Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
DiMIcha84 написа:дали са достатъчни 2/3 упражнения
Пробвай и както си го усещаш

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
DiMIcha84 написа:Здравеняцисигурно доста е разисквано, но не ми се прелиства цялата тема, та ме интересува следната програма дали я бива?
1. Гърди/бицепс
2. гръб/трицепс
3. крака/корем
4. рамена и трапец
Като накъде измежду тях вкарвам ден за тичане, в зависимост кой ден е по хубаво времето. Интересува ме конкретно в дните които правя гърди и бицепс дали за бицепс са достатъчни 2 упражнения и в дните с трицепс дали са достатъчни 3 упражнения за трицепс?
Най-добре добави още един тренировъчен ден и тренирай всяка мускулна група в отделен ден ( ръцете заедно ) . Ако пък искаш да се придържаш към този план , смени местата на бицепс и трицепс .
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
TNT написа:DiMIcha84 написа:дали са достатъчни 2/3 упражнения
Пробвай и както си го усещашНо според мен 2 са малко, 3 са по-добре. Някои правят по 4, на мен ми идват в повече.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
AngelG написа:DiMIcha84 написа:Здравеняцисигурно доста е разисквано, но не ми се прелиства цялата тема, та ме интересува следната програма дали я бива?
1. Гърди/бицепс
2. гръб/трицепс
3. крака/корем
4. рамена и трапец
Като накъде измежду тях вкарвам ден за тичане, в зависимост кой ден е по хубаво времето. Интересува ме конкретно в дните които правя гърди и бицепс дали за бицепс са достатъчни 2 упражнения и в дните с трицепс дали са достатъчни 3 упражнения за трицепс?
Най-добре добави още един тренировъчен ден и тренирай всяка мускулна група в отделен ден ( ръцете заедно ) . Ако пък искаш да се придържаш към този план , смени местата на бицепс и трицепс .
По принцип до преди 5 месеца тренирах всяка мускулна група отделно и ми беше по добре, но отскоро имам доста ангажименти и за това комбинирах ръцете с други мускули. Просто нямам възможност за 6 дневни тренировки (със кардиото) то даже така трудно намирам време.
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Препоръчайте велоергометър, преди време се отказах да си купя, че ме разубедиха, че щял да събира прах и да го ползвам за закачалка, но сега вече е решено и 100 % ще купя. Дайте съвет дали си заслужава да взема чисто нов, но не толкова популярна марка или по-добре да взема нещо втора употреба, но по-силен като марка. Идеята е да се върти яко около 30 минути всяка или през сутрин, че вече ми е студено и дъждовно за навън и не се издържа така. Благодаря предварително за съветите! 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Имам Кетлер почти 10 години, дисплея му се предаде, но иначе е супер. Беше от евтините модели на марката, има навъртени километри колкото кола и като цяло се оказа добра покупка.
Never mistake motion for action...
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
И аз от около 6-7 години имам кетлер, също съм супер доволен.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Да споделя тук едни бързи впечатления от Масъл теч Nano Vapor - първа тренировка добра мотивация, и отлично напомпване. Като сила и издръжливост след приема не видях разлика. Вкус отличен-червен портокал или грейфрут. Втора тренировка вчера с допълнителна доза протеин+2бр. капсули на Олимп БЦАА честно казано много слаб ефект. За тая цена на продукта очаквах повече...
Миналата седмица пробвах 50 Calibre Grenade: изпих го 15 мин преди да отида в залата. Почнах да усещам тръпките в областта на главата и раменете още в колата /сравнявам го с Пърпъл същия ефект на "иглички"/ Започнах тренировка: силна, много мотивирана с очакване да ме пресече и изведнъж да приключа-нищо подобно. Наложи се след час и половина в залата да седна на велоергометъра за малко уж да си почина и да проведа тел. разговор, който се проточи 35мин... интензивно въртене без умора...
след 2ч фитнес се прибрах видимо бодър. Останах впечатлен от продукта. Недостатък: вкусът на Кола не ми хареса. Нано вайпъра е по-добър на вкус, но по другите параметри изостава. Само да спомена на другия ден след употребата на 50 Калибър ръцете ми стояха напомпани и твърди. Който е ползвал Нано нека даде мнения все пак продуктите действат индивидуално при всеки.
Миналата седмица пробвах 50 Calibre Grenade: изпих го 15 мин преди да отида в залата. Почнах да усещам тръпките в областта на главата и раменете още в колата /сравнявам го с Пърпъл същия ефект на "иглички"/ Започнах тренировка: силна, много мотивирана с очакване да ме пресече и изведнъж да приключа-нищо подобно. Наложи се след час и половина в залата да седна на велоергометъра за малко уж да си почина и да проведа тел. разговор, който се проточи 35мин... интензивно въртене без умора...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Да ми предложите хубави витамини ?
http://www.silabg.com/bg/824-NOW-Daily- ... wwodShEC6g
Тези съм чел, че стават .. ако може да не са много фалшиви.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
bam-bam написа:Да ми предложите хубави витамини ?
Опти мен пия в момента и съм доволен, като преди това бях на Allmax Vitaform също ги препоръчвам.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
spower написа:Да споделя тук едни бързи впечатления от Масъл теч Nano Vapor - първа тренировка добра мотивация, и отлично напомпване. Като сила и издръжливост след приема не видях разлика. Вкус отличен-червен портокал или грейфрут. Втора тренировка вчера с допълнителна доза протеин+2бр. капсули на Олимп БЦАА честно казано много слаб ефект. За тая цена на продукта очаквах повече...
Миналата седмица пробвах 50 Calibre Grenade: изпих го 15 мин преди да отида в залата. Почнах да усещам тръпките в областта на главата и раменете още в колата /сравнявам го с Пърпъл същия ефект на "иглички"/ Започнах тренировка: силна, много мотивирана с очакване да ме пресече и изведнъж да приключа-нищо подобно. Наложи се след час и половина в залата да седна на велоергометъра за малко уж да си почина и да проведа тел. разговор, който се проточи 35мин... интензивно въртене без умора...след 2ч фитнес се прибрах видимо бодър. Останах впечатлен от продукта. Недостатък: вкусът на Кола не ми хареса. Нано вайпъра е по-добър на вкус, но по другите параметри изостава. Само да спомена на другия ден след употребата на 50 Калибър ръцете ми стояха напомпани и твърди. Който е ползвал Нано нека даде мнения все пак продуктите действат индивидуално при всеки.
От къде си поръча 50 Calibre Grenade ?
- Leon
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:Да ми предложите хубави витамини ?
Аз от година и нещо съм на NOW ADAM. Те едни витамини имунитет и тонус не правят, но като цяло се чувствам добре.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Leon написа:bam-bam написа:Да ми предложите хубави витамини ?
Аз от година и нещо съм на NOW ADAM. Те едни витамини имунитет и тонус не правят, но като цяло се чувствам добре.
и пикаш зелено като пришалеца.
за мен лично, най-добрите витамини.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Кои визираш?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

- Leon
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:Leon написа:bam-bam написа:Да ми предложите хубави витамини ?
и пикаш зелено като пришалеца.
за мен лично, най-добрите витамини.