Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i Xdrive

Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от foxi » 02 Ное 2015, 20:35

Според мен въобще не е висока цената ако има сервизна история и е на реални километри както казвате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 03 Ное 2015, 9:47

Някой слагал ли е на задните носачи от тези:
http://steroid-x.com/bmw/e60.html
Отпред съм сменил всички тампони по-носачите с нови, сега съм взел и powerflex за стаб. щанга и се чудя понеже отзад нищо не съм пипал и сменял, дали да не взема от тези тампони за задните носачи да ги сменя.?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nvkbul » 03 Ное 2015, 12:36

тази някоя форумна ли е:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=b59tou

Потребител
Аватар

Мнение от ATopalov » 03 Ное 2015, 16:45

SPARC0 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441285107331127&slink=b2l5ul

За тази обява ми беше питането няколко коментара по-нагоре.

SDLS написа:На първо четене се забелязва, че М-пакета не е оригинален, но пък изглежда добре с оригиналните джанти. Километрите са връщани, а от единствената снимка отвътре трудно ще се прецени колко е запазена.

@ Sparco гледах го този автомобил, има забележка по предната броня, леко е сцепена под левия фар, но не е нещо фрапантно. Задния багажник под лип спойлера е натисната и е неприятно, и зад задната лява врата е натиснато купето малко и ще иска леко дърпане. Цялата кола е пребоядисвана, но не на веднъж, което означава, че няма градушка. Не е боядисвана добре във времето, личат си вдлъбнатини по вратите, балончета по боята и т.н(общо взето лош майстор я оправял). Има забележка дори на тавана, зад стъклото от лош кит или нещо такова. Интериора е много запазен, течхническото състояние на колата е много добро, няма течове на масло, двигателя не пуши при студено запалване и работи равномерно и много тихо. Като грешка хвърля за ДПФ филтъра. Окачването от 15ната минути които карах нямаше никакви забележки, скоростната кутия работи като часовник. Аз се отказах от тази специално, тъй като не изкам да взимам кола която като цяло трябва да я пребоядисвам(перфекционист съм), но като цяло е доста добра.

@SDLS как точно разбра, че е неоригинален М пакета?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60,530d 04'
Мечтае да кара: Eleanor
Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7

Мнение от krispd » 03 Ное 2015, 19:24

Колеги,извинявам се за глупавия въпрос,ама ще кажете ли как се оправяше разхода да е правилен от скритото меню,щото съм сигурен ,че съм чел някъде из форума как става,ама обърнах всичко и не намерих?
Work hard in silence,let success make the noise.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 03 Ное 2015, 21:10

ATopalov написа:
SPARC0 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441285107331127&slink=b2l5ul

SDLS написа:На първо четене се забелязва, че М-пакета не е оригинален, но пък изглежда добре с оригиналните джанти. Километрите са връщани, а от единствената снимка отвътре трудно ще се прецени колко е запазена.

@ Sparco гледах го този автомобил, има забележка по предната броня, леко е сцепена под левия фар, но не е нещо фрапантно. Задния багажник под лип спойлера е натисната и е неприятно, и зад задната лява врата е натиснато купето малко и ще иска леко дърпане. Цялата кола е пребоядисвана, но не на веднъж, което означава, че няма градушка. Не е боядисвана добре във времето, личат си вдлъбнатини по вратите, балончета по боята и т.н(общо взето лош майстор я оправял). Има забележка дори на тавана, зад стъклото от лош кит или нещо такова. Интериора е много запазен, течхническото състояние на колата е много добро, няма течове на масло, двигателя не пуши при студено запалване и работи равномерно и много тихо. Като грешка хвърля за ДПФ филтъра. Окачването от 15ната минути които карах нямаше никакви забележки, скоростната кутия работи като часовник. Аз се отказах от тази специално, тъй като не изкам да взимам кола която като цяло трябва да я пребоядисвам(перфекционист съм), но като цяло е доста добра.

До колкото си спомпям М-пакета е с черни лайсни на вратите, а тази е с хром...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 03 Ное 2015, 21:45

nvkbul написа:тази някоя форумна ли е:

масло Bardahl - XTC C60 10W40
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 03 Ное 2015, 21:51

Nukem написа:

Да колата е форумна-моя, има обява и тук. Nukem, прочети малко за маслата и тогава можем да посмеем заедно :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 03 Ное 2015, 21:54

няма какво да чета, коментара е излишен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 530 xd MT

Мнение от sikar » 03 Ное 2015, 21:58

Nukem написа:няма какво да чета, коментара е излишен.

Именно... :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i Xdrive

Мнение от foxi » 04 Ное 2015, 0:15

ATopalov написа:

И волана не е М а спортен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nvkbul » 04 Ное 2015, 1:20

sikar написа:
Nukem написа:

Да колата е форумна-моя, има обява и тук. Nukem, прочети малко за маслата и тогава можем да посмеем заедно :yes:

не му ли се слага пълна синтетика на това нещо...или го гори много :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 04 Ное 2015, 1:43

Най-лесно се познават по лайсните на прозорците. Всички оригинални М са shadow line, т.е. черни матови лайсни, докато другите са си алуминиеви и тази разлика си личи от 100тина метра. Таванът отвътре също трябва да е черен. Воланът е ясно, че на снимката не е М-ков. Другите неща ги сменят и по-трудно ще ги познаеш от снимка, макар че визуално горе долу ги различавам и отпред правените, явно не всички брони са качествени, а и някак си стоят по-високи, макар че разликата в окачването едва ли трябва да е видима.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 04 Ное 2015, 9:25

Мдаа, колеги искам да Ви озадача и да преобърна световете Ви, при фейслифта мпакет се слага оригинално и без черни лайсни около прозорците и без "алуминиеви" интериорни лайсни :yes:
Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ATopalov » 04 Ное 2015, 10:10

SDLS написа:Най-лесно се познават по лайсните на прозорците. Всички оригинални М са shadow line, т.е. черни матови лайсни, докато другите са си алуминиеви и тази разлика си личи от 100тина метра. Таванът отвътре също трябва да е черен. Воланът е ясно, че на снимката не е М-ков. Другите неща ги сменят и по-трудно ще ги познаеш от снимка, макар че визуално горе долу ги различавам и отпред правените, явно не всички брони са качествени, а и някак си стоят по-високи, макар че разликата в окачването едва ли трябва да е видима.

колега, това че няма шадоу и не е с М волан означава, че броните са неоригинални? Тавана е черен междо другото в колата.

както каза и aero:

aero написа:Мдаа, колеги искам да Ви озадача и да преобърна световете Ви, при фейслифта мпакет се слага оригинално и без черни лайсни около прозорците и без "алуминиеви" интериорни лайсни :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61