Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от netmurder » 16 Окт 2015, 14:03

krispd написа:Някакви нередности по снимки забелязвате ли?
Само на мен и ми се струва,че на снимката на която е снимана отзад и отстрани,предна лява гума все едно е навътре или все едно е с патерица?

Не е все едно ами чисто си е с патерица :D :D
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 16 Окт 2015, 15:47

adovet написа:
djvisage написа:
naz написа:
dimodi написа:
djvisage написа:А какво мислите за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=awfrik

Фугата между предния капак и бъбреците е огромна. :roll:

Може да се настрои за 2 минути капака, така че това да и е кусура

Не знам на мен ли така ми се струва ама и между фара и бронята има голяма фуга. Човека каза,че са му счупили единия фар и той е сменил и двата.

За да се счупи този фар бая зор трябва. Значи най вероятно е удряна

Проверих колата и се оказа,че от 2008 не е стъпвала в сервис на BMW :dummy: а и по вина цвета който излиза е "Spacegrau Metallic - A52" а той май не е такъв или аз недовиждам.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 16 Окт 2015, 15:49

djvisage написа:
adovet написа:
djvisage написа:
naz написа:
dimodi написа:
djvisage написа:А какво мислите за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=awfrik

Не знам на мен ли така ми се струва ама и между фара и бронята има голяма фуга. Човека каза,че са му счупили единия фар и той е сменил и двата.

Проверих колата и се оказа,че от 2008 не е стъпвала в сервис на BMW :dummy:

Имай в предвид, че в Италия гаранционно обслужване може да се прави и в неоторизиран сервиз

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 16 Окт 2015, 17:49

Точно така има си сертифицирани сервизи, в които може да се прави обслужване.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 17 Окт 2015, 11:42

adovet написа:
djvisage написа:
adovet написа:
djvisage написа:
naz написа:
dimodi написа:

Проверих колата и се оказа,че от 2008 не е стъпвала в сервис на BMW :dummy:

Имай в предвид, че в Италия гаранционно обслужване може да се прави и в неоторизиран сервиз

ебати циганите са тези италианци! купуваш си ново БМВ а после се циганиш и ходиш при на Марио и Луиджи бараката да ти я оправят, не щеш да даваш за официялен/оторизиран сервиз

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 17 Окт 2015, 13:39

Ха, и защо пък трябва някой да ходи в официалните сервизи, където е доказано, че не работят най-добрите специалисти, но въпреки това ти вземат 3 пъти повече пари, защото отгоре стои табелата на някой франчайзер? :kuku: Аз с предната кола ходих да сменям ремъци и ролки в официален сервиз, отивам отпред да плащам, връщам се до колата - антифриза изтекъл. Влизам пак отзад - счупили тръба. Смяна за моя сметка (била стара). Карам 100км. Спирам на една бензиностанция/Антифриза изтече/ - нехваната добре друга тръба. Карай до друг сервиз 30км на 110 градуса. Отивам след 2 месеца да сменям нещо друго, сваляме кората - трета тръба нехваната добре - хвърля масло. Е, извинявай, ама не ме стопли много, че съм отишъл в "оторизиран сервиз". Който преди това си бе просто сервиз, но решиха да дават по 2-3к на месец и им сложиха табелата. Не мерси. Важно е кой е специалиста, не сервиза. А и колко хора с акъла си ще стоят на 700лв на месец да ти работят в оторизиран сервиз вместо да си направят свои? В оторизираните сервизи се обучават над колите ни. Има и изключения, но я случиш, я не.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8ka » 17 Окт 2015, 19:40

SDLS написа:Ха, и защо пък трябва някой да ходи в официалните сервизи, където е доказано, че не работят най-добрите специалисти, но въпреки това ти вземат 3 пъти повече пари, защото отгоре стои табелата на някой франчайзер? :kuku: Аз с предната кола ходих да сменям ремъци и ролки в официален сервиз, отивам отпред да плащам, връщам се до колата - антифриза изтекъл. Влизам пак отзад - счупили тръба. Смяна за моя сметка (била стара). Карам 100км. Спирам на една бензиностанция/Антифриза изтече/ - нехваната добре друга тръба. Карай до друг сервиз 30км на 110 градуса. Отивам след 2 месеца да сменям нещо друго, сваляме кората - трета тръба нехваната добре - хвърля масло. Е, извинявай, ама не ме стопли много, че съм отишъл в "оторизиран сервиз". Който преди това си бе просто сервиз, но решиха да дават по 2-3к на месец и им сложиха табелата. Не мерси. Важно е кой е специалиста, не сервиза. А и колко хора с акъла си ще стоят на 700лв на месец да ти работят в оторизиран сервиз вместо да си направят свои? В оторизираните сервизи се обучават над колите ни. Има и изключения, но я случиш, я не.

