320i кошница-бензинова помпа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
320i кошница-бензинова помпа
Здравейте колеги, както си карах и изведнъж угаснах помъчих се да запаля не искаше. Прибрах се и си викам да видя помпата.. не въртеше.. махнах буксите тази за нивомера излезе лесно а за помпата не искаше.. извадих я аз развих капака, махнах кошницата и какво за видя прегорял полюс.. ще кача снимки да видите.. Та въпроса ми е това нещо може ли да се оправи или трябва нова кошница да купувам 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: 320i кошница-бензинова помпа
може да си имал товар на помпата за да стане така.. или газ при която не е прекъсната бензиновата или запушени филтри
или ЕГН
имам такъв кош някъде от смяната на моята.. но трябва да го потърся
или ЕГН
имам такъв кош някъде от смяната на моята.. но трябва да го потърся
- ///MBlitzz
- кандидат ентусиаст
-
И аз имам кощница ,пиши ми на ЛС да ти я пратя ако имаш нужда 

утре ще ходя да вземам една дано да е читава.. за сега незнайно как я свързах и я направих с едно ЦК ключе да я изключвам когато ми обърне газта... ако не стане с тази кошница ще пиша за вашите 

Колеги оправих се, но искам да питам нещо последно .. казаха ми че ако помпата не върти дълго време изсъхва и изгаря вярно ли е това ?
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Не от това,че изсъхва просто с времето ако не работи се запушва като дюзите на старите коли с обикновено агу и тогава става мяю. Точно за това при каране с ГИ, помпата не се спира.
Така ми казаха газаджийте 

- ares2
- старши ентусиаст
-
винаги съм си мислил, че може да се товари като върти постоянно без дюзите да работят.. все пак нали трябва да връща всичко от излишното?
според мен изгарят от малкото бензин и загряване
според мен изгарят от малкото бензин и загряване
Е дълго време няма как да не я карам, все пак паля на бензин докато си качи градусите и обърне газта
Колеги и новата кошница се прецака.. сега съм му прекарал + от акумулатора явно нещо от неговата инсталация дава на късо, така си го обяснявам, Вие какво смятате
някой има кошница за продан или да подарява

- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Човеко, премери консумацията на ток преди да си зе запалил. Вържи един мултицет и виж. Тези кошници карат по 250литра помпи и не горят клемите. При ГИ , помпата не се гаси, помпата не се и товари особено след като няма консумация и не гони постоянно налягане от 3/3,5 бара в рейката.
- ares2
- старши ентусиаст
-
минаха години но като си отворих помпата тази кошница се беше разпаднала и помпата си плуваше спокоино без цедка и тн
дали ако се докоснат кабелите + и - може да се запали бензина?
и дали някои е преработвал кошница от по новите модели (без излишното) за да се сложи втора тръба в нея..
аз имам една и мисля да опитам някак да разпробия и да сложа една трабичка там където е заготовката з аизлишното..
те са я срязали умишлено за да не може да се ползва от БМВ но..
тези кошници с двата щуцера са много стари и ги няма вече никъде
дали ако се докоснат кабелите + и - може да се запали бензина?
и дали някои е преработвал кошница от по новите модели (без излишното) за да се сложи втора тръба в нея..
аз имам една и мисля да опитам някак да разпробия и да сложа една трабичка там където е заготовката з аизлишното..
те са я срязали умишлено за да не може да се ползва от БМВ но..

На неговия си + няма никакво напрежение за това прекарах нов +. И да относно подпалването да моля се преди да се кача в колата.. 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
То хубаво си пуснал нов плюс, но вземи го мини и през предпазител ако така ще зарежеш нещата, защото молитвите ти може да не бъдат чути от Бога на огъня
. Сега сериозно, не че горното е далеко от истината, но вземи разбери къде е проблема да не ти идва плюс там където трябва да е. Дали някъде кабела е прегорял или и аз не знам. Трябва да се намери обаче проблема, за да не стане накрая колеги пламнах в движение и нямах време даже да си отворя багажника за пожарогасителя. Не че ако го вземеш ще направиш нещо с него, но......не подминавай така с лека ръка факта, че ти е "избягал" оригиналния плюс. Успех и със здраве!

Карам бавно! Стигам Бързо!
Аз ако намеря читава кошница няма да има проблеми от запалване, защото няма да има ръчно намотани жички в резервоара
- ares2
- старши ентусиаст
-
прекарай кабела през дупката която е нагоряла и е паднал пина. задължително го залепи с поялник вътре или просто сложи нова клема и я закараи до помпата.. после сложи малко силокон на дупчицата където минава кабелчето и горе си го свържи на + на буската
това е наи безобидния начин без да се запалваш
това е наи безобидния начин без да се запалваш
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2