Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Цените на горивата 2015-2016
ПРосто е изпаднал в екстаз от ниските цени
Да не си почнал и да пийваш от нафтата дето е на далавера ...
Нещо ти се губи мисълта и се повтаряш

Демирев написа:Не се знае на колко го взема от Констанца, която е по-близо до Варна, отколкото Бургас.
2.09лв. е А95 и Дизел навсякъде из Варна вкл. и при малките квартални бензинджии влизат в картела на 6-те големи...тъй че и малките варненски бензиджии с по една станция влизат в картела.
Само Марешки разпра картела на всички![]()
![]()
Та ситуацията е 2.09 лв. при всички и 1.79 при Марешки....засега отговорът на картела към Марешки е че навсякъде се срина газта с 10 ст.
А Лукой и Еко с тея разредени горива и смешни отстъпки от 4 ст. при Еко са пълни палячовци!
Да не си почнал и да пийваш от нафтата дето е на далавера ...
Нещо ти се губи мисълта и се повтаряш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Демирев написа:- дизел обаче никой не пуска за 1.77 лв.![]()
![]()
Не пуска, защото тази цена е субсидирана от Марешки. Не си мисли, че в този бранш няма хора или организации, които могат да го направят същото. Само да ги настъпи по-сериозно. Въпреки това, тази цена не може да бъде реална по бензиностанциите в момента. Всъщност, може, но ако финансираш заплатите на 8-10 човека работещи на бензиностанцията, ток, разходи по подръжка на бензиноколонки, нивомерна и фискална система. А освен това трябва да се откажеш и от алтернативната печалба от цялата работа.
Аз пък смятам, че цената на която продава в момента Марешки е реалната.
P.s. Вчера, в Go Pettoleum на ул. Житница в София, нафтата беше 1.95 лв.
P.s. Вчера, в Go Pettoleum на ул. Житница в София, нафтата беше 1.95 лв.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Alexius написа:Аз пък смятам, че цената на която продава в момента Марешки е реалната.
Горе пише човек, който е в кухнята. Ти на каква база ги "усещаш" нещата?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Цените на горивата 2015-2016
Аз пък мисля да сезираме КЗК срещу Марешки понеже прави дъмпинг
А не Марешки е малък... той като го прави е ОК. Двойни стандарти или арогантност да се избира кой може и кой не може да продава на ниски цени
?
п.с. тва е сарказъм, без последното изречение. който иска нека да продава на каквито иска цени...

п.с. тва е сарказъм, без последното изречение. който иска нека да продава на каквито иска цени...
Последна промяна steeN на 01 Ное 2015, 11:54, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Пичове не се сърдете, ама според мене малко си ни завиждате
. Ясно е че човека, се опитва да ни наиграе с тея цени и е много вероятно да последва някакъв голям взрив след време, свързан със сегашните му деиствия, но към настоящия момент не съм чул, едно лошо мнение за горивата му и докато е така дали е дъмпинг или някаква друга схема си е жива далавера за крайния потребител, още повече, че не се опитва да обвързва хората със минимално количество или нещо подобно. Крайно време беше да се появи някакъва конкуренция за картела на другите корпорации.... И да за всички, които сега ще почнат да говорят, да сме си го избереи за кмет... Няма така вероятност не се притеснявайте, защотото новия ни стар градоначалник, прави много повече от това да отбие 10 ст от цената на личния ни транспорт. Пожелавам на всички, поне по една бензиностанция, като нашата и във вашия град 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
K_Ilkov написа:Alexius написа:Аз пък смятам, че цената на която продава в момента Марешки е реалната.
Дай да видим цените на едро на лукойл, пък после да си приказваме

Ubi dubium, ibi libertas
K_Ilkov написа:Alexius написа:Аз пък смятам, че цената на която продава в момента Марешки е реалната.
Изказвам се като лаик, недоволстващ от това, че цената на горивото в България е по-висока от тази в съседните балкански страни, а и не само.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Добре аре с цифри да си говорим ...
Аз само казвам, 4е не е това 4овека дето би направил положително в тая насока
Busted
Аз само казвам, 4е не е това 4овека дето би направил положително в тая насока
braina написа:Пичове не се сърдете, ама според мене малко си ни завиждате
Busted

...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
© написа:Демирев написа:- дизел обаче никой не пуска за 1.77 лв.![]()
![]()
Не пуска, защото тази цена е субсидирана от Марешки. Не си мисли, че в този бранш няма хора или организации, които могат да го направят същото. Само да ги настъпи по-сериозно.
Не пускат другите, защото ги тресе лакомията за огромни печалби спрямо малкия бг.пазар!
Ясно е на всички че могат да надцакат дребен играч като Марешки на петролния бг.пазар - НО не го правят?!
Защо не пускат ниски цени само за 1 месец колкото да убият Марешки??!! Могат го всички от картела! - ама няма да го направят!!!
Тресе ги лакомията!
Защо дават на всички работници в картела по 440 лева на месец?
Да не би да не могат да дават на 8-9 служителя по 800 лева големите 6 от картела? Ще фалират ли?!
Последна промяна Демирев на 01 Ное 2015, 16:48, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
Глобите са процент от годишния оборот на фирмата. Обикновено 3 процента. Бълха ги ухапала.
Лукойл лятото изтровиха езеро и екосистема за 15 години напред и отнесоха уж 30 000 лева глоба която обжалваха и едва ли ще я платят.
Не знам къде работиш. Почва да ти личи.
А като пишем за Европа. В Австрия дизела е на цените на Марешки! Гладни умират сигурно в 4 милионна Австрия?
Лукойл лятото изтровиха езеро и екосистема за 15 години напред и отнесоха уж 30 000 лева глоба която обжалваха и едва ли ще я платят.
Не знам къде работиш. Почва да ти личи.
А като пишем за Европа. В Австрия дизела е на цените на Марешки! Гладни умират сигурно в 4 милионна Австрия?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Просто пишеш глупости, но няма проблем, тук всеки може да пише всичко каквото поиска.
Не може да видиш от къде идва основния проблем с цените на горивата в БГ и е нормално. Много хора не го виждат, а тези които го знаят си траят и така
Не може да видиш от къде идва основния проблем с цените на горивата в БГ и е нормално. Много хора не го виждат, а тези които го знаят си траят и така
- Демирев
- ентусиаст
-
Изтри си по предишният дълг поуст преди две мнения. Много умно. Няма що.
Аз отговарях на него...сега като го изтри отговарям на стената. Трбва да изтрия и моя горен и да сложа като теб ухилен емотикон.
Аз отговарях на него...сега като го изтри отговарям на стената. Трбва да изтрия и моя горен и да сложа като теб ухилен емотикон.
Виждам, че само с теб си пишем, а аз нямам вътрешна нужда да те убеждавам в каквото и да през форума. Не ми даде да го изтрия и за това го редактирах по този начин.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk