Bluetooth последни обаждания
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Bluetooth последни обаждания
Здравейте, тези дни си инсталирах bluetooth. Всичко е ОК, само не се синхронизират последните обаждания от телефона. Тези направени от колата са си там, но ако съм звънял на някой преди да влеза в колата не се синкват. Порових се доста и не мога да се светна какво става. В страницата на BMW пише че с моя тел не се подържа тази опция - ОК, но пише че с Blackbery 9700 става - да ама не, и с blackbery - то не става. Единственото в което съм почти сигурен е че колата не използва BPAP профил за синхронизация. Май се отплеснах.... основните въпроси са:
1. При вас sync ва ли се call log - а
2. С какъв телефон сте ( Ако се синква )
3. Случайно имате ли идея какъв протокол ползва TCU модула за sync с телефонната книга?
Поздрави
Габи
1. При вас sync ва ли се call log - а
2. С какъв телефон сте ( Ако се синква )
3. Случайно имате ли идея какъв протокол ползва TCU модула за sync с телефонната книга?
Поздрави
Габи
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Bluetooth последни обаждания
С Iphone 5 също запазва само тези който са ползвани когато е бил вързан към колата
и с 4s пак същата работа
и с 4s пак същата работа

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
При мен с iPhone5 синхронизира всички обаждания, със ZTE Blade 3 - също + снимки на контактите. При Samsung galaxy S се изписват само разговорите, които са били направени в колата.
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
Sent from my SM-P605 using Tapatalk
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен и с двата телефона си помни само обажданията, направени от колата.
Edit: Сутринта се разрових докато висях в задръстването и се оказа, че през менюто на радиото имам достъп до последните обаждания, направени от телефона без да е свързан, но пак си е ровене и като цяло няма смисъл, по-бързо ще натисна 2 бутона на самия телефон.
Edit: Сутринта се разрових докато висях в задръстването и се оказа, че през менюто на радиото имам достъп до последните обаждания, направени от телефона без да е свързан, но пак си е ровене и като цяло няма смисъл, по-бързо ще натисна 2 бутона на самия телефон.
Never mistake motion for action...
- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Е как ще има достъп до последни обаждания без да е свързан ? Колата принципно помни последните обаждания направени/приети от нея, да не се бъркаш ? Каква е колата и телефона ?
Поздрави
Габи
Поздрави
Габи
- Leon
- старши ентусиаст
-
Разбира се, че е свързан телефона, къде съм написал, че не е?
- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Моя е грешката, все пак - каква е колата ( навигацията ) и телефона ?
Поздрави
Габи !
Поздрави
Габи !
- Leon
- старши ентусиаст
-
Professional радио, BlackBerry9790 е конкретният телефон, не съм пробвал със Сони-то.
- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Коя година е колата ?
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 hp 2007 г.
- Мечтае да кара: НЛО
Колеги имам следния проблем...преди няколко дни си купих е90 320i. Аудио системата в началото си работеше нормално, но след няколко километра изписа Telephone Activate и до там. Просто заспива и стой само този надпис..нито CD нито радио...от време на време се оправя за 10 минути от самосебе си и после пак така. От онзи ден остана Telephone Activate и до сега не е мръднало. Интересното е че нямам телефон в колата, но дори и да имам блутута не му е включен нито съм опитвам да сдвоявам телефона. Изрових нета и така и не открих решения. Ако някой знае как да го оправя ще бъда благодарен - Bussiness profesional
Reset може ли да се направи на това радио по някакъв начин?
Reset може ли да се направи на това радио по някакъв начин?
Всички удоволствия са описани в НК!
- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Рови в багажника да търсиш bluetooth модул, най вероятно е от него. Има 2 варианта - оправяне на модула, и да байпаснеш оптиката която ходи до него - и без него, но първия е силно препоръчителен, защото по голяма благинка от блутута няма...
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
Оказа се че нямам блутут
тогава от къде идва този проблем? При диагностиката показа грешка RAD2 Radio 2 - ABD0 RAD2 - Control unit fault

- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
nasopraso написа:Оказа се че нямам блутуттогава от къде идва този проблем? При диагностиката показа грешка RAD2 Radio 2 - ABD0 RAD2 - Control unit fault
От радиото
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
Реших проблема колеги. Оказа се че на предишния собственик детето е ползвало СД-то като касичка. Явно някоя стотинка е дала на късо и до там. Купих ново радио с изгорели пиксели, преместих стария дисплей (със здравите пикесли) на новото и заспа.
Сега пък се оказа че AUX входа пък не е вързан към радиото (явно целия подлакътник е сменян) и утре ще търся къде е буксата

Сега пък се оказа че AUX входа пък не е вързан към радиото (явно целия подлакътник е сменян) и утре ще търся къде е буксата
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
nasopraso написа:Реших проблема колеги. Оказа се че на предишния собственик детето е ползвало СД-то като касичка. Явно някоя стотинка е дала на късо и до там. Купих ново радио с изгорели пиксели, преместих стария дисплей (със здравите пикесли) на новото и заспа.![]()
Може новото да не е кодирано за AUX и затова да не работи.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2