Напълно съм съгласен,не смятам,че офицялните сервизи са най-добрите.Знам различни истории и лични случки с офиц. сервизи.Примерно,седя в тойота Плевен и идва един господин да си взема автомобила който е гаранционен.От сервиза му казват,че автомобила му е бил с неоригинални филтри и му ги показват,при което той отговаря,че го поддържа във тойота Венци Габрово.Приемчика му каза,че той не е първия човек дошъл от там с менте части сменени гаранционно,а са имали и още няколко случая.
Балканстар София пък вобще не сменили въздушния филтър,отивам в сервиза им в Русе човека се хваща за главата и вика гледай не е сменен.
Далаверите главно се извършват от монтьорите.
Колкото пъти са ми сменяли нещо го искам в багажника без значение в кой сервиз.Отивам в Бмв Виа Интеркар за смяна на моторчето на парното и във фактурата ми написали,диагностика и някаква цена.Съответно аз ги питам,вие как го закачихте на компютър като не съм ви дал преходник??На следващото ми ходене ми я приспаднаха.Познвам и човек работил в Камор преди години и ми е казвал как са записвали смяна на масло и филтри,и не го правят и след това си ги продават на черно.
Хиляди случки..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 520dA

Мнение от BMW_1914 » 17 Окт 2015, 19:47

SDLS написа:Ха, и защо пък трябва някой да ходи в официалните сервизи, където е доказано, че не работят най-добрите специалисти, но въпреки това ти вземат 3 пъти повече пари, защото отгоре стои табелата на някой франчайзер? :kuku: Аз с предната кола ходих да сменям ремъци и ролки в официален сервиз, отивам отпред да плащам, връщам се до колата - антифриза изтекъл. Влизам пак отзад - счупили тръба. Смяна за моя сметка (била стара). Карам 100км. Спирам на една бензиностанция/Антифриза изтече/ - нехваната добре друга тръба. Карай до друг сервиз 30км на 110 градуса. Отивам след 2 месеца да сменям нещо друго, сваляме кората - трета тръба нехваната добре - хвърля масло. Е, извинявай, ама не ме стопли много, че съм отишъл в "оторизиран сервиз". Който преди това си бе просто сервиз, но решиха да дават по 2-3к на месец и им сложиха табелата. Не мерси. Важно е кой е специалиста, не сервиза. А и колко хора с акъла си ще стоят на 700лв на месец да ти работят в оторизиран сервиз вместо да си направят свои? В оторизираните сервизи се обучават над колите ни. Има и изключения, но я случиш, я не.

Абсолютно подкрепям :yes:
В официален сервиз преди време на служебна кола, забравиха да стегнат болтовете на едната гума и щяхме да се убием - в движение се разтрака нещо и колата почна да носи, спираме, слизаме на задна гума два болта ги няма ( хвръкнали) и колелото играе :bang: :banghead:
Колата преди да тръгнем беше в сервиза... :kuku:

Потребител
Аватар
Кара: E60 530xd LCi

Мнение от FutureX » 17 Окт 2015, 21:49

Здравейте колеги , някой случайно да е ходил да гледа тази кола от обявата http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=axha5a

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 17 Окт 2015, 22:47

FutureX написа:Здравейте колеги , някой случайно да е ходил да гледа тази кола от обявата http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=axha5a

Километрите не ми се гледат никак реални с тази намачкана шофьорска седалка... иначе колата изглежда добре...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

Потребител
Аватар
Кара: E60 530xd LCi

Мнение от FutureX » 18 Окт 2015, 21:25

Километрите са ясни както на повечето коли в България :) чудих се дали не е на някой колега от форума, или поне дали някой колега е ходил да я види и пробва на място :)

Потребител
Аватар

Мнение от BLShark » 19 Окт 2015, 15:05

Какво ще кажете за тази Пловдиската перла http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11443972322911517&slink=ay7vsl То е ясно, че не е на 117к км. А принципно в ключа на самата кола дали се пазят километрите?

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 20 Окт 2015, 15:26

търся колега от велико търново, който може да ми услужи с платката под пасажерската седалка за тест. дори ако някой продава моля да се свърже с мен,но да е сигурен,че е работеща.

става въпрос за Е60 2003г. а проблема,е че еърбега свети и не знам от какво е вече слагах и мат сензор който да лъже пробвах с друга платка (не сме сигурни обаче дали е работеща) и не става. грешката която ми пише в инпа е 9915. ако някой има някакви съвети,че вече не се търпи.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Потребител
Аватар

Мнение от vaskoms » 20 Окт 2015, 19:35

Здравейте. Какво ще кажете за тази http://www.mobile.bg/11434443642764750. Мисля да я видя тези дни. Проблем ли е, че е американка. Има ли някаква разлика в частите и поддръжката от европейските модели? Мерси на отзовалите се :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 20 Окт 2015, 22:00

vaskoms написа:Здравейте. Какво ще кажете за тази http://www.mobile.bg/11434443642764750. Мисля да я видя тези дни. Проблем ли е, че е американка. Има ли някаква разлика в частите и поддръжката от европейските модели? Мерси на отзовалите се :)

Всички екстри за модела :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61