bmw E36 добавка за задна броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
bmw E36 добавка за задна броня
Два пъти някой ми краде добавката тип М на задната броня. Уморих се да купувам постоянно и да слагам и после някой да ми я краде.
Ако купя тази задна броня http://www.megaparts.bg/product/brony-z ... pe---zadna , дали мога да сложа тази добавка на мястото на моята ? Изпращам ви и снимка на колата ми. Благодаря

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: bmw E36 добавка за задна броня
А дали мога да сменя моята броня с тази? Или да си купя нова добавка, но дали има как така да се сложи, че да не може да бъде открадната отново ?
Аз като взех моето бмв, моето беше без дифузьора ("добавката" за задна броня), като купих абсолютно същата като тази от мегапартс (само дето не е така изтормозена, като тази) и си беше съвместима, какъв ще е проблема да замести М дифузьора, с обикновения? Според мен ще стане - дори ще пасне много добре, защото лично на мен не ми харесват тези М дифузьори...
Оо, сега обърнах внимание каква е твоята броня... Няма да стане...
Оо, сега обърнах внимание каква е твоята броня... Няма да стане...
Искам пак да сложа същият дифузьор, но знам, че отново някой ще го открадне, ако не го сложа по такъв начин, че да не може да бъде откраднат.В olx намерих задна броня за 30 лв., а този дифузьор тип М струва 80лв. Според Вас как да постъпя - да сменя цялата броня или да купя само дифузьор и по какъв начин мога да го поставя, за да не ми го откраднат пак ?

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Със сигурност няма да стане твоята е М броня, а добавката е за обикновена броня. По- добре потърси китайски м дифузьор поне да не се набиваш с много пари. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То китайски за М броня не мисля, че има изобщо.
Или си сложи обикновена броня, че да не им инересен за гепене или като го смениш го липи, занити, завинти или нещо подобно. Но пак няма гаранция, че няма да го потрошат.
Или си сложи обикновена броня, че да не им инересен за гепене или като го смениш го липи, занити, завинти или нещо подобно. Но пак няма гаранция, че няма да го потрошат.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
bum_bum написа:То китайски за М броня не мисля, че има изобщо.
има и за М броня и за ст.броня

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bum_bum написа:То китайски за М броня не мисля, че има изобщо.
Направо е сигурно, че ще го направят- нищо не губят да пробват. Бях споменавал във форума за действителен случай- преди години на един съсед с Мерцедес, за да вземат касетофона, който го беше укрепил против кражба, го отсякоха заедно с таблото- щетите бяха за няколко хиляди.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Нитенето не е решение, чупиха я на един приятел като видяха че е занитена.... Гадно племе са, като не могат да я вземат ще ти я счупят да я нямаш и ти. Сега не знам кое е по тъпо, да си намериш колата разграбена или потрошена 

след като се събудих видях, че някой е откраднал GT спойлера от колата ми.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
pipe23 написа:А дали мога да сменя моята броня с тази? Или да си купя нова добавка, но дали има как така да се сложи, че да не може да бъде открадната отново ?
Гледам, че не държиш особено да си с М броня, така че търси си обикновена броня в твоя цвят тази продай и спи спокойно

12 мнения
• Страница 1 от 1