми срязаха уплътнението на предното стъкло и и пак претърпяха неуспех :mhihi: (направо съм разчекнал шейната и няма мърдане :mhihi: ). Да чукам на дърво :) от както си държа колата на паркинг трети случай не е имало...поне за през ноща :idea: То си е един вид рекет това ама аз предпочитам да си плащам твърдо на месец вместо да се изненадам неприятно

П.С. : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39680&highlight=
не си само ти....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата