Проект E39 M5d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Проект E39 M5d

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Вярно,не знаем подронбностите,но такова бижу да се дава на части.....,не го заслужава колата.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
колеги не забелязахте ли че доста проекти завършват така ... какво толкова се чудите
в цял свят е така, когато някой прави нещо за себе си, по своя вкус ... много често то не е харесвано от другите и се оказва, че крайня резултата е по-нежелан от частите формиращо тоя резултат ...
успех на колегата с новата кола, дано й към нея има такова разпалено желание и хъс като към старата

успех на колегата с новата кола, дано й към нея има такова разпалено желание и хъс като към старата

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
host написа:колеги не забелязахте ли че доста проекти завършват така ... какво толкова се чудитев цял свят е така, когато някой прави нещо за себе си, по своя вкус ... много често то не е харесвано от другите и се оказва, че крайня резултата е по-нежелан от частите формиращо тоя резултат ...
Харесвано е в повечето случаи и от другите, но в България трябва да е до 2.50 лв. за всичко, за да не свърши на части

In_Memoriam написа:Имам наблюдения, че щом се заговори за пари темата отива в реката, но дано да греша.

..Bayerische Motoren Werke..

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
In_Memoriam написа:Харесвано е в повечето случаи и от другите, но в България трябва да е до 2.50 лв. за всичко, за да не свърши на части
In Мemoriam, нямаш на идея колко си прав.
Колата я правих с огромно желание, но последните месеци така се получаваше, че не я карах.
А както всички знаете, оставиш ли една кола и жена да седи...

Общо взето това е!
E39 М5d или както аз го наричах "Изрода"- отиде в рая
Всички около мен ме питаха, не ти ли беше жал?
Кое е по добре, да седи и да умира пред очите ми или да не го гледам и да остане един спомен... добър спомен.
Аз предпочетох второто.
racing_team_vidin написа:Кое е по добре, да седи и да умира пред очите ми или да не го гледам и да остане един спомен... добър спомен.
Аз предпочетох второто.

И какво щеше да стане, ако си стои в гараж на топло? Ако не са ти трябвали пари това не е оправдание
И как така ще умира при положение, че си я стегнал и стои напомпана в гаража и те чака
И как така ще умира при положение, че си я стегнал и стои напомпана в гаража и те чака

enjoy life and drink cold beer

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Bavarcho вземи погледни по щастливо на живота, от коментарите ти си вадя извод, че нещо асоциално го даваш.
Това, че бизнеса ти е или е бил свързан с покупко- продажба на автомобили не означава, че ние "простосмърните"сме виждали по една кола в живота си.
Казваш: 30д с М пакет.
Точно това 30д имаше много детайли, които го отличваха от обикновенна 30-ка дизел с М пакет. А всички знаете, най- вече ти ( като професионалист), че детайлите правят една кола.
И Точно тази 30ка дизел беше любимата ми кола, и точно това ме кара да пиша в момента.
П.П. Не държа да ми отговаряш тук, ако нещо съм те издразнил в миналото, дай да го изясним на ЛС, а не да пускаш такива коментарчета
Това, че бизнеса ти е или е бил свързан с покупко- продажба на автомобили не означава, че ние "простосмърните"сме виждали по една кола в живота си.
Казваш: 30д с М пакет.
Точно това 30д имаше много детайли, които го отличваха от обикновенна 30-ка дизел с М пакет. А всички знаете, най- вече ти ( като професионалист), че детайлите правят една кола.
И Точно тази 30ка дизел беше любимата ми кола, и точно това ме кара да пиша в момента.
П.П. Не държа да ми отговаряш тук, ако нещо съм те издразнил в миналото, дай да го изясним на ЛС, а не да пускаш такива коментарчета
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ти си я обичаш колата, нормално. Но десет човека да го приемат и те вътрешно не го разбирам. Малко прекалено ми е. Пуснал си тема, писал си това е похвално че отделяш време, защото много хора правят всеки ден подобрения по колите си, но нямат време и нерви да го споделят в форума. Толкова.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ами тези които обичат хубавото и ценят труда на хората, ни е жал за колата.
За тези които колата е просто бизнес или средство за придвижване от точка до точка също ги разбирам. Всеки си има мнение.
За тези които колата е просто бизнес или средство за придвижване от точка до точка също ги разбирам. Всеки си има мнение.

racing_team_vidin написа:Още не съм ходил на дино, трябваше след кулера, но Богомил реши, че не желае да ме приеме!
Да, паднах от въпросното Ломско 530, като след това изнудих "policevidin" да започне да прави софтуер и за БМВ.
Седмица по късно се пуснахме пак, нека Митко мисля се казваше момчето да каже имаше ли нещо общо колата ми с предната седмица и какъв бе резултата при положение, че изтървах 3та.
Но се получи много интересна аномалия, като загрее нафтата и мотора гасне.
В момента е намалена, като стойности и все пак е приятна за каране.
Трябва да отида на дино, но в момента не ми е на дневен ред, а и си купих друго БМВ и сега малко пренасочвам финансите![]()
П.п Ломското не е с ремап само, или ти го знаеш, но за да е по интересно...
П.п2 да повторя, колата е със софтуер написан ей така за да се кара, НЕ е настроена професионално!
Аз знам че вече я нямаш тая кола, ма рядко влизам ... та Митко е само с ремап ... оригинално турбо и всичко останало, има един мап сензор до 3 бара, и ремап, рейла е на 1400 бара, не е бутано нагоре че забива, мисля помпата му не смогва да бута 4 бара тая долната ... не че вече има значение, но просто да е ясно

- niki_lom
- Потребител
-
- Кара: 530Xd
Страхотна е39.